Στρατος και επαγγελμα αεροπορια

• Thread starter Thread starter Tolisshow
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Tolisshow

Business-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDL
Καλησπερα,
δεν βρηκα παροποιο θεμα,οποτε λογικα δεν πρεπει να εχει ειπωθει.
αληθεια ποσο νοιαζει τις εταιριες αν εχεις υπηρετησει στο στρατο αν ησουν αντιρρησιας ή ανυποτακτος? Κατα ποσο επισης μετραει το Ι του στρατου για την προσληψη σε μια εταιρια και ποσο επηρεαζεσαι στην προσληψη αν για παραδειγμα εισαι Ι5 (παθολογικο ή ψυχολογικο αντιστοιχα)? τι χαρτια ζητουν συνηθως οι αεροπορικες για να τους αποδειξεις οτι εκανες στρατο?
απο αυτους που περασαν προσφατα ή παλαιοτερα απο συνεντευξεις ή γενικοτερα οποιοσδηποτε απο μας εχει εμπειρια και απο αλλους κλαδους (οχι απαραιτητα αεροποριας) και γνωριζει κατι απο προσωπικη εμπειρια ή απο μπατζανακι,θειο αδερφο, ας εκφρασει τη γνωμη του

δεν ξέρω αν βοηθάω, αλλά όταν εγώ τελείωνα την 23μηνη θητεία μου στην Π.Α. με ειδικότητα μηχανικού εμβολοφόρων α/φ, φρόντισα και πήρα μια βεβαίωση απο τον μοίραρχό μου που έλεγε οτι κατά τη θητεία μου είχα εργαστεί πάνω στους χ, ψ, ω τύπους α/φ ...τώρα άν πάς σε μια ιδιωτική εταιρεία αυτό λογικά πρέπει να μετράει δείχνοντας οτι έχεις ήδη κάνει κάτι, έστω και line duty.

προσωπική μου γνώμη ...δεν νομίζω ότι παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το Ι1 Ή Ι5 ..όταν εκανα την θητεία μου υπήρχαν παιδιά που ήταν Ι4 λόγω κιλών(υπέρβαροι)...δεν νομίζω αυτό να είναι εμπόδιο αν μελλοντικά παραδειγματος χαρην θελήσει να μπεί στο αεροπορικό χώρο...αλλα δυστυχως αυτο που χρειάζεται στην χωρα αυτην ονόματι ΕΛΛΑΔΑ....θέλει βίσμα Ι1 για τον αεροπορικό χώρο :cry:

chris :wink:

Συνηθως τον εργοδοτη , γενικοτερα ανεξαρτητα απο τον κλαδο , τον ενδιαφερει να εχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικες σου υποχρεώσεις , ετσι απλα, χωρις να μπει σε λεπτομερειες ποτε και υπο ποιες συνθηκες.

Ο τίτλος του θέματος είναι ουσιαστικά άστοχος διότι δεν διευκρινίζει/διαχωρίζει την επαγγελματική ιδιότητα του υπό πρόσληψη υποψήφιου εργαζόμενου στο χώρο της αεροπορίας κι όχι μόνο, για να απαντηθεί επί της ουσίας και αν απαιτείται η εκπλήρωση των στρατιιωτικών υποχρεώσεων και κατ' επέκταση αν ήταν ι1 - ι5 , για να είναι κατάληλος στη θέση εργασίας που ενδιαφέρεται.Επάγγελμα αεροπορία δεν υπάρχει!!