Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

• Thread starter Thread starter corfu75
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
pot1968":eon2my8j said:
Ξέρει κανείς αν υπαρχει site οπου κατηγορουν τα ατομα που εχουν παρει ηδη στην νεα εταιρεια η μάλλον που εχουν υπογραψει συμβασεις.Πριν απο λιγο ήμουνα με μια παρέα και το έμαθα και ειλικρινα έφριξα.

Εννοείς αν υπάρχει site εκτός από το παρόν forum? Εδώ δεν έχουν κατηγορηθεί? Μήπως δεν αντιλαμβάνομαι κάτι? :?:

Θα συμφωνήσω με όσους είναι επιφυλακτικοί για τις επιλογές της ΜΑΡΦΙΝ ως προς την στελέχωση του σταθμού στο Ηράκλειο. Στην Αθήνα και άλλους σταθμούς, η επιλογή ήταν προσεκτικοί και αρκετοί συμβασιούχοι της ΟΑ με χρόνια προϋπηρεσία έμειναν εκτός της νέας εταιρείας.
Μήπως έχει συμβεί και κάτι ανάλογο και εκεί και τώρα κάποιοι εκφράζουν την πικρία τους με αυτόν τον τρόπο;
Δε μπορεί σε όλους τους σταθμούς να προσπαθούν για το καλύτερο και στο Ηράκλειο να είναι μπάτε σκύλοι αλλέστε; Κάτι δεν μου αρέσει σε αυτά τα πόστ, μου φαίνονται υπερβολικά αυτά που αναφέρθηκαν.
Όλα θα φανούν σε λίγο καιρό που θα ξεκινήσει το handling, μέχρι τότε το ράδιο αρβύλα θα δίνει και θα παίρνει.

απο sagittarius
<<Εννοείς αν υπάρχει site εκτός από το παρόν forum? Εδώ δεν έχουν κατηγορηθεί? Μήπως δεν αντιλαμβάνομαι κάτι? >>

Δεν υπονοησα το παραμικρό για το συγκεκριμένο forum. Η συζήτηση που διεξάγεται μεταξύ των μελών είναι κόσμια και παρόλλο που ειμαι καινούριος απο οτι ειδα απο παλιες δημοσιευσεις το ιδιο γίνονταν και παλιά. Οποτε κλεινουμε αυτό το θέμα
Συμμετέχω στην συζήτηση γιατι εργαζομαι στον αεροπορικό χώρο οπότε νομίζω έχω το δικαιωμα να πώ την γνώμη μου,. Αυτό που ανέφερα το ακουσα χθές σε μια παρέα και το συγκεκριμένο άτομο ηταν πολύ down γιατι είναι αναμεσα σε αυτούς που υπέγραψαν σύμβαση. Αν αληθευει λοιπόν αυτό στο συγκεκριμένο site αναφέρουν ονομαστικά τους υπαλλήλους που υπεγραψαν και τους χαρακτηριζουν <<ακομψα>> να το πω ευγενικά.Αναφερθηκαν τα προβλήματα που εχει ο καθενας π.χ αυτος ειναι πότης ή αυτη ειναι γριά ή ο ταδε παιρνει ουσιες κλπ κλπ και αυτό το θεωρώ ανεπιτρεπτο γιατι το τι κανει ο καθενας στην προσωπική του ζωή ειναι δικό του θέμα.Αν ειναι ενταξει στην δουλειά του οι υπολοιποι να κρατησουν την γνωμη τους για το ατομο τους. δεν ζηλευω οσους υπεγραψαν συμβαση γιατι στον ιδιωτικο τομέα θα δουλεψουν με 810 καθαρά.Οποτε ειλικρινά ρε παιδιά δεν καταλαβαινω γιατί γινεται τόσος ντορος γύρω απο αυτο το θέμα αφου αυτοι οι ανθρωποι θα γίνουν σαν και εμάς τους κοινους θνητους.ΔΕν υπαρχει μονιμη δουλεια σε μια ιδιωτικη επιχειρηση νομιζω το ξερουμε ολοι μας αυτό.

