[split από:] Aegean SKG-ATH

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Φίλε antonis_athens με ρέγουλα το λιβάνι στην Aegean!!
Kι εμείς αγαπάμε την Αir Koryo αλλά δεν κάνουμε έτσι!!

Φίλε μου μην τρελλαίνεσαι, μια μικρή εταιρία με μετριώτατο service είναι η επίσημη αγαπημένη σου και επιπλέει γιατί συγκρίνεται πάντα με τον μεγάλο ασθενή. Αν την θεωρείς εταιριάρα επειδή έχει 6 AVRO και 10 παρτάλια 737 τώρα τι να σου πω...
Δεν επιτελεί κοινονικό έργο η Aegean για να την λιβανίζουμε μέρα νύχτα!!

υ.γ. Παιδιά αυτό το post μου είναι σαν τον μαιντανό, πάει σε όλα τα topics που έχουν ανοίξει τώρα τελευταία σχετικά με την AEGEAN=ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρακαλώ όχι και εδώ συζήτηση περί τέλειου service Aegean κτλ κτλ. Και επίσης όχι σε κάθε θέμα της Aegean σύγκριση με τις ΟΑ! Αυτός πάει σε σένα "antonis_athens". Όλοι έχουμε καταλάβει ότι η σχέση σου με την συγκεκριμένη εταιρία είναι άριστη. Λίγο ποιο χαλαρά λοιπόν.

antonis_athens":2f2nj3ju said:
Μάλλον γενικά η εικόνα που βγαίνει από το site όλο είναι μια δικαιολογία στα αδικαιολόγητα της Ολυμπιακής θα λεγα εγώ!
Αλλά πραγμτικά νομίζεται ότι έχω κάποιο προσωπικό όφελος από όσα γράφω? ή μήπως καλύτερα θα ταν να καταλάβετε ότι με κούρασε η κακοδαιμονία του "μεγάλου ασθενούς" και βρήκα το καλύτερο στη μετριότητα ? Τουλάχιστον η μετριότητα μπορεί να γίνει καλυτερη , ο ασθενής της εντατικής όμως... Μακάρι ...

Είμαι σίγουρος ότι κάθε φορά που ακούς εσύ για κάποιον στην εντατική τον έχεις ξεγράψει, αλλά αυτό δεν είναι θέμα. Το θέμα είναι ότι κάθε σου απάντηση είναι σαν promotion της Α3. Και γι' αυτό συμφωνώ με τον Άκη, καθότι η επανάληψη είναι πολλές φορές κουραστική. Οφείλω να σου πω και εγώ λοιπόν, που αγαπάω την ΟΑ, πως δεν τη θεωρώ ούτε καν καλή αεροπορική εταιρεία. Και αν η άποψη που έχεις για το site και αυτούς που γράφουν είναι ότι όλοι υπερασπιζόμαστε και ωραιοποιούμε την Ολυμπιακή, μπορώ να σου πω πως κάνεις τεράστιο λάθος. Και η οποιαδήποτε κούρασή σου από την Ολυμπιακή δεν δικαιολογεί τον τεράστιο ενθουσιασμό σου από την Α3. Στο κάτω κάτω είναι μια χρυσή μετριότητα μέχρι στιγμής. Χρυσή, αλλά ακόμα μετριότητα.

Το συγκεκριμένο topic αφορά ένα trip-report. Δεν αφορά συγκρίσεις ΟΑ-Aegean!!

antonis_athens τον κατανοήσαμε τον προβληματισμό και την άποψη σου περί Aegean! Τον έχεις διατυπώσει σε 5-6 topics και σε 27 posts, και έχεις λάβει και αρκετές απαντήσεις. Ίσως δεν έχει απαντήσει το σύνολο των 1300 μελών, γιατί αυτή η συζητήση έχει γίνει αρκετές φορές τα τελευταία 4 χρόνια στο forum (μπορείς να βρεις πληθώρα υλικού σε παλιότερες συζητήσεις), και ίσως κάποιοι έχουν βαρεθεί!! Γιατί τότε αυτή η επανάληψη και επιμονή? :roll: :roll:

Πιστεύω πως τα περισσότερα μέλη έχουν σχηματίσει άποψη για τις 2 εταιρείες από την προσωπική τους εμπειρία -είτε ταξιδεύοντας είτε δουλεύοντας σε αυτές-, και συνηθίζουν να βασίζονται σε έγκυρες πηγές και να διασταυρώνουν αυτά που γράφουν... Προσωπικά, δεν υποστηρίζω καμία εταιρεία, και δεν βλέπω το λόγο να το κάνω αφού δεν είμαστε σε αθλητικό forum! Μ' αρέσει να βλέπω εμπεριστατωμένα posts και όχι απόψεις που πηγάζουν από ημιμάθεια. :roll: