Συνέπειες της σημερινής απεργίας

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
AiR_MaNiAc":2r6dafub said:

Φιλε AiR_MaNiAc ... Δέχομαι να μου πεις ότι είσαι τσατισμένος. Δέχομαι να μου πεις ότι είναι απαράδεκτο. Δεν δέχομαι όμως να βρίζεις άτομα που δεν ξέρεις και που σίγουρα με το ποιον τους δεν θίγουνε εσένα! Μην ξεχνάς ότι υπάρχουνε πολλά άτομα που δουλεύουνε στην ΟΑ (και όχι μονο εκεί) και που είναι μέλη του forum μας και διαβάζουνε όλα τα post, και δη αυτά που αφορούνε την εκάστοτε εταιρεία τους!. Μια τέτοια συμπεριφορά είναι λείαν επιεικώς απαράδεκτη! Και δη από ένα νέο μέλος! Σε παρακαλώ λοιπόν στο μέλλον να συγκρατιέσαι (μην ξεχνάς ότι δεν είσαι μονο εσύ που τσατίζεται από την όλη κατάσταση, αλλα δεν είδα άλλον εδώ μέσα να βρίζει!!).

Μπορεί να υπάρχουνε μαύρα πρόβατα μέσα στους απεργούς, οι οποιοι απεργούνε για την φάση τους.. Αλλα μην ξεχνάς ότι σε τελική ανάλυση οι άνθρωποι αυτοί που πραγματικά απεργούνε για κάποιο λόγο, αγωνιούνε για την δουλειά τους! Η Ελλάδα δεν είναι USA με τις εκατοντάδες εταιρείες που μπορούνε να απορροφήσουνε άνετα μερικές εκατοντάδες ανεργους.. Αρκετοί από τους απεργούς είμαι σίγουρος ότι έχουνε δώσει το αίμα τους για την εταιρεία.. Σίγουρα όχι όλοι.. Αλλα και πάλι, για τα μαύρα πρόβατα να αναφέρεσαι και μονο, δεν σου επιτρέπεται (ούτε και κανέναν άλλον από εμάς) για λόγους ευθιξίας και μονο να τους βρίζεις.. Ο καθένας κοιτάει να βολευτεί.. 'Aλλοι αγωνιούνε για το μέλλον τους και άλλοι καίγονται γιατί δεν θα ξαναβρούνε εύκολη ζωή..

Και επειδή ξεφύγαμε ( :oops: sorry guys :oops: ) back to topic pls! :D

sygnomi alla to "tempeloskila" den theorite vrisia...... afou vlepoun oti kanoun apergia kai den ginete tipota, giati to synexizoun?? I teleutaia apergia egine ksafnika ena proi... ksipnisan sta kala kathoumena kai eipan... e as kanoume mia apergia..... diavazoun auta pou grafo ergazomenoi tis OAs?? akoma kalitera...... giati sigoura exoun akousei akoma pio xeirotera..... ego prepei na eimai o pio eugenikos se sigkrisei me kati allous pou tha tous stolizoun me akoma pio varies lekseis. Exo aganaktisei na tous vlepo na apergoun kathe toso kai ligaki gia to paramikro. Auti einai i gnomi kai den tha stamatiso na tin leo oso zo! Euxaristo poly.

AiR_MaNiAc":2bei6aez said:
Auti einai i gnomi kai den tha stamatiso na tin leo oso zo! Euxaristo poly.
Στη σημερινή κοινωνία φυσικά ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψή του για διάφορα θέμα. Όμως την γνώμη μας και τις απόψεις μας ΠΡΕΠΕΙ πάντα τις εκφράζουμε με σωστό τρόπο χωρίς να θίγουμε άλλα άτομα. Δεκτή κάθε άποψη, αρκεί να γίνετε με το σωστό τρόπο και χωρίς να θίγει πρόσωπα!

den thelo na kontraristo me kanenan edo mesa alla i gnomi giauta ta atoma tis OA pou kathe toso pedeuoun tous epivates.... gia mena theorounte tempelides... paei kai eleikse! :D

pame back sto topic...... :)

AiR_MaNiAc":19idqgvy said:
tempeloskila...... alla den ftene mono autoi, ftene kai ta megala kefalia pou kathonte kai tous anexontai kai den tous stelnoun spiti tous na plenoun vrakia..... aman pia! FTANEI!!! 2-3 fores tin evdomada kanoun apergia.... kai grafoun tous epivates sta @@ tous.....

sygnomi alla to "tempeloskila" den theorite vrisia...... afou vlepoun oti kanoun apergia kai den ginete tipota, giati to synexizoun??

Το αν θεωρείται πρέπουσα μια φράση είναι σχετικό. Άλλο ένα ποδοσφαιρικό και οπαδικό forum (όπως έγραψε ήδη ένα μέλος) κι άλλο ένα αεροπορικό forum. Συζήτηση κάνουμε και καλό είναι οι όποιες τοποθετήσεις να συνοδεύονται με επιχειρήματα.

Auti einai i gnomi kai den tha stamatiso na tin leo oso zo!

