Σαν καινούργιος μια ερώτηση pls!!!

• Thread starter Thread starter Valerossi
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Valerossi

Νέο μέλος (Tourist)
Περιοχή
Αθήνα
Καλησπέρα!!!!
Λοιπόν να προχωρήσω κατευθείαν στο θέμα!!
Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει αν γνωρίζει εάν υπάρχει ζήτηση cabin crew στην AA σε συκεκριμένα δρομολόγια???Γιατί από μια γνωστή μου που δουλέυει στην εταιρία ενημερώθηκα για κάποια πράγματα και μου είπε κάτι απίστευτα ποσά :?: :?:
Ευχαριστώ και καλή αρχή να έχω!!
243 Πεύκο Ασπρόπυργος Ρεντίνα

Welcome!

Ριξε μια ματια εδω, ειναι σιγουρα updated!

Enjoy yer stay here! ;)

PS: WOW ... 4000th post.. :oops:

Sorry guys my mistake!!!
Οχι ΑΑ αλλα για Aegean μιλάω....
Δικό μου το λάθος :D :D
Thnx για την γρήγορη :shock: απάντηση φίλε μου!

A3 και οχι AA λοιπον... ;)

Επισημως η εταιρεια δεν ψαχνει κοσμο. Ως γωστον απο Φεβρουαριο 2007 ερχονται τα νεα αεροσκαφη. Σιγουρα θα χρειαστει κοσμο. Κοιτα στις αγγελιες στις εφημεριδες, αποτι εχω παρει πρεφα εδω στο MUC, βαζουνε μεγαλουτσικες αγγελιες τις οποιες δεν μπορεις να τις παραβλεψεις! ;)

-EDIT-

off topic quiz: Ποιος τραγουδαει το: "faster than a bullet, terrifying scream...!" Ζητουνται συγκροτημα, αλμπουμ και τιτλος τραγουδιου! (να σας δω κουλτουριαρηδες! :P) Ο νικητης κερδιζει κατι, σχετικα με την αεροπορια.. Νικητης ειναι ο πρωτος με την σωστη ΠΛΗΡΗ απαντηση! ;o) Απαντησεις με ΠΜ!!!!

SOLVED!

ΑΠ΄Ο,ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ "ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ" ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ.ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΜΩΣ - ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ- ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ "ΣΤΕΓΝΑ" ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ.