Βοήθεια με εισιτήριο!

  • Thread starter Thread starter airbuster
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

airbuster

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
14/08/2009
Μηνύματα
3
Likes
0
Καλησπέρα σε όλο το forum ,

Θα ήθελα τη γνώμη πάνω σε εισιτήριο (επισυνάπτω το e-ticket για να γίνω κατανοητός) που αγόρασα πρόσφατα μέσω της σελίδας Terminal A.Στις 4 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είμαι στη Γλασκώβη και είπα να κλείσω το εισιτήριο Online.Το έκλεισα επιτυχώς για εκείνη την ημερομηνία αλλά ξανακοιτώντας αναλυτικά τις πληροφορίες ανέφερε κάπου τον συνολικό χρόνο ταξιδίου ( από Θεσσαλονίκη->Αθήνα->Λονδίνο->Γλασκώβη) ως 10 ώρες ενώ μου βγαίναν 8(6:30-14:35)!. Στην πτήση λοιπόν μεταξύ Αθήνας -> Λονδίνου ενώ το Departure Time και Arrival Time είναι 09:15 και 11:15 αντίστοιχα στο Flight Duration αναφέρονται 4 ώρες!

Υπάρχει περίπτωση να είμαι με το αεροπλάνο σε 2 ώρες στο Λονδίνο από Αθήνα? Ρωτάω επειδή δεν έχω ξαναταξιδέψει προς Ηνωμένο Βασίλειο.

Έστειλα και email στην Terminal A και μου απάντησε κάποιος :

Dear Client,

You arrived in London at 11:15. and your next flight from London 13:05 to Glasgow arriving at 14:35

You have good time for the connections.

Best regards,
 

Attachments

  • help.JPG
    help.JPG
    102,4 KB · Προβολές: 428
Μην ξεχνας οτι το Λονδινο ειναι 2 ωρες πισω απο μας γι'αυτο δεν σου βγαινουν οι ωρες. :mrgreen:
 
Καλά μιλάμε δεν το είχα σκεφτεί καθόλου :oops: . Σε ευχαριστώ πολύ!
 
όλα τα εισητήρια αναφέρουν πάντα τοπικές ώρες, οπότε συνεχίζοντας αυτό που ανέφερε ο valentinovissi παραπάνω, αυτός είναι λόγος :)
οπότε φεύγεις την τάδε ώρα ελλάδας, και προσγειώνεσαι την τάδε ώρα αγγλίας κτλ κτλ :)

κατά τα άλλα καλό ταξίδι :)
 
Ευχαριστώ , μου έφυγε το άγχος , ήμουν έτοιμος να κλείσω εισιτήριο με την bmi από Λονδίνο για Γλασκώβη.
 
Top