γυριστε λιγο πισω στα θρανια..

• Thread starter Thread starter Thanasis_U2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Thanasis_U2

V.I.P.-Class-Member
Περιοχή
Krakow
Website
taxidiarapsyxh.wordpress.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
WZZ
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EPKK
YAHOO
thanasis172003@yahoo.gr
λίγο πολλή όλοι ήμασταν σκανδαλιάρηδες - πειραχτήρια στα μαθητικά μας τα χρόνια. άμα θέλετε γράψτε μας εδώ τα 'επιτεύγματα σας'

λογικά αύριο μεθαύριο θα γράψω και εγώ κάμποσα :great:

Thanasis_U2":1s4f6hwo said:
λίγο πολλή όλοι [...]

Περα απο το οτι ξεραμε ορθογραφια εννοεις; :P Κοιτα πιστευω οτι δεν ειναι καλη ιδεα, με την εννοια του οτι απο εδω θα αρχιζαμε να ριχνουμε ιδεες στα πιτσιρικια που μας διαβαζουν.. Και οσο θυμαμαι την κ. Σωτηριου (ας ειναι καλα εκει που ειναι) την φυσικο που ειχαμε στο Μοναχο, τοτε δε νομιζω οτι πρεπει να το μαθουν οι επομενες γενιες τι καναμε.. Τοτε ειμασταν "cool", τωρα ομως οταν τα σκεφτομαι παλι δεν ειμαι ιδιαιτερα περηφανος ουτε για τα λεμονια με τις λεπιδες (1ο Λυκειο ΚΤ vs. 4ο Γυμνασιο Χαριλαου), ουτε για τις τσαντες των καθηγητων με νερο και ψοφια χαμστερακια μεσα, ουτε τα βελακια με τις μεταλλικες μυτες με τα οποια προσπαθουσαμε να πετυχουμε τα διαφορα συμβολα της φυσικης που εγραφε η καθηγητρια στον πινακα, ουτε και τα τον κουβα νερο που εφαγε καθηγητης μπαινοντας στην ταξη (το κλασικο πανω απο την μισοκλεισμενη πορτα) και αλλα πραγματικα ΠΟΛΛΑ! Τα πιο ανωδυνα ηταν τα πανεμορφα πικνικ που καναμε την ωρα της φυσικης με την κ. Σωτηριου με την εγκαρδια υλικη συμμετοχη ολης της ταξης (τοτε δεν υπηρχαν κινητα να βγαζουμε φωτο... :cry: ) Τοσα χρονια μαθητες ολοι καναμε πολλα. Για πολλα μετανοιωσαμε. Αλλα τα θυμομαστε κυριως λογω της παρεας.. Εμεις οι 30+ δε νομιζω να θελουμε να μοιραστουμε τις προσωπικες αυτες αν θες στιγμες με ολους. Μην το παρεις στραβα. Αλλωστε μονο για τον εαυτο μου μιλαω. Καποιος μπορει να θελει να τα πει.. Δεν θα τον κρινω.

Φιλικα Στεφος

ΥΓ: Δεν θα ξεχασω τον καζο που καναμε στη Νικαια της Γαλλιας στην 5μερη και που εγινε η αιτια για 4 χρονια να μην πηγαινουν οι 3ες λυκειου 5μερες εκδρομες..

Πολλά.. πάρα πολλά, από σακούλες γεμάτες με νερό που πετάγαμε από τον 1ο όροφο στους διερχόμενους καθηγητές.. μέχρι τι να πρωτοθυμηθώ.
Θα σας πω όμως μια ιστορία που με έγραψε στο βιβλίο της ιστορίας του λυκείου μου..
Παρασκεύη, 6η ώρα, Θρησκευτικά... Καθηγητής Ιερέας ηλικιωμένος!
Δεν έχω μπει στη τάξη, με το χτύπημα του κουδουνιού... αλλά την ώρα του διαλέιμματος, έχω δέσει με μπετονιά την εικόνα που έχουμε πάνω από τον πίνακα..
Έτσι λοιπόν συνενοημένος με τον συνέταιρο μου, να αρχίσει να ρωτάει διάφορα πράγματα περί σατανά το Ιερέα και εγώ καθήμενος έξω από τη τάξη να κρυφακούω, την κατάλληλη στιγμή, αρχίζω να κουνάω δαιμονιοδώς την εικόνα...
Εκεί έγινε και ο χαμός όπου ο Πάτερ έπεσε κάτω, κοίταζε την εικόνα και έλεγε κάτι ακαταλαβίστικα... έγω από το γέλιο μπήκα μέσα στη τάξη για να αποθεωθώ από τους συμμαθητές μου... και από τον λυκειάρχη με 2μερη αποβολή.!!

makedonas":19tl3o2b said:
Κοιτα πιστευω οτι δεν ειναι καλη ιδεα, με την εννοια του οτι απο εδω θα αρχιζαμε να ριχνουμε ιδεες στα πιτσιρικια που μας διαβαζουν..
:deadthread:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.