Συμφωνώ απολύτως με όλους τους προλαλήσαντες και προγράψαντες...
5 Αγγλικά εγώ και 5 ο controller στην Bratislava και θα συνεννοηθούμε?
Εχουμε γλαρόσουπα!...
Ακόμα δεν το αντιληφθήκατε ότι το πρόβλημα όχι της JAA αλλά της Βρεττανίας είναι το φέρτε κι άλλα φράγκα στο Μπάκιγχαμ?..Με την ίδια λογική επεβλήθη στην πτωχή Ευρώπη το night qualification, τα skill test, τα 14 μαθήματα για το ΑΤPL κλπ κλπ. (Δεν βλέπετε ότι δεν τολμάει εκδοτικός οίκος στην Ευρώπη να βγάλει αεροπορικά βιβλία στα αγγλικά πλην των βρεττανικών Oxford, Bristol και άλλων ευαγών ιδρυμάτων?).
Α, ρε Αμέρικα, πόσο ηλίθια αποφάσισαν οι αγγλόδουλοι που κυβερνούσαν τον τόπο και δεν έγινε η ψωροκώσταινα το 53ο άστρο στη σημαία σου από το 1950 που μας το πρότεινε ο Αϊζενχάουερ!..
Και όταν ήρθε ο ΑΡΧΙΚΑΓΚΕΛΛΑΡΙΟΣ(!!) Ερχαρτ -αυτές είναι προσωπικότητες όχι ΜακΜίλαν, Ουίλσον και πράσινα άλογα- το 1959 στην Ελλάδα και πρότεινε - στον τότε πρωθυπουργεύοντα όχι πρωθυπουργό "να μη λυώσει" εθναρχάκο της πλάκας - να γίνουμε ιδρυτικό μέλος της Κοινής Αγοράς των 5 που αποτελούσαν τον πυρήνα (ποιός τη λογάριαζε ρε παιδιά τότε την ξεφτιλοαγγλία?) της τότε ΕΟΚ, βλέποντας οτι κινδυνεύει η δικτατορία του από τον δημοκρατικό τυφώνα που σάρωνε την Ευρώπη, του είπε "Να ρωτήσω πρώτα τον Μεγαλειότατο!".Και ρώτησε τον Παύλο κι εκείνος απάντησε : Νάιν, Φρεντέρικα κομμάντς Νάιν.Ντας ιστ νάιν Για, νυρ Νάιν..".
Να τους χαιρόμαστε!
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά πάω να μοιράσω πίτσες τώρα γιατί την άλλη Κυριακή πάω skill test CPL/IR/SPE-MEP/FI και θέλω 1800 ευρώ για το αεροπλάνο (4 ώρες) και 1200 για τον εξεταστή...Να ζητήσω απόδειξη απ τη σχολή που θα νοικιάσω το αεροπλάνο κι απ τον εξεταστή?
Ρώτησα για εξεταστή φτηνότερο και μου είπαν οτι οι εξεταστές είναι σαν οι συμβολαιογράφοι, κλειστό επάγγελμα και ματαιοπονώ...Απόδειξη σημαίνει κομένος από χέρι στο skill test... Αληθεύει?