Θέλετε να κράξετε? ΜΙα αγγελία ή καταγγελία σε εφημερίδα. Αλλά ό,τι και να πω δεν το βάζετε στο κεφάλι σας. Κάνατε ΚΑΙ αυτή την συζήτηση μην πω πως. Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε. Κάντε ό,τι θέλετε, αφού ελεγχος δεν υπάρχει εδώ μέσα. Προσωπικά αποχωρώ από μελλοντικές επισκέψεις σε αυτό τον χώρο. Σκασίλα σου, θα μου πεις. Αλλά το γράφω προς ενημέρωση των διαχειριστών. Με την δική τους ανοχή φτάσαμε σε αυτό το χάλι. Ό,τι θέλει ο καθένας γράφει, με ανορθογραφίες (και by the way μάθετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την διαφορά του -ε με του -αι, σχολείο δεν πήγατε
Κάνω παράθεση τον φίλο mike (ελπίζω να το έκανα σωστά) γιατί το θέμα της σωστής γλώσσας δείχνει πάρα πολλά!! Μη το συνεχίσω. Επίσης η ειρωνεία του "φέρε τον Μπαμπινιώτη" δείχνει επίσης πάρα πολλά!! Ήταν γνωστό ότι δεν θα επαναπροσληφθούν όλοι οι παλιοί υπάλληλοι της ΟΑ, δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια φαγωμάρα; Κάποιοι μπήκαν, κάποιοι βγήκαν τι να κάνουμε τώρα. Ας δούν μερικοί-μερικοί τη γλύκα της αξιολόγησης και της απόρριψης που έχουμε φάει όλοι εμείς οι άλλοι. Και αν πέσει έξω η νέα ΟΑ, τι σας νοιάζει; Στο δημόσιο ανήκε, στον ιδιώτη ανήκει, αν είναι κάποιος να σκάει πρέπει να είναι η οικογένεια Ωνάση (λέμε τώρα). Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτό τον κακό χαμό, κάνετε λες και ήσασταν ιδιοκτήτες. Και ναι, ξέρω τι έχω να ακούσω!!!