απο mike

<<Εάν εσείς αγαπητέ (edit γιατί προέκυψε εν τω μεταξύ το αμέσως προηγούμενο ποστ του mrk, οπότε προφανώς και αναφέρομαι στον προηγούμενο φίλο) - αλλά και άλλοι - πιστεύετε αβίαστα και χωρίς έστω μια δόση αμφιβολίας τα γραφόμμενα ανθρώπων που έκαναν register μόλις μέρες πριν στο φόρουμ, τότε οφείλω να ομολογήσω πως το επίπεδο της συζήτηση επεσε πολυ χαμηλα>>

το επίδεδο συζήτησης συμφωνα με με την αποψή σου για να κρατιέται υψηλό πρέπει να γίνεται από άτομα που έκαναν register πριν λίγα χρόνια οπως εσύ. Οι υπολοιποι δηλαδή που εγγραφησαν προσφατα στο forum ειναι χαμηλου επιπεδου για να καταθεσουν τις αποψεις τους. Υποθετω οτι οσοι ειναι μέλη ειτε παλιοι ειτε καινουριοι εδω εχουν σχεση με τον χωρο του αεροδρομιου οποτε δικαιουντε να πουνε την αποψη τους ακομα και αν ειναι μ......κία. οσο για το επιμαχο θεμα αδυνατω να πιστεψω οτι σχεδον σε ολη την Ελλαδα η μαρφιν εκανε σωστη επιλογη προσωπικου και μονο στο ηρακλειο υπογραψε ο αλ καπονε και η παρεα του. εκτος αν κατεβηκαν απο τον μυλοποταμο και βγαλαν τις κουμπουρες προς τα στελεχη της μαρφιν.λες και στην υπολοιπη ελλαδα το μεσον και το βισμα δεν υπαρχει.Και εμενα δεν με επιλεξανε (γιατι ανηκω στο εποχιακο προσωπικο) αλλα δεν τα εβαψα και μαυρα. στεναχωρηθηκα μεν αλλα σιγα τον πολυελαιο. 810 θα παιρνουν και με υπερωριες μεσα. Οσοι ζητησαν παραπανω δεν το δεχτηκε η εταιρεια οποτε δεν υπογραψανε και οι ιδιοι.ψυχραιμια παιδια κανεις δεν χανετε .εξαλλου 6 μηνες συμβασεις ειναι.

......................... Το διοικείν εστι φιλοσοφείν.......................................
Θα ηθελα να απευθυνω μια ερωτηση σε ολουσ εμασ και στουσ υψηλα υσταμενουσ τισ νεασ Ο.Α

Αυτοι που προτιμηθηκαν να διοικησουν τα διαφορα αεροδρομια και να επιλεξουν τους συνεργατες τους ,
ειχαν καμια σχεση με το αντικειμενο? (δεν αναφερομαι για ολουσ τους σταθμους βεβαια ,μια και σε αρκετους σταθμους τοποθετηθηκαν αξιολογα ατομα με πολυετη πειρα και εργασια)
θα αναφερθω το σταθμο Ηρακλειου (2ος σε κινηση πανελλαδικα) και Ζακυνθου(προσφατα ανακαινισθεις) που τοποθετηθηκαν αεροσταθμαρχες ατομα που προηλθαν απο τους marshallers στο Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ(Α.Ι.Α)...
Να λοιπον με τι κριτιρια εκαναν τισ επιλογες προσωπικου οι νεοι αεροσταθμαρχες¨....
με τα ιδια ακριβως κριτιρια που ιδιοι επιλεχθησαν......λυπαμαι ειλικρινα που η νεα πυραμιδα τησ νεα ΟΑ θα στυριχθει σε χωματινες πετρες που δεν θα αντεξουν το βαρος της με αποτελεσμα την καταρευση της
Ευελπιστω σε διορθωτικες κινησεις εστω και τελευταις στιγμης........................

