Λοιπόν, κατάφερα και το διάβασα όλο με αρκετή δυσκολία μπορώ να πω, και έχω μερικές απορίες-επισημάνσεις.
steve_kavala":1lvqjxev said:
TO AEROPLANO AFINEI TO DIADROMO KAI ANEVENEI SIGA SIGA MEXREI TO FL 27000
TO AEROPLANO KATEFTHINETE STIN AKRI TOU DIADROMOU, TROXODROMEI AFINEI TO AIA GIA TA FL23000!!!!!
Σε τέτοιο ύψος πετάνε μόνο τα διαστημικά λεωφορεία. Έχω την εντύπωση ότι για να βάλεις το FL, πρέπει να διαιρέσεις το ύψος σε πόδια με το 100.
steve_kavala":1lvqjxev said:
META APO LIGO IRTHE MIA KOPELIA PREPEI NA TAN KUPRIA ME TO AGORI TIS KAI PARAKALOUSE TIN KOPELIA TIS AEGEAN NA APEI STO CONTROL GIATI TIS IXAN KRATISI MIA LOSION POU EANE 200E!!!! I KOPELIA TIN ENIMERWSE OTI DEN MPOREI NA KANEI KATI K OTI INE I NEOI NOMOI TIS EE GIA ASFALEIA PTISEON!!!!!! TO KLAMA POU AKOLOUTHISE DEN PERIGRAPHETE)!!!!!!!!!
"DURA LEX, SED LEX" μαθαίναμε στα Λατινικά στο σχολείο. Δηλαδή, ο νόμος είναι σκληρός αλλά είναι νόμος. Τι κάνει αυτή η λοσιόν ρε παιδιά και κοστίζει €200; Νεκρούς ανασταίνει; Ας έβαζε τη λοσιόν στη βαλίτσα. Εύχομαι να αρχίσουν να εφαρμόζουν και τα περί ανωτάτου ορίου στις χειραποσκευές. Βαρέθηκα να τους βλέπω να προσπαθούν να φορτώσουν μπαούλα στα overhead compartments.
Φίλε steve, θα με ενδιέφερε να μου πεις πόσα περίπου πλήρωσες για τα εισιτήρια σου. Αν πέταξες σε U, V ή Τ class, μάλλον συνέφερε που έκοψες δύο εισιτήρια, αν και θα πλήρωσες δύο φορές το φόρο υπέρ Ελληνικού Δημοσίου (GR). Για υψηλότερους ναύλους (X, L, M, Y), τότε σίγουρα θα σου έβγαινε οικονομικότερα άν έκοβες ένα through ναύλο (σε W ή Ε class). Πάντως, αν τα segments βρίσκονταν στο ίδιο PNR ή είχαν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίου και δεν συνέτρεχε κάποιος σοβαρός λόγος ασφαλείας, τότε θα έπρεπε να σε τσεκάρουν από τη Θεσσαλονίκη και για τα δύο σκέλη του ταξιδιού σου. Σε τελική ανάλυση, δικά σου τα λεφτά. Από απλή περιέργεια ρωτάω γιατί κάποιος παραπάνω είπε ότι η ΟΑ είναι ακριβότερη από την Α3 στο εσωτερικό και ξέρω ότι αυτό ισχύει υπό κάποιες προϋποθέσεις.
Φτού, ακόμα με πονάνε τα μάτια μου!