Luz
V.I.P.-Class-Member
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Website
- www.luz.gr
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
- elspoterdeavion
Εχθές ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη με το τραίνο,μιας και είχα βρει εισιτήριο με 9€ για το πρωινό intercity IC50 και κατέβηκα με την Α3 με εισιτήριο 40€.Επειδή πρώτη φορά θα ερχόμουν με το αεροπλάνο και δεν είχα πάει ποτέ πριν στο αεροδρόμιο Μακεδονία,πήγα 2 ώρες νωρίτερα με το λεωφορείο από το κέντρο της πόλης!Πέρασα κατευθείαν τον έλεγχο μιας και δεν είχα αποσκευές για παράδοση,μόνο τη φωτογραφική μου τσάντα την οποία παίρνω πάντα ως χειραποσκευή και κατευθύνθηκα προς την πύλη 6.Ανοίγω το φορητό μου Η.Υ και βλέπω ότι υπάρχει δωρεάν ίντερνετ.Πώς όμως μπαίνεις;Δε ζήταγε κωδικό,είχε πλήρες σήμα αλλά δεν έμπαινε.Έλεγε "περιορισμενο".Ρώτησα κάποιους σεκιουριτάδες,δεν ήξερε κανείς.Πληροφορίες σε αυτό το χώρο δεν υπήρχαν.Έτσι πέρασα 2 ώρες χαζεύοντας την ελάχιστη έως ανύπαρκτη κίνηση.Μια απογείωση της Ryanair,μια προσγείωση και απογείωση της Ο.Α με ένα Α319,μια προσγείωση και απογείωση της wizzair μια απογείωση sky express.Κάποια στιγμή ήρθε και το α/φος της Α3,ένα Α320 με νηολόγιο SX-DVL και ξεκίνησε η επιβίβαση.Αρχικά νόμιζα ότι δε θα γεμίσει,τελικά είχε 100% πληρότητα.Το προσωπικό ευγενικό,αλλά αλγεινή εντύπωση κάνουν οι κοπέλες που δεν έχουν το κατάλληλο ύψος να κλείσουν τα ντουλάπια,ή να βάλουν μια αποσκευή επάνω...Δε θα έπρεπε να έχει ένα όριο ύψους;Σε αυτή την πτήση ήταν μια κοπέλα,αλλά είδα και μια άλλη που μπήκε στην πτήση για να έρθει στην Αθήνα να πιάσει δουλειά,όπως είπε σε άλλη.Εν πάση περιπτώσει,ξεκινάει η διαδικασία απογείωσης,τροχοδρομούμε στον διάδρομο 16 αν δεν κάνω λάθος,τροχοδρόμηση απογείωση,ωραία και με δυνατό ήχο,και μετά από λίγο ξεκινάει το σέρβις.Φυστίκια,η συσκευασία των οποίων σε εμένα δεν άνοιγε με τα χέρια,ήθελε ψαλίδι ή μαχαίρι,με τι είχαν κολλήσει το άνοιγμα άραγε;Αναψυκτικό και οι οθόνες να γράφουν την πορεία και στοιχεία πτήσης.Σε 30 λεπτά περίπου προσγειωθήκαμε ομαλότατα στον 03L και κατευθυνθήκαμε σε φυσούνα.Εκεί περίμενε άλλο πλήρωμα,αλλά δεν ξέρω για ποιο δρομολόγιο.
Μια ενδιαφέρουσα πτήση είχε τελειώσει!
Α!!!Συγκέντρωσα και τα απαραίτητα μίλια για αναβάθμιση σε μπλε κάρτα
Ήταν και η βασική αιτία που έκανα τη μονοήμερη βόλτα,διότι τον Αύγουστο θα έχανα 1750 μίλια,και μου έλειπαν μόνο 94
Μια ενδιαφέρουσα πτήση είχε τελειώσει!
Α!!!Συγκέντρωσα και τα απαραίτητα μίλια για αναβάθμιση σε μπλε κάρτα

Ήταν και η βασική αιτία που έκανα τη μονοήμερη βόλτα,διότι τον Αύγουστο θα έχανα 1750 μίλια,και μου έλειπαν μόνο 94