@pot 1968

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Απλά είχα την εντύπωση διαβάζοντας τα παραπάνω posts, ότι και εδώ έχουν κατηγορηθεί σχετικά άκομψα (αναφέρθηκε η λέξη σαβούρα κ.α.).

Μπράβο σας. Καταφέρατε να εκτροχιάσετε ακόμα μια συζήτηση με τις αερολογίες σας. Ο κάθε πικραμένος ανοίγει ένα account και αρχίζει να "τα ρίχνει". Exadas, αφού σου αρέσει και ο δεύτερος ενικός θα σου απευθυνθώ σε αυτό. Πληθυντικό ευγενείας εμείς οι μεγαλύτεροι δύσκολο να περιμένουμε στην μπανανία των ελληναράδων. Δες λοιπόν το προτελευταίο ποστ. Έκανε το άτομο εγγραφή χθες, με nickname που κάνει κρα περί τίνος πρόκειται. Εγγραφή μόνο και μόνο για να κράξει. Θες να μου πεις πως θα περιμένω το μέλλον πραγματική συμβολή σε άλλες συζητήσεις (περί spotting, ατυχημάτων, ταξιδιών κτλ) από αυτόν και ομοιούς του?

Θέλετε να κράξετε? ΜΙα αγγελία ή καταγγελία σε εφημερίδα. Αλλά ό,τι και να πω δεν το βάζετε στο κεφάλι σας. Κάνατε ΚΑΙ αυτή την συζήτηση μην πω πως. Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε. Κάντε ό,τι θέλετε, αφού ελεγχος δεν υπάρχει εδώ μέσα. Προσωπικά αποχωρώ από μελλοντικές επισκέψεις σε αυτό τον χώρο. Σκασίλα σου, θα μου πεις. Αλλά το γράφω προς ενημέρωση των διαχειριστών. Με την δική τους ανοχή φτάσαμε σε αυτό το χάλι. Ό,τι θέλει ο καθένας γράφει, με ανορθογραφίες (και by the way μάθετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την διαφορά του -ε με του -αι, σχολείο δεν πήγατε?), με στοχευμένα ποστς, με αμφίβολες καταγγελίες που είναι αδύνατο να επιβεβαιώσουμε. Και θέλεις να μου πεις πως δεν γράφονται αυτά από εστιθελισμό για πρόσληψη έως και κρυφές επιδιώξεις. Πλανάσαι οικτρά αγαπητέ. Ο άλλος έβγαλε και συμπέρασμα ήδη. Θα καταρρεύσει λέει η πυραμίδα της MIG...

Χαρείτε τις δημόσιες συζητήσεις της πλάκας στις οποίες απαξιώσατε ΚΑΙ αυτή την συζήτηση.

προς
mike

Αν η αναφορα της ορθογραφιας αφορα εμένα με συγχωρεις που δεν κοιτω τετοιες λεπτομερειες οταν στελνω ενα μύνημα ούτε κοιτάζω αν εχει τονο η κάθε λέξη για τον απλουστατο λογο οτι ειναι αναποφευκτονα κάνεις λάθη , και ξερεις υπαρχουν αρκετοι που δεν δινουν σημασια στο <<ε >>ή στο <<αι>> ισως γιατι τους ενδειαφερει η ουσια. Παντως την επομενη φορά φέρε και ενα λεξικό του μπαμπινιώτη για να κάνεις μαθήματα γραμματικής εδω μέσα μιας και υπάρχουν αμορφωτοι. Οπως ανεφερα και στο προηγούμενο μυνημα μου που προφανώς δεν το καταλαβες δικαιωμα αποψης εχει και ο καθε ελληναρας να την εκφρασει και ο καθε φασιστας. Το θεμα ειναι να υπάρχει αντίλογος για να τον αντικρούσει. Τα της ΟΑ τα ξέρω πολύ καλα . Δουλεύω 12 χρόνια εποχιακος και χωρις μπάρμπα βουλευτή (ναι υπάρχει ξέρεις και αυτή η περιπτωση να έχουν πάρει ανθρώπους χωρίς βίσμα) και ειμαι απο αυτούς που δεν προσκλήθηκαν στην μαρφίν. Οπως ανεφερα λοιπον σε προηγούμενο μυνημά μου δεν συμετειχα στο κυνήγι μαγισών που έχουν εξαπολύσει συναδερφοί μου που δεν υπέγραψαν συμβασεις απέναντι σε αυτούς που εχουν συνάψει. Απο την αλλη συζητώ και διαφωνώ καθημερινά με οσους εχουν απόψεις του στύλ η σαβούρα του Ηρακλειου κλπ κλπ.και προσπαθώ να κάνω διάλογο. μάλλον αυτό δεν ειναι κατανοητό σε σένα γιατι κρυβεσαι πισω σπο τον σνομπισμο σου.
ευχαριστώ

