Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Air Greece αν έχει συμπληρώσει κάποια αίτηση που της έδωσαν και ζήταγε να γράψει αν είναι παντρεμένη και αν έχει παιδιά,και δεν έδωσε αληθείς απαντήσεις μόλις αποκαλυφθεί το ψέμα έχουν δικαίωμα να την απολύσουν.Οι αιτήσεις είναι και υπεύθυνες δηλώσεις.Δε θα την απολύσουν για την ουσία,το παιδί,αλλά διότι δήλωσε ψευδή στοιχεία.
 
Τι να πώ, δεκατέσσερις συμβάσεις έκανα στην ΟΑ, μάς έβαζαν κάθε δύο χρόνια και ξανακάναμε τα χαρτιά μας (γιατί,έλεγε μία συνάδελφος μάς το κάνουν αυτό για να πάρουν πάλι εμάς τούς ίδιους) αλλά πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν το θυμάμαι. Μάς ταλαιπώρησαν όσο γινόταν περισσότερο,δύο συμβάσεις ήταν μάλιστα "σπαστές" πράγμα πού απαγορευόταν (για να μάς έχουν διαθέσιμους και τα Χριστούγεννα), τετραγώνισαν τούς κύκλους. Απολύθηκα δεκαέξι φορές. Εκτός κι αν στην περίπτωση της ταλαίπωρης ΟΑ το να έχεις παιδί ήταν προσόν για να προσληφθείς ως εποχικός και μετά από δέκα χρόνια το έχω πιά ξεχάσει. Κάθε εταιρεία έχει τη δική της φιλοσοφία.
 
Αλλο Aegean,αλλο (πρωην) ολυμπιακές αερογραμμες.
Άλλη πολιτική η μια άλλη η άλλη.

Εγω συμφωνώ με τον γιατρό, έπρεπε να υπάρχει ανιχνευτής ψεύδους. Αν έχεις παιδί πες το γιατί να μην το πεις.
 
Δεν ειναι και τοσο ουαου "ψεμα"
Χαλαρωστε λιγο :)
Και στην τελικη αν το δουμε απο διαφορετικη οπτικη γωνια δεν ειναι καν ψεμα!
 
Καλησπερα,θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει σχετικα με το πως κανουμε αιτησεις για πληρωμα καμπινας στο καινουριο site της emirates;
 
Στην σελίδα του Careers, κάνεις κλικ στο εικονίδιο που λέει Cabin Crew και στην επόμενη σελίδα που βγαίνει κάνεις κλικ στο Search, προφανώς σήμερα δίνει "Υour search returned 0 jobs". Μπορείς να παρακολουθείς και το aviationjobsearch.com, σημειωτέον ότι, σήμερα, με μια γρήγορη αναζήτηση δεν υπάρχει ειδοποίηση για Cabin Crew από την Emirates, συνήθως (για να μη πω πάντα) δημοσιεύονται και εκεί.
 
28/5 ηταν η ποιο ομορφη και ξεχωριστη ημερα!!!!! ✈✈✈✈ η ημερα που γιορτασαμε και τα ονειρα πολλων απο εμας εγιναν πραγματικοτητα!!!!!!
 
Αν κάποιος θα ήθελε να προσφέρει πχ ένα κουτί σοκολατακια στο πλήρωμα ενός αεροπλάνου μπορεί να το κάνει η υπάρχουν κανόνες των εταιρειών που το απαγόρευουν;
 
Μπήκα μετά από χρόνια στο φόρουμ, έκανα και νέα εγγραφή αφού δε θυμόμουν κωδικούς. Ήρθα κατευθείαν εδώ να δω πώς πάει το επάγγελμα. Διάβασα τις 10 τελευταίες σελίδες.......Εμπειρία.
 
Προταση εργασιας σε ιδιωτικο τζετ!
Ναι η οχι?
Ειναι αληθεια τα οσα ακουγονται η απλα μας τα λενε για να μας δημιουργουν επιφυλαξεις?
 
Top