Βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Πρωί πρωί! Αυτά είναι για μερακλίδικα γούστα :mrgreen:
 
Θεσσαλονίκη (SKG) - Γκέτεμποργκ (GOT) , από 2 Απριλίου 2024 , 2weekly , κάθε Τρίτη και Σάββατο.
 
Aυτό μαζι με το SKG-RHO είναι επαναφορά, δεν ειναι καινουρια..Πάντως δεν υπαρχει στο συστημα το SKG-GOT, ακομη
 
Ξεκινάει και για Σαράγεβο απο SKG, πολύ ωραίος προορισμός για ΣΚ (στον οποίο βέβαια τουριστικά αλωνίζουν οι Τούρκοι).
 
flesland, φαινεται καπου αυτο διοτι ουτε στο app το ειδα ?
 
Έχει ανεβεί στο σάιτ στην αρχική σαν επιλογή αν βάλεις αναχώρηση από Θεσσαλονίκη χωρίς να έχουν φορτωθεί ημερομηνίες ακόμα, βέβαια δεν έχουν φορτωθεί ακόμα όλα τα καινούργια δρομολόγια ούτε το SKG-GOT για παράδειγμα.
 
Ακύρωση της χθεσινής πτήσης της Ryanair απο BUD για Αθήνα,

Πολύωρη ταλαιπωρία για 100 Έλληνες που ήθελαν να επιστρέψουν αεροπορικώς στην Αθήνα από τη Βουδαπέστη.​


Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή παραμένουν «εγκλωβισμένοι» στο αεροδρόμιο της ουγγρικής πρωτεύουσας, καθώς πτήση εταιρείας χαμηλού κόστους ακυρώθηκε αιφνιδιαστικά, τελευταία στιγμή, και έτσι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Οι Έλληνες ταξιδιώτες είναι ήδη 15 ώρες στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης και περιμένουν να δοθεί λύση.


Βουδαπέστη: Εγκλωβισμένοι επί 15 ώρες στο αεροδρόμιο 100 Έλληνες, λόγω ξαφνικής ακύρωσης πτήσης προς Αθήνα - iefimerida.gr
 
Παιδιά υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες γενικά, έλλειψη προσωπικού, μερικοί είναι άρρωστοι, ενώ κάποιες φορές και τα μηχανήματα, οχήματα, εξοπλισμός κλπ. φθείρονται ή χαλάνε. Έχετε λίγη υπομονή, δεν έχω καμία σχέση με την εν λόγω εταιρία αλλά συμβαίνουν παντού. Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τον αερομεταφορέα σας έχει πολλές φορές αντίκτυπο στο επίπεδο υπηρεσιών αλλά και τον τρόπο αντίδρασης τους. Είναι πολύ δυσάρεστη η κατάσταση το καταλαβαίνω, ζητήστε τη βοήθεια και τη στήριξή τους και αν αδυνατούν προσπαθήστε ως ομάδα επιβατών να οργανώσετε εναλλακτικές, αν χρειαστεί με τη βοήθεια ταξιδιωτικού πράκτορα ή κάποιου εξειδικευμένου οργανισμού. Αργότερα έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε τα παράπονά σας προκειμένου να μην επιβαρύνετε το κλίμα πρωτίστως για εσάς και έπειτα για όλους τους συμμετέχοντες. Εύχομαι σε όλους να βρεθεί γρήγορη και αποτελεσματική λύση και καλές γιορτές.
 
Θεσσαλονίκη (SKG) - Σαράγεβο (SJJ) , από 3 Ιουλίου 2024 , 2weekly , κάθε Τετάρτη και Κυριακή.
 
Top