Εδω θα πω αυτο που επαθα,πηγα στην πρεσβεια της Συριας στην Λευκωσια,για να παρω την βιζα,αφου προηγουμενος
τηλεφωνησα για να μου πουν τι χρειαζονται(2 φωτογραφιες και το διαβατηριο)και οτι την βιζα μπορω να την παρω την
ιδια μερα.
Πηγα λοιπον εκει στην νεαρα και μου λεει στον δευτερο οροφο για βιζες,εκει με περιμενε ενας κυριος οπου με ρωτησε τον λογο του ταξιδιου ,το ξενοδοχειο και ποτε....εδω σταματησε και μου ειπε οτι η βιζα βγαινει σε 3 εργασιμες ημερες :? :shock:

οκ,εγω του λεω (μετα τα 3 εγκεφαλικα) τηλεφωνησα πριν ερθω απο Λεμεσο και μου ειπε η κοπελα οτι την βιζα μπορω να την παρω την ιδια μερα και αυτος με μια αγενεια μου λεει πηγαινε στην κοπελα τοτε τι να σου κανω εγω

.Ξανα καταπινω το θυμο (τον εχω και ευκολο)του λεω τωρα τι μπορω να κανω????Μου λεει πολλοι Κυπριοι παιρνουν την βιζα απο το αεροδρομιο της Δαμασκους αλλα προτιμοτερο ειναι απο την πρεσβεια της χωρας σου και με αφησε να φυγω.
Φευγοντας απο κει τηλεφωνο σε μια φιλη μου για να μου πει αν χρειαζομαι βιζα η οχι(δουλευει σε μεγαλο ταξιδιωτικο γραφειο)μου ειπε αλλη και αυτη οτι η Συριακες αερογραμμες της ειπαν οι Κυπριοι μπορουν να ταξιδεψουν μεχρι την Συρια και να προμηθευτουν τις βιζες τους απο το αεροδρομιο η σε ειδικα γραφεια εισοδου στην χωρα(συνορα).
Φτανοντας ομως στην Βυρηττο ανακαληψα οτι χρειαζονται βιζα και απλα δεν μου εβγαλαν το εισητηριο για Αμμαν - Δαμασκο.
1)Ενα μεγαλο χ@@@@@ θελουν στην πρεσβεια
2)Εκει στην πρεσβεια πρεπει να το καθιστησουν σαφες οτι
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΡΙΑΚΗ ΒΙΖΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ
3)Ελεος και αυτοι στις Συριακες ας μαθουν τελικα το θεματακι με τις βιζες
4)Ευχαριστω πολυ το πολυ ευγενικο κυριο στον Λιβανο οπου οχι μου βρηκε θεση στο αεροπλανο που ηταν κατα 99% γεματο αλλα και για το check in χωρις την παρουσια μου.
Τωρα τα $290 που εχασα και τα 260 ευρα που εδωσα για αλλαγη,ποιος θα μου τα δωσει

πρεσβεια μ'ακους

Αντε βρες το δικιο σου?????