Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Επικοινώνησα με την εταιρεία κ μου είπαν οτι οι συνεντεύξεις θα συνεχιστούν για ακόμα αρκετό καιρό και πως για Θεσσαλονίκη ακόμα δεν ξέρουν ποτε θα έρθουν να κάνουν συνεντεύξεις.

Επίσης οι συνεντεύξεις θα γίνονται στην πόλη όπου έχουν δηλώσει για βάση τους.
 
Πολύ ησυχία βρε παιδιά; Κανένα νέο έχουμε;
 
καλησπερα κι απο μενα.υπαρχει μηπως καποια κοπελα απο χανια που να εχει ειδοποιηθει για συνεντευξη;
 
απ' όσο ξέρω και από άλλα κορίτσια ακόμα δεν έχουμε καμία ενημέρωση για συνέντευξη. :/
υπομονή όμως..μόλις χθές έλειψε η προκήρυξη.:)
by the way.. καλό μήνα να έχουμε.
 
αυτη η αναμονη με σκοτωνει....θελω να περασω συνεντευξη!!!
 
Re: Ενημερωτική θεματολογία προσλήψεων αεροσυνοδών

Η Emirates διοργανώνει open day στη Θεσσαλονίκη.. Καλή Επιτυχία σε όσους αποφασίσουν να πάνε..

Thessaloniki
Date : 15th February 2014
Time : 09:00 AM Sharp
Venue : The Met Hotel
26th October Str
 
Ένα άρθρο-κόλαφος για της εταιρεία των 5 αστέρων. Ακόμαι και το 1/10 να είναι αλήθεια, πάλι είναι αποκαλυπτικό....

Καλό θα είναι να το διαβάσετε όλες σας για να καταλάβετε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο φαντάζεστε, με όμορφες στολες και ταξίδια ανά την υφήλιο και το κυριότερο ότι συμπεριφορές όπψς αυτές εδώ μεσα, εκεί σημαινουν πρόβλημα.....

http://www.expressen.se/nyheter/the-tru ... r-airways/
 
απορία Νο.1 (δημιουργηθείσα από το αναρτημένο άρθρο του flying Doc,αλλά και όσων διαβάζω και ακούω κατά καιρούς) : γιατί όλοι θέλουν μια θέση σε αεροπορική εταιρία.?όχι απαραιτήτως στον ελληνικό χώρο αλλά ,μάλλον,ειδικότερα στο εξωτερικό.? όσο καλοί και αν είναι οι μισθοί στις ξένες αεροπορικές εταίρειες αν οι συνθήκες εργασίας πατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα γιατί δημιουργείται τόσο μεγάλη ζήτηση και τόσος ανταγωνισμός.? τόσος μαζοχισμός πια.?
απορία Νο.2 "After all, the guard is there to monitor her. To ensure that Gina never sleeps anywhere but the staff housing. Never gets home later than mandated by the company." (http://www.expressen.se/nyheter/the-tru ... r-airways/ ) απ' όσο γνωρίζω από προσωπική πείρα στο χώρο εργασίας (όχι αεροδρομίου βέβαια) πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα κατασκοπεύει αν κάνεις καλά τη δουλεία σου, τον τρόπο που εξυπηρετείς τους πελάτες, αν η εμφάνισή σου και οι τρόποι σου είναι οι πρέπων σε κάθε συγκυρία.και ακόμα χειρότερα στις απλές δουλείες γραφείου ή πωλήσεων..σου μιλάνε κιόλας,παριστάνοντας πολλές φορές και τους φίλους-ες και είναι αυτοί που πρώτοι θα σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια..
απορία Νο.3 "The pilots are my chauffeurs, they only come to you to fuck you," Javier once heard CEO Akbar Al Baker declare during a welcome speech." (http://www.expressen.se/nyheter/the-tru ... r-airways/ )--> σεξιστικό πρόβλημα που υπάρχει σε όλες τις γωνίες του κόσμου..είτε είναι ανεπτυγμένες είτε όχι.προφανώς κατακριτέο,ασυζητητί. δυστυχώς αυτό το έχουμε προκαλέσει μόνοι μας στους εαυτούς μας.είτε γιατί προάγουμε τα καταναλωτικά πρότυπα με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. είτε γιατί αποδεχόμαστε αυτόν τον τρόπο ζωής και lifestyle.και ως γνωστών η αποδοχή ή αποσιώπηση είναι συνενοχή.
απορία Νο.4 "The rules differ substantially ... issued a warning." (αυτό και άλλα αποσπάσματα) το άρθρο αναφέρεται σε αεροπορική εταιρία του Κατάρ. Το οποίο είναι εμιράτο στη Μέση Ανατολή. το εμιράτο είναι περιοχή που κυβερνάτε από κάποιον δυναστικό μουσουλμάνο μονάρχη. => άλλοι νόμοι,άλλοι κανόνες,άλλη κουλτούρα.δεν λέω ότι είμαι σύμφωνη με τέτοιους τρόπους διακυβέρνησης κρατών και άρα και ανθρώπων,αλλά αν μη τι άλλο αν αποφασίζεις να δουλέψεις,πόσο μάλλον να ζήσεις σε κάποια τέτοια περιοχή κάνεις έρευνα πρώτα για τον πολιτισμό και τους νόμους της.

οπότε για μένα όσο αποκαλυπτικά και αν είναι (γιατί όντως είναι τρομακτική η καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων)όσα αναγράφονται στο άρθρο για την Qatar Airways αφορούν μια πολύ διαφορετική καθημερινότητα ανθρώπων που επέλεξαν να εργαστούν στην ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ για την ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.
 
Re: Ενημερωτική θεματολογία προσλήψεων αεροσυνοδών

ειναι για επαγγελματιες αεροσυνοδους?και χρειαζεται αιτηση για να πας?
 
Top