Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας

tzetoni

Νέο μέλος (Tourist)
τηλεφώνησα την προηγούμενη βδομάδα στα γραφεία τους και μου είπαν πως όσες πέρασαν συνέντευξη στην Αθήνα θα ειδοποιούνταν μέχρι 28/2..

angelpan

Low-Cost-Class-Member
butterfly":2ez1s3g7 said:
Flyaway sky μήπως ξέρεις πόσοι Έλληνες εργάζονται στην British Airways ως πλήρωμα καμπίνας;
Λογικό είναι να μην είναι πολλοί... Προσωπικά, ταξίδευα μόνο με ΒΑ για πολλά χρόνια στο LHR-ATH-LHR (με τουλάχιστον 3 πέρα-δώθε, τον χρόνο), μια φορά πέτυχα Ελληνίδα και μια φορά Κύπριο στο πλήρωμα, και ξέρω αδελφή φίλης μου (μισή Αγγλίδα, μισή Ελληνίδα) που επίσης είναι CC στην ΒΑ. Γενικά αν τους κάνεις σε παίρνουν, και γενικά στην Αγγλία αν τους κάνεις σε προσλαμβάνουν, δεν είναι τόσο "κολλημένοι" όσο λέγεται σε αυτό το θέμα.

Έκανες αίτηση; :)

posum

Low-Cost-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
abc
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
abcd
γεια σε ολους,μηπως εχει κανει καποιος αιτηση στην etihad για 18 μαρτιου?στειλτε π/μ να μην γεμιζουμε τα ποστ να ανταλλαξουμε πληροφοριες

ΗΡΩ

Low-Cost-Class-Member
skgK
Καλημέρα σας! Τι έγινε ρε παιδιά την Θεσσαλονίκη την ξέχασαν;;; συμπρωτεύουσα υποτίθεται είναι...:p γνωρίζετε κανέναν που να ειδοποιήθηκε ;

Iro SKG

Low-Cost-Class-Member
LGTS
Μπα, τίποτα ακόμη...

angelpan

Low-Cost-Class-Member
Η ΒΑ ζητάει προσωπικό και για το Mixed Fleet. Οι πληροφορίες εδώ: http://gs11.globalsuccessor.com/fe/tpl_ ... &aid=15780
Αν προσέξετε το deadline είναι 18 Μαρτίου του 2013 :shock: εμένα μου ήρθε σήμερα το πρωί το email (έχω εγγραφεί για απευθείας ειδοποιήσεις από το website της ΒΑ), οπότε η πληροφορία είναι... έγκυρη, το link από το σημερινό email τους ισχύει, άρα λογικά έχει γίνει τυπογραφικό... :?

evita25

Νέο μέλος (Tourist)
AEE
KCFU
mairi μολις σήμερα ειδοποιήθηκα για τη συνεντευξη που θα γίνει τη Δευτέρα στη Κέρκυρα.

flyaway_sky

Low-Cost-Class-Member
BAW
Όσον αφορά για τη ΒΑ, δε μπορείτε να κάνετε αίτηση και στις δύο βάσεις. Αν το κάνετε, και πάρετε ΑD θα σας ρωτήσουν ποια βάση θέλετε να σας βάλουν ως υποψήφιους. Αν πάλι κάνατε για LGW και είχατε αρνητική απάντηση δε μπορείτε να κάνετε για LHR, και το αντίστροφο φυσικά για ένα χρόνο. Δεν είναι δηλαδή ''κάνω και στα δύο και όπου έχω θετική απάντηση''

OA277

Business-Class-Member
Περιοχή
Athens/London U.K.
EGLL
butterfly":k3o9rb8u said:
Flyaway sky μήπως ξέρεις πόσοι Έλληνες εργάζονται στην British Airways ως πλήρωμα καμπίνας;

Στην ΒΑ εργάζονται αρκετοί Έλληνες. Στο WW είναι γύρω στα 25-30 άτομα, στο EF είναι περίπου στα 15 άτομα και στο MF είναι περίπου 10 άτομα για την ώρα. Τώρα αν συμπεριλάβουμε και αυτούς που είναι μισοί Έλληνες μισοί ο,τι άλλο, και αυτούς που δουλεύουν στα γραφεία, τότε τα νούμερα ανεβαίνουν.

Αιτήσεις από Έλληνες έχει αρκετές, αλλά δυστυχώς λίγοι είναι αυτοί που φτάνουν στο στάδιο της συνέντευξης. Όπως ανέφερε ο/ η angelpan "κολλημένοι" δεν είναι, έχουν την διάθεση να δώσουν την δουλειά στα σωστά άτομα και όντως οι προσλήψεις ξανά- ξεκίνησαν από σήμερα.

ΟΑ277

butterfly

Low-Cost-Class-Member
ΟΑL
LGAV
ΟΑ 277 σ' ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τι είναι το WW, το EF και το MF;