Scan air...

• Thread starter Thread starter bony
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

bony

Νέο μέλος (Tourist)
Περιοχή
Athens
tha dimiourgithei,leei, mia kainourgia etairia me vash ton Venizelo pou legetai Scan air. Einai akrivws h idia etairia me thn epwnymia Viking airlines.
Tha ektelei pthseis pros Manchester, Parisi kai allous eurwpaikous proorismous me ena Dc-8....
Gnwrizei kaneis perissotera gia ayth thn etairia? aksizei ton kopo na taksideuseis mazi tous, kai pio poly na doulepseis gia autous? :?:

DC8!?!?

Nomiza oti afta ta aeroplana den petoun pleon para mono cargo flights ke afto oxi panda se EU aerodromia. :|

sigoura tha ine DC8F....
kanonika DC8 the epitrpounte pleon stin EU....
poli spania na this epivatiko DC8 stin EU.

ala poli orea pou tha exoume ena DC8 stin athina (sketo classic avto to AC 8) )

@bony,
nomiso pos o akis, mpori na se dosi edo plirofories....

Hristos

den to pisteuo auto, plaka tha einai:

prota polla ta DC-8 einai ena megalo bima piso, se singrisi me ta MD-82 tis Viking. Kai den ksero pou tha broune epibatika DC-8. Meta den pisteuo na dosi engrisi i YPA gia ena tetio aeroplano.

mia Scanair ypirkse kapote: anike ston omilo SAS, kai pisteuo oti i SAS ehei ta dikaiomata sto onoma. Kai auti i Scanair eihe DC-8

http://www.airliners.net/open.file/502329/M/

yummieeeeee

Olo gia Manchester akouo kai tipota den ginetai!!!! :wall:
OA277

e, an ginei kai ayto pleon tipota den empodizei tin LH na arxisei extra adventure ptisi gia MUC-ATH me JU-52

Den eixe ginei prosfata mia tetoia ptisi? prin kammia dietia? plaka plaka aneta to ekana auto to taksidi!!!!!!!!!!!!!!!!

Oups, nai paidia egw ekαna lathos. To aeroplano pou tha ektelei pthseis einai McDonnel Douglas MD-83