Συμβάν με επιβάτη και αεροσυνοδό SKG-ATH

PILOT-737

Economy-Class-Member
Εγγραφή
06/03/2005
Μηνύματα
180
Likes
123
Δεν είναι θέμα χαράς να παραθέτεις τέτοιο περιστατικό σε ένα αεροπορικό forum.

Θα έπρεπε να μας προβληματίσει το γεγονός, ότι μεθυσμένος επιβάτης πέρασε όλους τους ελέγχους του αεροδρόμιου, και δεν τον απέτρεψε κάνεις από το προσωπικό εδάφους να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος. Δεν τόλμησε να τον σταματήσει ; Πέρασε την πληροφορία στον κυβερνήτη ;

Το πλήρωμα δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό στη διάρκεια της επιβίβασης;

Εάν καταλάβανε ότι κάτι δεν πάει καλά, ένιωσαν άνετα να ζητήσουν την αποβίβαση του πριν την αναχώρηση;(το έχω δει να συμβαίνει)

Εκτός από τον αδιαμφισβήτητο σεβασμό, που όφειλε να δείξει απέναντι στο πλήρωμα, που είναι εκεί για την ασφάλεια του, θα ακολουθούσε τις οδηγίες σε περίπτωση emergency ;
 

kotobloco

Economy-Class-Member
Εγγραφή
29/01/2017
Μηνύματα
139
Likes
99
Μαζί με όλα τα δημοσιογραφικά λάθη - συμπεριλαμβανομένης της ανικανότητας πολλών Ελλήνων συντακτών να αποδώσουν ένα γεγονός τέτοιας φύσης με αντικειμενικοτητα, πολύ λάθος είναι και ο τίτλος του thread.

Είμαστε μορφωμένοι ενήλικες άνθρωποι, υποτίθεται. Δεν μπορούμε να μιλάμε για "ανώμαλους επιβάτες" και να το βάζουμε και τίτλο στο thread.

Μιλάμε για συγκεκριμένες συμπεριφορές. Ποινικά κολάσιμες και απαράδεκτες. Αλλά είναι συμπεριφορές. Δεν ξέρουμε τι είναι ο κάθε άνθρωπος ούτε μπορούμε να τον λέμε ανώμαλο. Μπορεί όλοι ή έστω και ένας από αυτούς τους ανθρώπους να υποφέρει από κάποια ψυχολογική η πνευματική διαταραχή. Κάτι που θα το κρίνει η δικαιοσύνη και οι εμπειρογνώμονες.

Φτάνει με την ανθρωποφαγία του ελληναρά, που είναι καλύτερος από όλους. Όσο "ζώο" κι αν είναι κάποιος ή δε όσο δε μπορεί να κάνει καλά την ΄κάψα" του, δε θέλει πολύ μυαλό για να φανταστεί τι θα γίνει αν αρχίσει να αυνανίζεται μέσα σε επιβατικό αεροσκάφος. Ξέρει που θα καταλήξει.

Μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να χρειάζονται βοήθεια. Οι ψυχολογικές ασθένειες είναι αντίστοιχες με τις σωματικές.

Ας αναφέρουμε τη συμπεριφορά που παρατηρήθηκε. Αλλά δεν ξέρουμε τι είναι ο άνθρωπος αυτός ή τι δεν είναι.


Καλό θα ήταν να αλλάξετε τον τίτλο του thread άμεσα.
 
Top