ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΒΙΕΝΝΗ

• Thread starter Thread starter pe20saxpas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

pe20saxpas

Νέο μέλος (Tourist)
Γειά σας και από μένα... Έχω ταξιδέψει από μικρός ανά την Ευρώπη...αλλά όσο μεγαλώνω , τόσο πιο πολύ φοβάμαι τα αεροπλάνα... Θα πάω τον Φεβρουάριο του 2009 Βιέννη από Θεσσαλονίκη και θέλω την άποψή σας...Η Austrian είναι σοβαρή εταιρία? Η Swiss?
Mε Austrian θα πετάξω με FOKKER 100 ενώ με Swiss μέσω Ζυρίχης με Fokker και Airbus...
Η πτηση με Austrian είναι direct για Βιέννη...αλλά στο Ιντερνετ που έψαξα λέει "αεροσκάφος της Tyrolean Airways..."
Nα το εμπιστευτώ? τι λέτε εσείς?

Σε παραπέμπω εδώ κι εδώ για Austrian (προσωπικές εμπειρίες + ένα ταξίδι το 2000 για Πεκίνο).

Όσο για την Swiss, αν εξαιρέσεις το πρωϊνό ξύπνημα, είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει.

Για τη Swiss εγώ έχω να πω τα καλύτερα. Έχω πετάξει για Άμστερνταμ μέσω Ζυρίχης και για Νέα Υόρκη μέσω Γενέυης και οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες!

Λοιπον επειδη εχω ταξιδεψει αρκετες φορες με AUSTRIAN εχω να σου πω οτι ειναι πολυ καλη εταιρεια με νεα αεροσκαφη , τουλαχιστον στο μεγαλυτερο μερος τους , και με ικανα πληρωματα.
Τα airbus τους τα 320 και 321 δεν παιζονται αλλα και κατι fokker και crj ειναι εξισου καλα.
Εγω ταξιδεψα με το τελευταιο περσι το καλοκαιρι και ειχα τις καλυτερς εντυπωσεις. Ηταν στον στολο της TYROLEAN αλλα δεν εχει να κανει τιποτα διαφορετικο. και ωραιο φαγητο (ασχετο).
καλο ταξιδι παντως με οτι πας.

Τελικά έκλεισα με Swiss από Θεσσαλονίκη μέσω Ζυρίχης...Το πλεονέκτημα είναι ότι θα φτάσω νωρίς Βιέννη...Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας.

Ακούω απόψεις και εμπειρίες με Swiss?
Eκανα καλά που την εμπιστεύθηκα και θα ταξιδέψω?

Βρήκα ένα τριπ ρηπόρτ για τη Σουίς που θα δώσει απάντηση σε όλες σου τις απορίες

viewtopic.php?f=7&t=4981