Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Η αύξηση αυτή από που προκύπτει; Αυξήθηκαν οι παροχές/υπηρεσίες του τηλεφωνικού κέντρου; Το επιβατικό κοινό έχει την οικονομική δυνατότητα να αντεπεξέλθει; Υπήρξαν αντίστοιχες αυξήσεις στους μισθούς γενικά ώστε να μπορούν οι επιβάτες να πληρώνουν το αντίστοιχο τίμημα; Αν και είναι μικρή η αύξηση, υπάρχουν επιβάτες ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε αυξήσεις καθώς η οικονομική τους κατάσταση δεν τους το επιτρέπει.
 
Τα 20 ευρώ που χρεώνει το τηλεφωνικό κέντρο σε διάφορες συναλλαγές έγιναν 23.

Για συναλλαγές που σε υποχρεώνουν να κάνεις μέσω του τηλεφωνικού κέντρου διότι δεν παρέχουν τη δυνατότητα online, εκεί χρεώνουν εξτρά το ποσό αυτό;
Πχ για ακυρωση comfortflex που γίνεται με penalty 50 ευρώ, χρεώνουν 50 + 23;
 
Ισχύει
  • Σε περίπτωση ακύρωσης, μη χρήσης του εισιτηρίου ή σκέλους αυτού και επιστροφής χρημάτων, ισχύει χρέωση υπηρεσίας €23 για την επιστροφή της αξίας του εισιτηρίου, που εφαρμόζεται σε όλες τις κατηγορίες ναύλων.
https://el.aegeanair.com/organoste/fare-rules/
 
Έχουμε πόλεμο, πληθωρισμό, τι θέλετε δηλαδή να "μπούνε μέσα" για να μιλάτε εσείς στο τηλέφωνο; Εν τω μεταξύ, μιλάμε για αύξηση της τάξης του 15%, πάνω από και από τον πληθωρισμό... Αγγίζει σε χυδαιότητα ακόμα και το peak-pricing στις θέσεις και βαλίτσες για JMK/JTR τα καλοκαίρια.
 
Η αλήθεια είναι ότι είναι η πρώτη αύξηση του service fee εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Στο ενδιάμεσο, τους έκατσε και η στραβή που έβγαλε παράνομη την είσπραξη των OPC fees (χρέωση για πληρωμή με κάρτα) στην Ελλάδα. Κάπως πρέπει να βγουν τα σπασμένα.
 
Αυτό που με ενοχλεί δεν είναι τα 20 ή 23 Ευρώ service fees όταν πραγματικά θέλεις κάποιο service. Αλλά το ότι για κάποια αυτονόητα πράγματα, όπως π.χ. για την ακύρωση ενός full flex business class ticket πρέπει να πάρεις το τηλεφωνικό κέντρο και να πληρώσεις service fees (δηλ. στην ουσία δεν υπάρχει η δωρεάν ακύρωση). Τέτοια πράγματα θα έπρεπε να είναι δυνατό πραγματικά δωρεάν online.
 
@Ulrike
ακριβώς!

@Aegean Airlines:
μη μου λές ότι το πεναλτυ στο comfortflex ειναι 50. πες 73. αφού 73 είναι!
μη μου λες στη business δωρεάν. πες μου 23.
ή δώσε τη δυνατότητα να τα κάνω όλα απ το site.
 
Δε βλέπω μέλος με το ψευδώνυμο Aegean Airlines. Βλέπεις κάτι που δε βλέπω;
 
@IATA

Δεν εννοώ ότι είναι μέλος. Για να μη φανεί ότι τα γράφω στον Ulrike το έβαλα έτσι για να τα διαχωρίσω.
 
ΟΚ κατάλαβα. Απευθύνεσαι αρχικά στο μέλος Ulrike και μετά στην Aegean. Ελήφθη!
 
Top