facebook ???

• Thread starter Thread starter IATA/TASOS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

IATA/TASOS

Concorde-Class-Member
Περιοχή
SKG/MUC
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
YAHOO
TASOS_SKG1983@YAHOO.GR
μερικους σας έχω φιλους στο facebook .

οι υπολοιποι έχετε facebook ???

ε! Πιστευω πως οι περισοτεροι εχουν οπως εγω φιλε tasos

Εγώ πριν λίγες μέρες δεν ήξερα καν τι είναι facebook :oops:
Τώρα σκέφτομαι να κάνω και εγώ ένα :)

Απέχω, αν και πιέζομαι από την πλειοψηφία των φίλων μου. Αρνούμαι ωστόσο να συμμετάσχω στην μεγαλύτερη εθελοντική βάση δεδομένων.

Να σημειώσω πως πριν λίγο καιρό είχα επικοινωνήσει με το facebook θέτωντας το ερώτημα πως μπορούν να προστατέψουν έναν μη χρήστη τους από το να υπάρξει φωτογραφία & το όνομα του (ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα δηλαδή) μέσω κάποιου άλλου χρήστη. Η απάντηση ήταν πως... δεν μπορούν! Είναι ωστόσο εταιρεία εκτός Ε.Ε. και το εδώ δίκαιο δεν τους επηρεάζει. :rant:

Ούτε εμένα με συγκινεί κάτι τέτοιο...

Εγω τον τελευταιο καιρο ανοιξα σελιδα...ακομη δεν εχω καταλαβει πληρως τη λειτουργία...

ToSofoPaidi":1o09yhnq said:
Απέχω, αν και πιέζομαι από την πλειοψηφία των φίλων μου. Αρνούμαι ωστόσο να συμμετάσχω στην μεγαλύτερη εθελοντική βάση δεδομένων. :rant:

Φίλε, μας έχουνε ήδη φακελομένους από χίλες δυο πλευρές, το fb σε ανυσηχεί εσένα;; :?

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου... Δεν μου αρέσει ωστόσο να βάζω μόνος τα χέρια για να βγάλω τα μάτια μου! 8)

Εγω τον τελευταιο καιρο ανοιξα σελιδα...ακομη δεν εχω καταλαβει πληρως τη λειτουργία...

Πες μας ποιος/ποια εισαι να γίνουμε φιλαράκια (ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΜ )

έχει τρομερή πλάκα το facebook..
Όσοι έχετε λογαριασμο, στείλτε μου π.μ. με το ονοματεπώνυμο και το mail, για να τα λέμε και εκτός airliners!!