Update: Υπάρχουν προβλήματα???

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Akis

Administrator
Staff member
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
Μόλις πριν λίγο έκανα ένα update στο φόρουμ σε μια νεότερη έκδοση. Εάν υπάρξουν τυχόν προβλήματα στο φόρουμ (που φυσιολογικά δεν πρέπει να υπάρξουν) γράψτε τα εδώ :!:

Υ.Γ. Αμάν ... και όπως το κόβω κι άλλο update βγήκε και πρέπει να το κάνω τις επόμενες μέρες... :evil:

webmaster":3kg1ojc9 said:
Υ.Γ. Αμάν ... και όπως το κόβω κι άλλο update βγήκε και πρέπει να το κάνω τις επόμενες μέρες... :evil:
Me thn eykairia vale mas kai to chat, please!

YG: Eprepe na exeis ki ena emoticon-gleiftraki, na to xrhsimopoioyme opote theloyme na soy zhthsoyme xarh...

to thema me to Chat ine ena ligo diskolo thema,
opos ksana eixa pi, agorasame ena chat ipsilis technologias kai xreasomaste ligo na paroume "experience" me avto to neo systima,

parakaloume gia ligo kairo akoma,

Ayto lew ki egw, chat akoyme kai chat de vlepoyme! :lol:
Mhn piezeste omws, kante to me thn hsyxia sas...

Άκη, έχω ένα πρόβλημα πρόσβασης στο forum. Πριν λίγο άλλαξα το e-mail στο "προφίλ" μου και έκτοτε δεν μπορώ να κάνω log-in. Βγαίνει το μήνυμα:
Συγνώμη, ο κωδικός σας δεν μπορεί να ανακτηθεί διότι ο λογαριασμός σας είναι αδρανοποιημένος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή.
Μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά... Αν μπορέσεις, φρόντισέ το ή στείλε μου σε παρακαλώ ένα e-mail (είτε στο καινούργιο είτε στο παλιό) αν χρειάζεται να κάνω εγώ κάτι. Thanks in advance.

George

Γιώργο σε ενεργοποίησα πάλι (ίσως να έδωσες λάθος eMail). Δες σε παρακαλώ αν το eMail που είναι καταχωρημένο είναι πλέον σωστό και αν όχι διόρθωσέ το ή στείλε μου PM για να το διορθώσω εγώ.

edo kai misi ora eho problima sto forum. kathe tries kai mia me petaei ekso. "diese Seite ist erreichbar - Server nicht erreichbar"
grrrr :rant:

Εγώ πριν λίγο ήρθα και είναι Ok.. Λειτουργεί κανονικά ως συνήθως. :|

Μπορεί να είχε κανένα κόλλημα ο server.... τι να κάνουμε υπολογιστής είναι και αυτός και δεν μπορεί να δουλεύει πάντα 100% σωστά... :wink: (ευτυχώς δεν τρέχει σε Windows) :lol: