www.olympic-airways.gr

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για την σελίδα http://www.olympic-airlines.gr έχει καταθέσει κάποιος (μάλλον οι Ο.Α.) αίτηση (στις 27/11), αλλά ακόμη δεν την έχει εγκριθεί. Οπότε δε μπορούν να βγάλουν τίποτε online εκεί, ακόμη... (αλλά και να μπορούσαν ... θα βλέπαμε τίποτε :?: )

ti sto kalo einai ayto sto olympic-airlines.com?????
hathike i eykairia tis OA na exeis .com site me to onoma tis e?
ma poios tin exei katalavei tin selida. afou den exei kamia sxesi oute me olympic oute me airlines.

oso gia to airways.gr, egine san to airways.com alla den vlepw pouthena to airways. pou to eides alex?

kita ligo tis diafores selides pou yparhoun: stis perisoteres grafei "Airways" i "Aeroporia". To "Airlines" i "Aerogrammes" to grafei shetika spania .

piran aploustata tin palia selida .gr kai tis balan to design stis selidas .com , tis .de, .dk. it. ktl.

Για πάνε στο σημείο "Όμιλος ΟΑ" εκεί όλα ακόμη Ολυμπιακή Αεροπορία γράφουν... και όχι μόνο εκεί. Μόνο στη κεντρική σελίδα το άλλαξαν (πάντως το πιο ωραίο είναι το flash δεξιά πάνω που λέει "Καλώς ήλθατε κτλ. κτλ.")

To http://www.olympic-airlines.com ανήκει σε μια εταιρεία "Domain Active Pty. Ltd." της Αυστραλίας.

a, nai ontws
pantws eina krima na xasei o OA tin kataliksi .com
dinei pio poly kyros

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το σύστημα με τις κρατήσεις μέσω e-mail δε μου αρέσει καθόλου, αν και υποψιάζομαι ότι προς το παρόν απλώς θέλουν να δουν τι ζήτηση υπάρχει για κρατήσεις μέσω internet.

Ρίξτε όμως μία ματιά στις προσφορές που έβγαλαν στο ελληνικό site. Οι τιμές που έχουν για εξωτερικό από Ελλάδα είναι καλές. Παρίσι, Βρυξέλλες, Γερμανία, Ιταλία κ.λ.π. με 130ευρώ+φόρους δε θυμάμαι να έχω δει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια... Και επιτέλους έχουν και κάποιους χαμηλότερους ναύλους για εσωτερικό (που βέβαια υπήρχαν ξανά πριν κάποια χρόνια).

Είναι γεγονός ότι οι προσφορές στο εσωτερικό ξεκινούσαν από 58 ευρώ. Τώρα τα 40 είναι σαφώς πιο λίγα, αλλά γύρευε για πόσες θέσεις θα είναι μόνο και ποιες πτήσεις (γαλατάδικες και μεταμεσονύχτιες)

Το μόνο καλό που βρίσκω στο νέο τρόπο αναζήτησης δρομολογίων (ο παλιός δεν υπάρχει πλέον ούτε στο olympic-airways.com--βγάζει page not found) είναι ότι έχω την εντύπωση πως "περνάνε" σιγά-σιγά (αν δεν τα έχουν περάσει τελείως) τα εαρινά δρομολόγια...

Mou aresei! !! !

Tora menei online booking gia ptiseis ksenodoxeia kai autokinita....
Na mpei i o.a oneworld
Kai tha eimai o fanatikoteros xristis tous ! :lol:

Ante agie vasili! ! !

Δε μ αρέσει που δε μπορείς να δεις συγκεντρωμένα τα δρομολόγια για έναν προορισμό-δηλαδή όλης της εβδομάδας. Και δε μου αρέσει που δεν έχει τον τύπο του αεροσκάφους. Στο παλιό σύστημα, τα δρομολόγια ανανεώνονταν καθημερινά (όπως και σε αυτό) και μπορούσες να δεις τις τελευταίες αλλαγές στον τύπο του αεροσκάφους :evil: και πάλι :evil: