makedonas
Concorde-Class-Member
- Website
- avianewsgr.blogspot.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- RUS
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDM
AiR_MaNiAc":2r6dafub said:tempeloskila......
Φιλε AiR_MaNiAc ... Δέχομαι να μου πεις ότι είσαι τσατισμένος. Δέχομαι να μου πεις ότι είναι απαράδεκτο. Δεν δέχομαι όμως να βρίζεις άτομα που δεν ξέρεις και που σίγουρα με το ποιον τους δεν θίγουνε εσένα! Μην ξεχνάς ότι υπάρχουνε πολλά άτομα που δουλεύουνε στην ΟΑ (και όχι μονο εκεί) και που είναι μέλη του forum μας και διαβάζουνε όλα τα post, και δη αυτά που αφορούνε την εκάστοτε εταιρεία τους!. Μια τέτοια συμπεριφορά είναι λείαν επιεικώς απαράδεκτη! Και δη από ένα νέο μέλος! Σε παρακαλώ λοιπόν στο μέλλον να συγκρατιέσαι (μην ξεχνάς ότι δεν είσαι μονο εσύ που τσατίζεται από την όλη κατάσταση, αλλα δεν είδα άλλον εδώ μέσα να βρίζει!!).
Μπορεί να υπάρχουνε μαύρα πρόβατα μέσα στους απεργούς, οι οποιοι απεργούνε για την φάση τους.. Αλλα μην ξεχνάς ότι σε τελική ανάλυση οι άνθρωποι αυτοί που πραγματικά απεργούνε για κάποιο λόγο, αγωνιούνε για την δουλειά τους! Η Ελλάδα δεν είναι USA με τις εκατοντάδες εταιρείες που μπορούνε να απορροφήσουνε άνετα μερικές εκατοντάδες ανεργους.. Αρκετοί από τους απεργούς είμαι σίγουρος ότι έχουνε δώσει το αίμα τους για την εταιρεία.. Σίγουρα όχι όλοι.. Αλλα και πάλι, για τα μαύρα πρόβατα να αναφέρεσαι και μονο, δεν σου επιτρέπεται (ούτε και κανέναν άλλον από εμάς) για λόγους ευθιξίας και μονο να τους βρίζεις.. Ο καθένας κοιτάει να βολευτεί.. 'Aλλοι αγωνιούνε για το μέλλον τους και άλλοι καίγονται γιατί δεν θα ξαναβρούνε εύκολη ζωή..
Και επειδή ξεφύγαμε (