Τί Αεροσκάφος θα θέλατε να πετούσατε?

• Thread starter Thread starter Flying Cat
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Flying Cat

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Athens, Greece
Η δική μου φαντασία, με θέλει τρελά να πετάω
ένα ολοκαίνουργιο Boeing B787-800 "DreamLiner" της Aegean Airlines!! :D

Όνειρα.. προς το παρών το πετάω στο FS2004!

Flying Cat":2vgu0vcw said:
Η δική μου φαντασία, με θέλει τρελά να πετάω
ένα ολοκαίνουργιο Boeing B787-800 "DreamLiner" της Aegean Airlines!! :D
Όνειρα..

Για να γινει αυτο (το 788 της Α3) πραγματικοτητα, εγω ηδη θα εχω βαλει καμια εικοσαρια χιλιαδες ωρες στο ιδιοκτητο 747-8 μου... :lol:

seven4seven":3f4jo378 said:
Για να γινει αυτο (το 788 της Α3) πραγματικοτητα, εγω ηδη θα εχω βαλει καμια εικοσαρια χιλιαδες ωρες στο ιδιοκτητο 747-8 μου... :lol:

Oste esi isoun i unidentified paraggelia gia to 747-8PJ (private jet) pou anakinothike prosfata!!! :D

θα σας φανει περιεργο αλλα εγω θα ηθελα πολυ να πεταω, η εστω να ειχα μια αεροπορική και ας τα πετάνε αλοι, μονο με Q400 της bombardiair!! με πολύ καλο range και running cost/seat και σε συνδυασμό με τα υπολοιπα χαρακτηριστικά τους μου φενετε οτι σχεδιαστηκαν για μια αεροπορική μιας χωράς σαν την Ελλάδα!

Α, μάλιστα! Αφού λοιπόν έλυσα όλα τα υπόλοιπα φλέγοντα προβλήματα μου, έφτασε η στιγμή που θα κάνω και την επιλογή του στόλου της εταιριάρας μου:

Shorthaul: 717 με OA configuration (για να αντικαταστήσω τα IL62 μου λόγω θορύβου -καταραμένη ΕΕ)
Medium-Longhaul: IL9 (το νέο κόσμημα των αιθέρων)

Στα ονειρα μου.....MD 80, και Dakota,....παλαιολιθηκα αλλα με νοημα στο αερα...

Απο συγχρονα 747-400,800 και απο Β-52(στρατιωτικο αεροπλανο).

Φορτηγατζης του αερα μου αρεσει να ειμαι.

εγω θα ηθελα να πετουσα C-130 η A320.. :D

Βασικά δεν έχω τόσο καημό να πετάω εγώ ο ίδιος αεροσκάφος...

Θα ήθελα λοιπόν να με πετούσαν με Skyvan... (της ΟΑ), στο δρομολόγιο Αθήνα-Σπάρτη... ή με Islander στο Αθήνα-Πόρτο Χέλι... :roll: