SKG-BCN????

• Thread starter Thread starter Vasos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Vasos

Νέο μέλος (Tourist)
Κατ´αρχήν θα ήθελα να στείλω την καλησπέρα μου σε όλα τα μέλη της παρέας. Τους τελευταίους 10 μήνες είμαι κάτοικος εξωτερικού(bcn).¿ Υπάρχει στα σχέδια το δρομολόγιο skg-bcn?

Ευχάριστw εκ τον προτερων. :wink:

Βάσως.

Για κάποιο λόγο παρότι η συγκεκριμένη γραμμή (γενικώς προς Ελλάδα) έχει πολύ μεγάλη ζήτηση, και διαρκή αύξηση, άμεση σύνδεση δεν υπάρχει και δεν νομίζω να προκύψει κάποια στιγμή...Η Ολυμπιακή μάλλον συρρικνώνεται παρά μεγενθύνεται και η Aegean προσανατολίζεται σε πιο regional επιλογές άρα δεν πρέπει να είναι στα σχέδιά της.
Πάντως επείδη έχω τον αδερφό μου στη Βάρκελώνη και πλέον έχω ψάξει κάθε συνδιασμό. Η πιο φτηνές λύσεις σε both ways λύση είναι Alitalia και μετά η Swiss που βρίσκονται μεταξύ 250 και 350 Ευρώ. Αν τώρα ψάχνεις για one way η εμπειρία μου δείχνει οτι τόσα χρόνια τη καλύτερη σύνδεση την έχει η Virgin Express με τιμές που συχνά και αν κινηθείς εγκαίρως κυμαίνονται μεταξύ 100 και 150 Ευρώ. Κάτι που είδα να παίζει τώρα και μάλλον θα είναι η επόμενη επιλογή στο ερχόμενο ταξίδι, τουλάχιστον για το διαδρομή από Αθήνα προς Βαρκελώνη, είανι με easyjet για Μιλάνο Malpensa και από εκεί με μια εταιρία σχετικά καινούργια αλλά αν κοιτάξει κανείς τους ανθώπους-ιδιοκτήτες από πίσω φαινεται σοβαρή, την vueling (http://www.vueling.com). Συνδιασμός που σε εμάς έδωσε τελική τιμή κάπου στα 100 Ευρώ... Και με πολύ καλές αναμονές στο αεροδρόμιο. Το κακό είναι οτι είναι γι Αθήνα στη παρούσα.

me az kai lx exei panta pio ftina eishthria .
to kako einai oti bcn kai mad den exei antagonismo kai apo skg den mporoun na riskoun tis times .
san na sou lene an theleis ela allios pane me allous thn idia talaiporia tha pareis.

pantos opos exoume ksana pei kai palia me low cost kai antapokrish ksana skepsou to kai eidika me dyo diaforetikes etaireis .
den sou prosferoun kai polla an ginei kati ..... cancel / delay kai alla tetoia . einai panta me risko .

Παντως και στην ίδια εταιρία να είσαι... αν είναι loco δεν προσφέρει τίποτα αν γίνει καμια στραβή , με εξαίρεση τη Virgin αν κλείσεις πακέτο και τις δύο διαδρομές. Τουλάχιστον αυτό λεει η εμπειρία ενός φίλου σε ένα τέτοιο περιστατικό... Πάντως καμια φορά αξίζει το ρίσκο.
Όταν για παράδειγμα αυτός ο συνδιασμός με easy και vuelig κόστιζε 100 ευρώ, ο αντίστοιχος one way κόστιζε 700 ευρω με full thills εταιρία και αν ήταν both ways πετόντας την επιστροφή, δηλαδή χρησιμοποιώντας το ουσιαστικά σαν one way κόστιζε 300 ευρώ... Εγώ θεωρώ οτι άξιζε τη διαφορά. Τουλάχιστον σε σοβαρές εταιρίες.

το ζητημα ειναι πως αν υσεκαρεις τα ποσοστα των on time αφιξεων και αναχωρησεων μερικων locos θα δεις πως αν εχουν χρονικη διαφορα 2,5 ωρες οι δυο σου πτησεις δεν εχεις να φοβασαι τιποτα...η καλυτερα εχεις λιγες πιθανοτητες να χασεις την <<ανταποκριση>> σου. απο οτι ξερω η easy αν και δεν το κανει επισυμα...ανεπισημα προσπαθει να σε βολεψει αν για το χασιμο της ανταποκρισης σου (που ειναι με easy..) ευθυνεται η προηγουμενη πτηση που ηταν απλι με easy...
η ryan... ουτε που καθεται να σ ακουσει...(tsekarismeno...)