Βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Δηλαδή πότε έγραψε το συγκεκριμένο site κάτι που δεν είναι μπούρδα για να πάρεις σοβαρά τη συγκεκριμένη (μπούρδα);
 
Ο ακριβής αριθμός προσλήψεων είναι ΜΗΔΕΝ...
Απο το πρωί το έγραψε ένας βλαχοδημοσιογραφος κ το αναπαρήγαν όλοι.

Υπολογίζουν ότι θα γίνουν τόσες νέες προσλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε διάφορες επιχειρήσεις, άσχετες με τη Ryanair, π.χ. ξενοδοχεία, τα δύο αεροδρόμια, εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, εστιατόρια κλπ. Εργασιές περιφεριακές των δρομολογίων!!!

Ρωτήστε κ στα Χανιά πόσες έγιναν. Ούτε μία.
 
Απ'ότι φαίνεται δεν το είπε μόνο ένας βλαχιδημοσιογράφος, αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου...

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/story/756092
 
E αφού το είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος :D :D

Στο μεταξύ οι Ιρλανδοί φίλοι μας υπέπεσαν στο πρώτο τους ας το πούμε φάουλ.
Σε βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται οι αλλαγές που ετοιμάζει η «Ryanair» για το 2014, ανάμεσα σε άλλους προορισμούς, που απεικονίζονται σε βαλίτσα, εμφανίζεται η Κρήτη με τη σημαία της περιόδου της Κρητικής Πολιτείας.

http://www.protothema.gr/world/article/ ... to-kratos/
 
Αν Ελληνικές εταιρίες με 30 αεροσκάφη εχουν 4-5 χιλιάδες προσωπικό το να λέμε ότι η εταιρία αυτή για αρχή θα προσλάβει 2800 άτομα εκτός απο παραπληροφόριση δεν ξέρω πως αλιώς μπορεί να ονομάζεται ... Το να υποστηρίζουν κάποια sites ότι θα προσληφθούν εργάτες για βαλίτσες και οδηγοί για οχήματα στο έδαφος μάλλον υπερβολικά αισιόδοξο ακούγεται απο τη στιγμή που η εταιρία δεν εχει δικό της handling αλλά πληρώνει άλλες για εξυπηρέτηση .... Το να αναπαράγουμε τέτοιου είδους ειδήσεις μονο κακό μπορούν να κάνουν Πρώτον χρησιμοποιούνται απο την εταιρία ως εκβιασμός ώστε πετύχει καλύτερες προϋποθέσεις ... Η χρησιμοποιούνται απο πολιτικούς για να δείξουν ότι κάνουν κάτι για την ανεργία .... Στο Βέλγιο αφού η νομαρχία έχτισε νέο τερματικό σταθμό και έγινε επένδυση 2 δις ευρώ ... Άρχισαν οι απειλές : μειώστε μας τα έξοδα αλιώς φεύγουμε και σας αφήνουμε με τις εγκαταστάσεις σας... Τώρα αν νομίζουμε ότι η εταιρία θα αλλάξει τακτική σε μας και θα έρθει να βοηθήσει με χαμηλές τιμες ναύλων και 2800 θέσεις εργασίας ... Μάλλον εθελοτυφλούμε και δεν βλέπουμε την τακτική σε όλες τις υπόλοιπες βάσεις της στην Ευρώπη... Και τι απέγιναν όσες βάσεις κλείσανε σε μια νύχτα.... Ας διαβάσουν τα Ψιλά γράμματα όσοι είδαν 11 ευρώ ναύλο... Και ας δοκιμάσουν να κλείσουν θέση εκτός των ημερών και της περιόδου που γράφει η Αγγελία ... Με όσους το συζήτησα που κάνανε το άθροισμα η τελικη τιμη απέχει πολυ απο τα 22 ευρώ για ενα Ath skg Ath :)
Και όσοι θέλουν μια ποίο ολοκληρωμένη εικόνα
http://www.paratluftfart.com/Ryanair-bu ... r.pdf.file σελίδα 10 οι λεπτομέρειες για το ιπτάμενο προσωπικό :)
 
Κύριοι, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, προσπερνώντας την γελοία είδηση που αναπαράγουν όλοι οι επιστήμονες απο χτές:
EAN γίνουν προσλήψεις στον καθαρά αεροπορικό τομέα λόγω Ryanair, αυτές θα είναι στην SkyServ (πρώην ΟΑ handling) που έχει και την εξυπηρέτηση της RYR στην Αθήνα (και αλλού). Οπότε όσοι ψάχνεστε, συντονίστε κεραίες προς τα εκεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι να-μήν-πώ-τί-είναι-γιατί-θα-φάω-ban.
 
Μην πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο! Απλά ενημερώνω ότι δεν το είπε ούτε κάποιος δημοσιογραφάκος, ούτε κάποιο σαητο-μπλογκ...Για τον Κυβ. Εκρόσωπο δε σχολιάζω, ας κρατήσουμε το forum αεροπορικό και όχι πολιτικό! Όσο για τις θέσεις εργασίας αμφιβάλλω και εγώ αν θα δημιουργηθούν πάνω από 100 συνολικά... Τουλάχιστον στην skyserv εδω (Κέρκυρα) με την μείωση των εταιριών που θα εξυπηρετούν φέτος (βγάλε και την ΟΑ), το βλέπω μάλλον απίθανο να προσλάβουν κόσμο.
 
Top