Olympic ή Transavia

• Thread starter Thread starter doctor_667
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

doctor_667

Νέο μέλος (Tourist)
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGBL
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Από τον Αύγουστο θα βρίσκομαι Ολλανδία για σπουδές και θέλω να κλείσω από τώρα εισιτήριο γιατί ήδη βλέπω ανεβασμένες τιμές. Οι δύο ρεαλιστικές επιλογές είναι η Transavia και η Olympic. Η Transavia είναι κάπως πιο φτηνή με μια βαλίτσα 20 κιλών. Το θέμα είναι ότι τα 20 κιλά είναι μάλλον πολύ λίγα για την πρώτη φορά που θα πάω και φοβάμαι ότι στην Transavia θα είναι πιο αυστηροί με το βάρος και ίσως αναγκαστώ να πληρώσω πολλά παραπάνω. Από την άλλη, με Ολυμπιακή από αυτά που έχω ακούσει είναι πιο πιθανό να μην έχω πρόβλημα αν δεν ξεπεράσω κατά πάρα πολύ το όριο. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία με κάποια από τις 2 εταιρίες και ειδικά για αναχωρήσεις από Αθήνα;

Κανείς; Τουλάχιστον αν κάποιος γνωρίζει τη γενική πολιτική της Ολυμπιακής με τις αποσκευές ας πει. Μπορώ να προπληρώσω για δεύτερη βαλίτσα, δεν βρήκα κάτι στη σελίδα τους. Συγγνώμη που ξαναρωτάω, αλλά θέλω να κλείσω γιατί οι τιμές ανεβαίνουν.

Βασικά εννοούσα επιπλεόν κιλα, δεν το διατύπωσα καλά. Από αυτά που βλέπω μάλλον δεν δίνει τέτοια δυνατότητα, παρά μόνο να πληρώσεις το κάθε κιλό επιπλέον.

γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στην Ολυμπιακή για να σε ενημερώσουν για το συνολικό κόστος των κιλών που θα έχεις?

Ο δημοσιευμένος ΙΑΤΑ ναύλος για το δρομολόγιο είναι EUR1848.00. Η επιβάρυνση ανά κιλό προκύπτει αν πολλαπλασιάσεις το ανωτέρω ποσό με το 1,5%. Κάνε τις πράξεις και θα δεις τη χρέωση.

Καλύτερα να πάρεις άλλο ένα εισιτήριο και να σε συνοδεύσει κάποιος φίλος.

...και γιατί δεν τα στέλνεις με το ταχυδρομείο; πιστεύω θα είναι πολύ πιο φτηνά.Άλλωστε κάποια στιγμή θα γυρίσεις στην Ελλάδα για διακοπές (χριστούγεννα π.χ) οπότε μπορείς να πάρεις και άλλα πράγματα στην επιστροφή! εκτός αν θέλεις να πάρεις όλη την προίκα μαζί σου :)