Τιμολογιακή πολιτική της Olympic Air

  • Thread starter reyad
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Στο δίκτυο εξωτερικού όμως έχω την εντύπωση ότι η ΟΑ διατηρεί διαφορετική τιμολόγηση.Λόγου χάρη στο ATH-SOF-ATH στο tax box εμφανίζει φόρους αεροδρομίων 44,15 ευρώ μόλις.Άρα εδώ δε συμπεριλαμβάνει ούτε επασφάλιστρο, ούτε επίναυλο καυσίμων, τα οποία μάλλον ενσωμάτωσε στην αρχική τιμή εισιτηρίου.Και μία ερώτηση, στα award tickets εσωτερικού πλέον γνωρίζουμε τι ποσό χρεώνεται;
 
Σταύρο, μόλις είδα ότι έκανα ένα λάθος. Στα δρομολόγια ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ο επίναυλος παραμένει ως Q surcharge και το επασφάλιστρο "ανεβαίνει" και αυτό στο Q surcharge. Ο φόρος YQ καταργείται οριστικά από τις διεθνείς πτήσεις ΟΑ.

Προς το παρόν μόνο στα δρομολόγια ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω.

Ευχαριστώ για την επισήμανση.


(διόρθωσα και την αρχική καταχώρηση)
 
Είναι η χρέωση one way?Γιατί την τελευταία φορά roundtrip μου ζήτησαν 50,64(φόροι και επασφάλιστρο).Λέω μήπως τώρα ζητάνε και τον επίναυλο.
 
Λογικά εσύ πλήρωσες 35€ φόρους από ΑΤΗ και 15€ φόρους προς ΑΤΗ.
Τώρα έχει γίνει 48,64€ one way. Συγκεκριμένα τόσο πλήρωσα για ATH-SKG στις 18.03.2013 με την OA908.
 
Σε ευχαριστώ φίλε μου.Όντως παλιά χρέωνε 34,64 από Αθήνα και 16 προς Αθήνα.Άρα χρεώνουν και τον επίναυλο πλέον.
 
Πάντως και στα γκρουπ της ΟΑ ισχύει ο ίδιος κανονισμός: όποτε υπάρχει free εισιτήριο (tour leader), τότε χρεώνεται όλους τους φόρους + τον επίναυλο.
 
Kαλημερα σε ολους και ολες ,ευχομαι παρολη την κριση που υπαρχει να μπορειτε να πετατε ...μιας και απ΄οτι βλεπω απο τιμες ...μαλλον εκει στην Ολυμπιακη εχουν ξεφυγει.... για Ιουλιο και Αυγουστο υπαρχουν τιμες για Λημνο και Κεφαλονια στα υψη ..πλησιαζουν τα 400€ Α/R το ατομο ...σε ποιους απευθυνονται ? εδω ο κοσμος δεν εχει μαντηλι να κλαψει θα πληρωσει τιμες Οσλο για να παει στα νησια μας ..και καλα αυτοι που εχουν την δυνατοτητα ...η αυτοι που θα πανε διακοπες με αλλον τροπο ... αυτοι που εχουν αναγκη ? πχ φανταροι ,αρρωστοι , οτιδηποτε ξαφνικο κτλ ? τι να πω ? Ελεος.
 
Ενδιαφέρον, μόλις χτες πήρα το newsletter της Α3 με την ίδια εφαρμογή...

http://el.aegeanair.com/prosfores/low-f ... reCalendar

(και μετά έβγαλα cdg-skg με 285Ε one way τον Ιούλιο και κατάλαβα ότι δεν θα την ξαναχρησιμοποιησω)
 
Top