Ξενοδοχεία

• Thread starter Thread starter payton
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

payton

Low-Cost-Class-Member
Website
www.flickr.com
θελω να κλεισω ξενοδοχειο εκτος απο το booking.com k octupus υπαρχει κανενα site εμπιστο που να εχει χρησιμοποιησει κανεις χωρις να εχει κρατησεις-χρεωσεις? το yeego το εχει χρησιμοποιησει κανεις? εχει αλλεσ χρεωσεις εκτος απο την τιμη που γραφει για το δωματιο? ευχαριστω

Re: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

με το octopus ποτε δε ειχα προβλημα, τα αλλα δε τα ηξερα

Όλα τα ξενοδοχεία που έχω κλείσει μένω internet τα έχω κλείσει μέσω του octopustravel.com. Το θετικό σε αυτή την σελίδα είναι ότι σου δίνει τις περισσότερες φορές την καλύτερη τιμή (σε σχέση με άλλες σελίδες κρατήσεων) και σου λέει την τελική τιμή (μαζί με όποιες χρεώσεις και να υπάρχουν) στην πρώτη σελίδα της αναζήτησης.

Πάντως και το octopustravel κάνει λάθη. Την τελευταία φορά που έκανα κράτηση σε ένα ξενοδοχείο στο Treviso, η κράτησή μου δεν είχε φτάσει στο ξενοδοχείο παρόλο που είχε χρεωθεί η πιστωτική μου. Το ξενοδοχείο όμως φρόντισε και μας έδωσε φωμάτιο και τα κανόνισε αργότερα με το octopustravel. :great: Φυσικά άλλη θα ήταν η εμπειρία μου αν δεν φρόντιζε το ξενοδοχείο, αλλά ... τέλος πάντων.

Κατά τα άλλα, το hotelclub.de έχει μεγάλη επιλογή, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

venere
alpharooms

Τα έχω χρησιμοποιήσει και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

payton":n3spm87t said:
υπαρχει κανενα site εμπιστο που να εχει χρησιμοποιησει κανεις χωρις να εχει κρατησεις-χρεωσεις?
Υπενθυμίζω ότι η ερώτηση του payton δεν αφορά γενικά sites για κρατήσεις ξενοδοχείων αλλά για:
:arrow: έμπιστα sites
:arrow: που να εχει χρησιμοποιησει κάποιο μέλος
:arrow: χωρίς επιπλέον κρατήσεις-χρεώσεις

Το otel.com χωρίς extra χρεώσεις (η τιμή που βλέπεις είναι η τελική και σου λέει αν έχει και πρωινό) το χρησιμοποίησα για να κλείσω στη Μαδρίτη - όλα ΟΚ. Επίσης, το hotels.com ΜΕ επιπλεόν χρέωση (πρέπει να φτάσεις στο τελευταίο βήμα για να δεις την τελική τιμή) έχω πετύχει τιμή 105ε σε 5* στη Λισσαβώνα.

Επίσης -αν και λίγο εκτός της ερώτησης σου- προτείνω ανεπιφύλακτα πριν κλείσεις να τσεκάρεις το tripadvisor.com που έχει απόψεις, φωτογραφίες και σχόλια ταξιδιωτών για σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία. Προσωπικά με βοήθησε αρκετά.