Βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
O Λιγδης θα κάνει το εξής: θα ξεκινήσει τώρα τον Απρίλιο, και θα πάει καλά. Θα φέρει κι άλλα αεροπλάνα, πέντε, δέκα, δέν ξέρω, θα ανοίξει κι άλλουθς προορισμούς και θα πάει ακόμα καλύτερα, γιατι αυτή τη στιγμη η μισή Ελλάδα έχει άχτι την Αιγαίου (και με το δίκιο της).

Και όταν φτάσει στο σημείο να διακινεί μόνο αυτός δυο-τρια εκατομμυριάκια (και θα έχει κάνει καλά νούμερα στην Αθήνα), τότε θα βγεί και θα ζητήσει ΤΡΕΛΛΟ σκόντο σε τέλη χρήσης κλπ, αλλιώς θα τα μαζέψει και θα φύγει. Δέν το έχει σε τίποτα να κάνει reallocate 10 απο τα 300-τόσα αεροπλάνα του.

Θα δούμε.
 
Ακριβώς αυτό θα κάνει, άλλωστε το έχει κάνει με επιτυχία άλλες 300 φορές.
 
Αρχισε να ανεβαίνει σιγά σιγά το χειμερινό πρόγραμμα για το STN..Το ΑΤΗ-STN αυξάνεται σε 2 daily με α/φος από ΑΤΗ..

ΑΤΗ-STN 0630-0805/0830-1405
ATH-STN 1605-1740/1805-2340

Ελπίζω και το SKG-STN να μην μεινει στα 4w...
 
Καλησπερα, μηπως εχουμε νεα για το ποτε θα γινει Recruitment για Αθηνα Βαση;
Grpund Operations κλπ;
 
Ανεβηκε και το SKG-STN...daily: STN-SKG 1605-2120/SKG-STN 2145-2320..Πολύ καλό για επιστροφή...για το πήγαινε ελαφρώς άβολο να φτάνεις 2320 τη νυχτα.. :?
Ενω ΑΤΗ και PFO θα εκτελούν το δρομολόγιο με α/φος σταθμευμένο εκει,της Θεσ/νικης θα γινεται από Λονδίνο..Μήπως το 1 α/φος που ανακοινωσαν το χειμώνα ειναι..κανένα; Αλλιώς γιατι να μην ξεκινάει το δρομολόγιο από εδώ;
 
Ένα αεροπλάνο ίσως να μην αρκεί για να καλυφθούν όλα τα δρομολόγια που θέλουν να έχουν από Θεσσαλονίκη. Εφόσον υπάρχει βάση στο Στάνστεντ με πολύ περισσότερα αεροπλάνα, είναι λογικό να κάνουν εκείνοι την πτήση και να αφήσουν το αεροπλάνο της Θεσσαλονίκης να εκτελεί πτήσεις προς προορισμούς που δεν αποτελούν βάσεις της εταιρείας.
 
Σήμερα ήρθαν τα πρώτα δύο 737 της εταιρίας EI-EKS και EI-DCP εν όψη της αυριανής έναρξης πτήσεων.
 
Τα δύο 738 δεν ήρθαν σήμερα αλλά στις 29/3 το βράδυ (εκτός αν έφυγαν κ ξαναήρθαν πάλι σήμερα). Το μεν EI-EKS από STN ως RYR80, το δε EI-DCP από KRK ως RYR96!
 
Στο SKG είναι παρκαρισμένο τέρμα πάνω στο cargo ένα από προχθές..δεν πήγα κοντά να δω το νηολόγιο..

Σήμερα το πρωί είδα πολλά παιδιά(πληρώματα καμπίνας) αγόρια-κορίτσια με συνοδούς ανθρώπους του hadling την ΟΑ..άκουσα και ελληνικά απο μια κοπέλα.. :D
 
Re: Νέα κατηγορία "Ryanair στην Ελλάδα"

To δρομολόγιο skg-chq λειτουργεί ήδη αρκετό καιρό και οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές μέχρι τώρα.
 
Top