Σου αρκεί απλώς να έχεις μια γνώμη, άσχετα αν αυτή στηρίζεται σε αυτά που ακούς από εδώ κι από εκεί? Προσωπικά, δεν μπορώ (και δεν μου αρέσει) να εκφέρω γνώμη για ένα θέμα, το οποίο δεν γνωρίζω και έχω ημιμάθεια γύρω από αυτό. Προσπαθώ, να κάνω μια έρευνα (το internet, είναι μια σημαντική πηγή), να μάθω κάποια πράγματα και μετά να εκφέρω γνώμη. Ιδιαίτερα, αν πρόκειται να εκφράσω γνώμη δημοσίως. Π.χ. τις παρακάτω φράσεις, δεν μπορώ να τις εκλάβω ως σοβαρές και αποτέλεσμα κάποιου ψαξίματος.

I teleutaia apergia egine ksafnika ena proi... ksipnisan sta kala kathoumena kai eipan... e as kanoume mia apergia.....

Ακόμα και οι απεργίες της ΟΑ, δεν πιστεύω να γίνονται σε τέτοιο βαθμό, "στο πόδι".

euxomai mia mera na megalosei ton stolo tis gia na pniksei tin OA...

Προφανώς, το πόσο ισχυρή και επιτυχημένη είναι μια εταιρεία δεν σχετίζεται με το πόσο μεγάλο στόλο έχει, αλλά κι ένα μ' ένα σωρό άλλους παράγοντες.

Αυτά... και pls δεν χρειάζεται να απαντήσεις απαραίτητα αν πρόκεται να επαναλάβεις αυτά που είπες και παραπάνω. Η όποια (off-topic) διαφωνία μπορεί να εκφραστεί και μέσω PM.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΤΕΡΟΙ...
ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ(ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ).
ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΕΣ.
ΕΧΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.
ΟΜΩΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΙ,ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ- ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΛΑ(ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ) .
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.
ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.
ΣΆΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΔΙΠΛΩΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ(ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ-ΒΛ.ΑΠΟΛΥΣΗ),ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ,ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ.
ΥΓ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΗ ΟΣΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ.ΑΛΛΟ ΑΝ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ (ΚΙ ΙΣΩΣ) ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!

Παντού υπάρχουν άξιοι εργαζόμενοι που βγάζουν τον μισθό τους μέσω της σκληρής εργασίας. Όπως υπάρχουν και άλλοι λιγότερο άξιοι..

Αυτό που εμένα μου έκανε εντύπωση όμως είναι ότι τα συνδικάτα επέλεξαν το δρόμο της απεργίας χωρίς να σκεφτούν τι θα κοστίσει στην εταιρεία. Ειδικά μετά τον περίφημο νέο νόμο της ΕΕ περί αποζημιώσεων, το κόστος πρέπει να λογίζετε στις δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Η ολυμπιακή με όλο τον κακοδιαχειρισμό και την κρατική νοοτροπία βρίσκετε μπροστά στο κλείσιμο και για να αποφευχθεί το αναπόφευκτο πρέπει όλοι να κάνουν υποχωρήσεις.

Παρότι ήμουν πάντα υπέρ του λουκέτου στην ολυμπιακή με στεναχωρεί το γεγονός ότι διοίκηση και συνδικάτα δεν αποφασίζουν να θέσουν κοινούς στόχους.

Δεν πειράζει...Ο Οκτώμβρης είναι κοντά...

A380":2l8bt6a2 said:
Παντού υπάρχουν άξιοι εργαζόμενοι που βγάζουν τον μισθό τους μέσω της σκληρής εργασίας. Όπως υπάρχουν και άλλοι λιγότερο άξιοι..

Αυτό που εμένα μου έκανε εντύπωση όμως είναι ότι τα συνδικάτα επέλεξαν το δρόμο της απεργίας χωρίς να σκεφτούν τι θα κοστίσει στην εταιρεία. Ειδικά μετά τον περίφημο νέο νόμο της ΕΕ περί αποζημιώσεων, το κόστος πρέπει να λογίζετε στις δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Η ολυμπιακή με όλο τον κακοδιαχειρισμό και την κρατική νοοτροπία βρίσκετε μπροστά στο κλείσιμο και για να αποφευχθεί το αναπόφευκτο πρέπει όλοι να κάνουν υποχωρήσεις.

Παρότι ήμουν πάντα υπέρ του λουκέτου στην ολυμπιακή με στεναχωρεί το γεγονός ότι διοίκηση και συνδικάτα δεν αποφασίζουν να θέσουν κοινούς στόχους.

Δεν πειράζει...Ο Οκτώμβρης είναι κοντά...

tha vrethei omos kapoios na zitisei apozimioseis file mou? auto ton nomo ton goustaro trela.... :D tha parakalame na exei apergia i kathisterisi i ptisi mas sto telos... :lol: :lol:

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2005 18:47

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει για αύριο οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Στο δικαστήριο είχε προσφύγει η διοίκηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργιακή κινητοποίηση, την οποία είχε προκηρύξει η ΟΣΥΠΑ, επικαλούμενη προβλήματα στην ασφάλεια των πτήσεων.

source: naftemporiki.gr