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Απλά είχα την εντύπωση διαβάζοντας τα παραπάνω posts, ότι και εδώ έχουν κατηγορηθεί σχετικά άκομψα (αναφέρθηκε η λέξη σαβούρα κ.α.).

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λές , όντως και εδώ εχουν ειπωθεί ασχημες κουβέντες. αν ομως αληθεύει εστω και στο παραμικρό αυτο που μου ειπαν ειναι 10 φορες χειρότερο να τους κραζουν και να βγαζουν την χολή τους ορισμένοι μόνο και μόνο γιατί η μαρφίν δεν προτιμησε αλλους υπαλλήλους. Θα το ξαναπω και πάλι . 6μήνες συμβάσεις ειναι παιδια και δεν διορίζονται στο δημόσιο. σε ιδιωτική εταιρεία πάνε. υπάρχει σταθερή δουλειά σήμερα στον ιδιωτικό τομέα??????Ποσοι φιλοι μας και γνωστοι η δικοι μας ανθρωποι εχασαν την δουλειά τους τους τελευταίους μήνες ?????????

Mike_ said:
Θέλετε να κράξετε? ΜΙα αγγελία ή καταγγελία σε εφημερίδα. Αλλά ό,τι και να πω δεν το βάζετε στο κεφάλι σας. Κάνατε ΚΑΙ αυτή την συζήτηση μην πω πως. Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε. Κάντε ό,τι θέλετε, αφού ελεγχος δεν υπάρχει εδώ μέσα. Προσωπικά αποχωρώ από μελλοντικές επισκέψεις σε αυτό τον χώρο. Σκασίλα σου, θα μου πεις. Αλλά το γράφω προς ενημέρωση των διαχειριστών. Με την δική τους ανοχή φτάσαμε σε αυτό το χάλι. Ό,τι θέλει ο καθένας γράφει, με ανορθογραφίες (και by the way μάθετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την διαφορά του -ε με του -αι, σχολείο δεν πήγατε
Κάνω παράθεση τον φίλο mike (ελπίζω να το έκανα σωστά) γιατί το θέμα της σωστής γλώσσας δείχνει πάρα πολλά!! Μη το συνεχίσω. Επίσης η ειρωνεία του "φέρε τον Μπαμπινιώτη" δείχνει επίσης πάρα πολλά!! Ήταν γνωστό ότι δεν θα επαναπροσληφθούν όλοι οι παλιοί υπάλληλοι της ΟΑ, δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια φαγωμάρα; Κάποιοι μπήκαν, κάποιοι βγήκαν τι να κάνουμε τώρα. Ας δούν μερικοί-μερικοί τη γλύκα της αξιολόγησης και της απόρριψης που έχουμε φάει όλοι εμείς οι άλλοι. Και αν πέσει έξω η νέα ΟΑ, τι σας νοιάζει; Στο δημόσιο ανήκε, στον ιδιώτη ανήκει, αν είναι κάποιος να σκάει πρέπει να είναι η οικογένεια Ωνάση (λέμε τώρα). Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτό τον κακό χαμό, κάνετε λες και ήσασταν ιδιοκτήτες. Και ναι, ξέρω τι έχω να ακούσω!!!