SkyHawk
First-Class-Member
- Περιοχή
- HELL
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AOA
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAT
Geia sas! grafw ayto thema na moirastw mazi sas mia anagki, na to pw kaimo, den vriskw mia swsti leksi pou na xaraktirizei. opws lew kai sto topic thelw na dw... loipon thelw na dw tin Olympiaki Aeroporia opws itan palia! Otan itan mia apo tis kalyteres ston kosm
tan itan i prwti pou agoraze typous aeroskafwn opws to 727 kai itan mia apo tis prwtes pou eixe parei to prwto jet comercial aircraft to Comet. otan i O.A <<epaize>> pragmatika ston ourano. Otan itan kamari kai oxi karkinos. Den kserw, kathomai kai skeftomai ti itan kai pws katantise. eixe vasis stin ameriki stin afstralia xathikan ola ayta. mexri kai apo ta grafeia tis an paei kaneis tha katalavei se ti katastasi vrisketai (leoforos sugkrou). Itan i prwti stin evrwpi pou eixe texniki dieythinsi hangar dld klimatizomeno!kai se ayto erxontousan etairies gia checks kai maintenance opws T.W.A. Pan-Am kai alles megales tis epoxis, ayto na katalavaite gia to poso artia itan. apo to prwto mexri to teleytaio. palia evlepes aeroplana se kathe aerodromio ana ton kosmo twra? pou pigan ola ayta? akouw upotheseis oli tin wra gia idiotikopiisi... eimai 19 xronwn re paidia kai den kserw ti tha itan to pio swsto. isws pollous den tous afora ayto pou grafw. apla opws eipa stin arxi thelw na to moirastw. mou fenontai ta pragmata gia tin O.A. polu thola pleon. se simio diladi pou na skeftomai: <ante na kleisei na teleiwsei ayti i parodia> apo tin alli skeftomai : <na kleisei mia tetoia etairia me tosi istoria? kai sto katw katw i olympiaki sundeetai amesa me Ellada. egw as poume to vlepw san kommati tis elladas. Poioi anegkefaloi tin katantisan etsi? (edw polu tha ithela na vrisw) telos pantwn as mou pei kapoios telika ti tha ginei me ayti tin etairia? ti pistevete?
elpizw na me katalavainetai paidia

elpizw na me katalavainetai paidia