ston diaolo me ton fc hollywood......

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
A

Anonymous

Guest
............ auton ton "scheiß millionäre club" pou apedikse oti den einai omada alla ena club ithopion kai legeonarion

Einai aparadekti i simperifora ton afentikon apenandi se enan apo tous kalyterous proponites tou kosmou . den pan na :5:

elpizo na hasoun kai tin deuteri thesi sto protathlima.

Kai me ton kainourio Felix Magath den tha kataferoun tipota, tha gini to idio opos tote me ton Otto Rehagel

:puke: FC Bayern München

Ο Hitzfeld είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, αλλά έκανε λάθος που πήγε στο Μόναχα (όπως και όλοι όσοι πάνε στην Bayern κάνουν λάθος).

Ο Hitzfeld ήταν από το 1991 - 1997 στην Borussia Dortmund, έγινε δύο φορές πρωταθλητής Γερμανίας και νίκησε το Champions League το 1997 εναντίον την Juventus.

Με την Bayern πήρε 4 φορές το πρωτάθλημα, 2 φορές το Κύπελλο Γερμανίας και μια φορά την Champions League και ... τώρα είναι ο φταίχτης επειδή οι εκατομμυριούχοι του Μονάχο παίζουν :5:

Αλλά, πιο εύκολα είναι να αντικαταστήσεις τον προπονητή παρά όλη την ομάδα... Ας έρθει πάλι στο Dortmund ... αν και ο Sammer μου αρέσει σαν coach.

Αχ... βλέπω σε μερικούς μήνες το "Kaiser Franz" να είναι πάλι coach στη Bayern :stupid:

webmaster":1w677hb2 said:
Ο
Αλλά, πιο εύκολα είναι να αντικαταστήσεις τον προπονητή παρά όλη την ομάδα... Ας έρθει πάλι στο Dortmund ... αν και ο Sammer μου αρέσει σαν coach.

mpa, pisteuo oti tha paei stin Chelsea, einai omada me polous kalous paihtes me tous opious tha mporouse na ksanakerdisi to Champions League kai na mpi stin istoria. I isos kai i Real.

opou kai paei :

:thx: Ottmar Hitzfeld

Σιγά μην πάει στη Chelsea! Αυτοι θα πάρουν τον Μουρίνιο(έτσι δεν τον λένε? :oops: ) ..Αυτόν της Πόρτο τελος πάντων! Αν θέλουν πουλάμε και τον Αλέφαντο!

Ρε παιδιά τι ασχολείστε με την Bayern? Σιγά την κουτσή ομάδα .........Πείτε μου έναν άξιο παίκτη της! Έναν είχε και αυτός τυφλώθηκε ( Καν :lol: ) Και μη μου πείτε τώρα Στην-αφρική-θα-πάω-με-τον-Μακάι και τρελαθούμε! Ολοι άχρηστοι! Ζήτω η Μπορούσια! !! :lol:

dtrach":19xkyziu said:
Ζήτω η Μπορούσια! !! :lol:

Μεγάλεεεεεεεεε... δε το ήξερα αυτό :!: Αν είναι έτσι ... μη φοβάσε τίποτε εδώ, πάντα στο πλευρό σου μ΄ έχεις :lol: :D

alex":3cdwh2m4 said:
tin Mönchengladbach ennouse :lol: :lol:

Μη μου λες τέτοια... :oops: Αλλά αν εννοεί αυτήν ... ας κλάψει γιατί τους στείλαμε με 3-1 στο σπίτι τους και... καλά να είναι η Φρανκφούρτη που πήρε το τριάρι από το Μπόχουμ και είμαστε στη πέμπτη θέση που μας βάζει στο UEFA...

Υ.Γ. Που είναι ο Στέφος μας αρχίσει να μας :5: ... :1:

plaka ekana :lol: :lol:

kai ego perimeno tous filous mas apo to mo monaho gia na akousoume ta sholia tous