swiss international aviation training

• Thread starter Thread starter Lambros AthTrik
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Lambros AthTrik

Νέο μέλος (Tourist)
Καλησπέρα σε όλους.
Από μικρός το μοναδικό αντικείμενο με το οποίο ονειρεύομαι ότι θα ασχοληθώ είναι η αεροπορία.
Αρχικά στόχευα στη σχολή Ικάρων. Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν ακολούθησα αυτό το στόχο είναι για το ότι μιλάμε για πολεμική αεροπορία και δε θα μπορούσα να κάνω μια δουλειά που έχει να κάνει με τον πόλεμο. Μη γνωρίζοντας για οικονομικές λύσεις σχολών αεροπορίας απογοητεύτηκα και ακολούθησα την πολιτική επιστήμη. Τώρα είμαι στο 2ο έτος.
Πριν λίγο καιρό βρήκα το forum αυτό, που στάθηκε ως αφορμή να αρχίσω να ψάχνω ξανά το ζήτημα.
Βρήκα 2 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Αυτή της swiss international και την άλλη της lufthansa (μιλάω για τις ακαδημίες αεροπορίας τους).
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι:
Η swiss έχει κάποιo aptitude assessment στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τεστ
μαθηματικών-γεωμετρίας-γεωγραφίας-χημείας-φυσικής. Ποιά ύλη θα περιλαμβάνουν όμως αυτά τα τεστ?
Με λίγα λόγια Αυτό που εγώ χρειάζομαι να μάθω είναι:
Αν αποφασίσω να υποβάλλω αίτηση για να με δεχτθούν στη σχολή αυτή, τί σχετική μελέτη ή τι επίπεδα γνώσεων θα πρέπει να έχω πανω σε αυτά τα μαθήματα?[/size]
(Έχω έρθει σε επικοινωνία και με την εταιρία αλλά οι απαντήσεις τους δεν ήταν ιδιαίτερα σαφής).
Ευχαριστώ πολύ.

http://www.swiss-aviation-training.com/en

Εκτος απο άπταιστα γερμανικά που ζητούν και οι 2 σχολές(αν θες μετά να σε απορροφήσουν στην εταιρία),όλα τα τεστς τους είναι αρκετά δύσκολα.όσον αφορά την ύλη,όσο κι αν ψάξεις όποιον και να ρωτήσεις δεν νομιζω να σου απαντήσει γιατί απλά δεν υπάρχει απάντηση.Οι γνώσεις σου θέλουν να είναι γενικές,απλές μαθηματικές επιπέδου γυμνασίου,το πολύ λυκείου και πολύ καλή φυσική.η θεωρία του ATPL έχει απο συνιμήτονα,ημίτονα και ανάλυση δυνάμεων μέχρι ηλεκτρικά κυκλώματα και κύματα.καταλαβαίνω ότι αυτό το οποίο σπουδάζεις είναι καθαρά θεωρητικό και άσχετο μαυτά αλλά μια στοιχειώση γνώση όλων αυτών θα σου ήταν πολύ χρήσιμη ειδικά αν σκέφτεσαι να περάσεις τεστ απο σουις και λούφτι.σε καμία περίπτωση δεν σου εγγυάται κανένας οτι χωρις να ξέρεις αυτά δεν περνάς,απλά σου αναφέρω τι χρειάζεται πάνω κάτω για τη θεωρία.