Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας

pepper

Low-Cost-Class-Member
kekakoy":2c4zt3uz said:
Καλησπερα,για να χαλαρωσουμε λιγο δωστε μου τα φωτα σας...εκανα μολις τωρα το online assesment της british airways γνωριζει καποιος ποτε θα εχω απαντηση;

Μπορεί να έχεις απάντηση από λίγες ημέρες μέχρι μήνα. Θέλει υπομονή. Καλή επιτυχία! Η απάντηση θα είναι αν σε καλούν σε assessment day ή όχι.

Παρεμπιπτόντως, η Norwegian ζητά cabin crew με βάση την UK.

kekakoy

Low-Cost-Class-Member
pepper":165cy7ly said:
kekakoy":165cy7ly said:
Καλησπερα,για να χαλαρωσουμε λιγο δωστε μου τα φωτα σας...εκανα μολις τωρα το online assesment της british airways γνωριζει καποιος ποτε θα εχω απαντηση;

Μπορεί να έχεις απάντηση από λίγες ημέρες μέχρι μήνα. Θέλει υπομονή. Καλή επιτυχία! Η απάντηση θα είναι αν σε καλούν σε assessment day ή όχι.

Παρεμπιπτόντως, η Norwegian ζητά cabin crew με βάση την UK.
Καλησπερα ευχαριστω για την απαντηση σας.

Akis

Administrator
Staff member
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
aakunz, βεβαίως και μπορείς να διαφωνήσεις και χαίρομαι να ακούω και αντίθετες απόψεις. Αυτός ο σκοπός των συζητήσεων, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα όπως στην συζήτησή μας.

Σε γενικές γραμμές με κάλυψε απολύτως ο φίλος kotobloco με αυτά που έγραψε. Επιπλέον να πω, ότι moderation γίνετε κι εδώ αλλά μόνο σχετικά με τις αναφορές μελών. Όποιος βλέπει δημοσιεύσεις troll (κατά την γνώμη του), βεβαίως και οφείλει να κάνει μια αναφορούλα και κάποιος από την συντονιστική ομάδα θα αναλάβει. Από την άλλη, αν η συζήτηση είναι για διαμαντάκια, κραγιόν και άλλα «άσχετα αντικείμενα», τότε ας είναι. Τα φόρουμ, καλώς ή κακώς, κατά 99% είναι ανώνυμα. Όποιος διαβάζει και γράφει σε αυτά πρέπει να το έχει αυτό πάντα υπόψιν του και να ζυγίζει ανάλογα αυτά που διαβάζει.

Η λύση μια: Δεν με ενδιαφέρει »» (δεν) το διαβάζω »» δεν απαντάω.

Υ.Γ. Μην ξεχνάμε εμείς οι παλιοί, γιατί δημιουργήθηκε αυτό το νήμα. Γιατί κατά καιρούς έρχονταν νέα μέλη που έψαχναν πληροφορίες για το επάγγελμα και κάθε τρεις και λίγο άνοιγαν νέα νήματα που κούραζαν όλους τους υπόλοιπους. Τώρα τουλάχιστον όλοι οι ενδιαφερόμενοι (νέοι και παλιοί) έχουν ένα νήμα που οι υπόλοιποι μπορούν (αν θέλουν) να το αγνοήσουν.

Μελινακη

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Munchen
Αν δεν απατωμαι ειναι ενα φορουμ οπως ολα τα υπολοιπα που ο καθε ενδιαφερομενος/η μπαινει και εκμυστηρευεται τις οποιες αμφιβολιες του για το συγκεκριμενο επαγγελμα!
Ρωταω-μαθαινω=ουτε γατα ουτε ζημια!!! :) τοσο απλα :) και οσο για τα πολυσυζητημενα διαμαντακια μπαινουν απλα στο κουτακι τους και συνεχιζουμε :)

Την Καλημερα μου! :)

flying Doc

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
EBBR
Mελινακη, πολύ το κούρασες.

Βλέπεις ότι δεν ασχολείται κανείς πια μαζί σου, το λύσαμε το θέμα. Πήρες τα 15 λεπτά δημοσιότητάς σου.
Με το καλό λοιπόν, γιατί θέλουν να πάρουν κι άλλες σειρά.

https://www.pinterest.com/pin/361413938822879758/

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. :deadthread:

Μελινακη

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Munchen
Ααα δεν παιζωωωωω....εγω θελω την δημοσιοτητα μου!!!

Πλακα πλακα σκεφτηκες πολυ να το γραψεις αυτο?!

Μελινακη

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Munchen
Καλησπερα,καλησπερα,καλησπερα!!!αρχιζω εκπαιδευση και εχω υπεραγχωθει....
Μου ζητησαν να βγαλω τους φακους επαφης μου....αφου δεν υπαρχει θεμα να πεσουν..οποτε?!?!?! (Δεν ειναι μυωπιας) !!!!

estrella20

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
Aeg
ATH1
Από την Θεσσαλονίκη είσαι εσύ; Ξέρετε αν κάλεσαν κάποια για εκπαίδευση σήμερα; Πέρασα χθες στις 10.30 και είπαν ως αύριο αλλά δεν έχω νέα.

kartsolena

Νέο μέλος (Tourist)
Aegean και τατουαζ

Καλησπέρα,
έκανα αίτηση για αεροσυνοδος στην Aegean πριν λιγες μερες. Με κάλεσαν και μου είπαν πως θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη από κοντά σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο. Είναι η δουλειά των ονείρων μου, αλλά δυστυχώς το ανακάλυψα λίγο αργά, έχοντας κάνει ένα μικρό τατουάζ άγκυρα στο χέρι. όμως, έχω ήδη κάνει δύο συνεδρίες λέιζερ για να το βγάλω και αχνοφαίνεται. Πιστεύετε πως θα υπάρξει πρόβλημα στην συνέντευξη; Διάβασα κάπου πως έχουν ξαναδεί αεροσυνοδό με τατουάζ, αλλά μού είπαν κιόλας πως δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω, και μάλιστα αν πω πως το βγάζω θα θεωρηθεί συν. Εγώ, όντας απαισιόδοξη όμως, κρατάω τον πήχη χαμηλά για να μην προσγειωθώ απότομα στην πραγματικότητα. Πιστεύω πως θα μου απαντήσουν κάτι του τύπου "ξαναδοκίμασε όταν βγει τελείως". Πιστεύετε πως είναι πολύ αυστηροί με τα τατουάζ, και δε για ένα τόσο μικρό όσο το δικό μου (μιλάμε για μέγεθος πενηντάλεπτου)