Λάθος posts ...

Re: Ryanair (και) στην Κύπρο

IATA/TASOS":2vnxpxpc said:
peter75rhodes":2vnxpxpc said:
Έπαθα αυτό που έχουν πάθει πολλοί που ταξιδεύουν με αεροπλάνο! Βαρέθηκα να με γδύνουν οι εταιρίες υψηλού κόστους αφού μαρέσει να ταξιδεύω 15 φορές το χρόνο! Και επειδή δεν μου περισσεύουν τα χρήματα κατέληξα στις εταιρίες υψηλού κόστους εκτός και αν δεν υπάρχει σχετική σύνδεση. Σχετικά με τη συνέοεια ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τη λατρεμένη. Πάντα προσγειώνεται νωρίτερα από την ώρα της και ποτέ δεν μας παρατά σε κάποιο αεροδρόμιο. Πάντα υπάρχει μετάβαση σε συνεργασία με κάποια λεωφορειακή εταιρία!


Ποτέ ? Καλά μη είσαι τόσο σίγουρος. Με το ηφαίστειο τότε...μπα όχι μωρε δεν τουσ παράτησε. Τώρα με την απεργία στην Ισπανία που ακόμα και τα overflight δε γίνονται, θα θελά να δώ τι θα κάνει.

Βασικά, ειλικρινά δε μπορώ να σε καταλάβω....ΟΚ ...γουσταρεις την λατρεμένη αλλα φίλε μου λίγο ήρεμα. Και μόνο απο αυτά που γράφεις και το 99% είναι για την λατρεμένη.

Είναι η άποψή μου και αυτή καθορίζεται από τις εμπειρίες μου. Ενοχλεί η άποψή μου; Και δύο διορθώσεις:
Τότε με την τέφρα στην Ισλανδία επικράτησε ένα αλαλούμ με πολλές εταιρίες. Γιατί αναφέρεσαι μόνο στην ryanair; Όσοι είχαν αγοράσει ταξιδιωτική ασφάλεια 15 ευρώ δεν ταλαιπωρήθηκαν τόσο. Αυτό είναι όλο! Και την Πέμπτη με την αιφνιδιαστική στάση εργασίας στην Ισπανία και όχι απεργία, όπως λες, η ryanair πάρα πού έγκαιρα έβγαλε για τις ακυρωμένες πτήσεις της οδηγίες και φόρμες αίτησης για αποζημιώσεις κλπ.
(Αυτό δε σημαίνει πως οι άλλες εταιρίες δεν έπραξαν ανάλογα, απλά εγώ τη ryanair παρακολουθώ και γιαυτήν γράφω!)
 
Re: Ryanair Ημερομηνία λήξης ταυτότητας

peter75rhodes":2l7mpi6x said:
Κόψε αυτό το ανακριτικό ύφος σαν ασφαλίτης εδώ μέσα! Δεν ταιριάζει στη συζήτησή μας. Δεν θα σου δώσω λογαριασμό για το από πότε πετάω και με ποιά εταιρία, ούτε πόσο έζησα στο Βερολίνο, ούτε πόσο καιρό μένω στη Ρόδο. Ούτε και θα κρατάω λογαριασμό χαρτί και καλαμάρι με ποιά εταιρία πετάω και από πότε. 'Ελεος!
Ασφαλιτης? Θα ελεγα οτι απλα δε μπορω να με δουλευουν. Ας κρατησουμε ενα επιπεδο σε αυτο το φορουμ. Κι εγω "λατρευω" μια εταιρια, δε το κανω θεμα ομως. Και εχω πεταξει ποσες φορες, ουτε καν το εχω γραψει! Και δεν ηρθα χτες στο φορουμ. Αν θελεις να διαφημισεις κανε μια σελιδα για τη δικη σου "λατρεμενη". Οχι εδω ομως. Αν θες να πεις κατι, πες το ΜΙΑ φορα, και τερμα.Εσυ απο το πρωι ως το βραδυ γραφεις για την FR και γραφεις ΤΑ ΙΔΙΑ (με λαθη βεβαια απο το ενα thread στο αλλο). Και οπως σου εγραψαν και αλλοι πριν και μετα απο μενα STOP TROLLING!!! :thx:
 
Re: Aπεργία στην ΥΠΑ

:twisted: :rolleyes: :oops: :thx: :wall:

:D
 
Re: Alitalia in "crisis"

Άκουσα ότι η πτήση των 21:25 Fiumicino - Makedonia στις 14/12 ακυρώθηκε... Ισχύει αυτό; Που μπορώ να μάθω για σίγουρα;
 
Re: ACARS VHF AIR-BAND ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

ΓΙΑΝΝΗ! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ.!ΤΟ POSFIX ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΨΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑIRNAVE DECODER ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ POSFIX ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ MAIL ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ..email:captainjim6456@yahoo.gr.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 
Re: Σχολή Ικάρων Ιπτάμενοι

Na kanw mia erothsh.....Yparxi idiotiki sxolei Ikarwn?
 
Re: Διαδικτυακές διαφημίσεις της Aegean

Τον ειδαμε οτι δουλεια δεν ειχε ο διαολος, γ65234σε τα παιδια του, ή, αν προτιμας, εδω καραβια χανονται, βαρκουλες ανεμιζουν. Εκεινο με τον κοσμο που χανεται και το χτενισμα, μου διαφευγει.
 
Re: Διαδικτυακές διαφημίσεις της Aegean

seven4seven":d61alp6b said:
εδω καραβια χανονται, βαρκουλες ανεμιζουν.
βαρκούλες αρμενίζουν είναι. :D :D :D
 
Re: Διαδικτυακές διαφημίσεις της Aegean

Ναι μωρε, αυτο, κεκτημενη ταχυτητα, ξερεις... :D
 
Re: Διαδικτυακές διαφημίσεις της Aegean

seven4seven":2klhcoib said:
Εκεινο με τον κοσμο που χανεται και το χτενισμα, μου διαφευγει.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η γριά χτενίζεται :D
 
Top