Προς κλείσιμο η Athens Airways;

Αλλη μιά αεροπορική εταιρεία που ξεκίνησε με όνειρα γιά να καταλήξη εφιάλτης (γιά τους επιβάτες της).

Κρίμα.....

ΥΓ.Ο πατριάρχης ποιός ήταν;
 
Αιωνία σου η μνήμη, εταιρεία των Embraer που από τις 14 φορές που ταξίδεψα μαζί σου και οι 14 ήταν με βουλγάρικο ATR (και τη μοναδική φορά που με έβαλες σε embraer αυτό είχε βλάβη και με κατέβασες πάλι μετά από 40 λεπτά μέσα στο αεροπλάνο). Αυτό που θα μου μείνει είναι ότι μου χρωστάς 60 ευρώ από τη τελευταία πτήση που δεν έγινε ποτέ τα οποία η υπάλληλος τότε μου είχε πει με περισσή ειρωνία ότι είναι υποχρέωση της εταιρείας να ενημερώσει την τράπεζά να μου επιστρέψει τα χρήματα... Αιωνία σου η μνήμη...

Υ.Σ. Επίσης αυτό που θα μου μείνει είναι η καταγγελίες των ιδιοκτητών της για πόλεμο λάσπης εναντίον της εταιρείας. Όλα τα είχαν καλώς καμωμένα δηλαδή και έφταιγαν μόνο κάποιοι συκοφάντες από τη Κάρπαθο, τα Κύθηρα, την Ικαρία, τη Σκιάθο και γενικότερα απ' όλους τους προορισμούς της...
 
Αιωνία σου η μνήμη λοιπόν, αν και είχα μόνο θετικές εντυπώσεις. 3 φορές σε τίμησα, με καλό ναύλο, Embraer, και full service στην μισάωρη συνεύρεση μας. Λίγα προκαταρκτικά στο αεροδρόμιο, καθότι δεν είχες και μεγάλο αριθμό πελατών, οπότε η σειρά αναμονής ήταν μικρή, Και στο Ελ.Βεν, μας έδωσες τη βαλίτσα στο χέρι σε χρόνο dt.
Ξεκίνησες φρόνιμο παιδί, αλλά χωρίς υπομονή. Ήθελες τα πάντα γρήγορα, χωρίς να κερδίσεις σιγά σιγα την εμπιστοσύνη, και το πλήρωσες.

Να ζήσουμε να σε θυμόμαστε, στα παιδικά σου χρόνια, γιατί γέρασες νωρίς.
 
Υπομονή... θα λήξει η συνδρομή στον host και θα πέσει μόνο του, σαν ώριμο φρούτο! :twisted:
 
Σύμφωνα με μεγάλη περιφερειακή - τοπική εφημερίδα η ATHENS AIRWAYS πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις CHQ - SKG - CHQ κάθε Σάββατο

Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει κράτηση τηλεφωνικά η στο http://www.athensairways.com/cgi-bin/ai ... =2&LANG=GR :wall: :wall: :wall:

Έλεος ....
 

Attachments

  • ZF Chania.jpg
    ZF Chania.jpg
    227,1 KB · Προβολές: 2.096
ΆΣΧΕΤΟ αλλά ενδιαφέρον:Ο ιδιοκτήτης της Athens AW,κοςΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ είναι ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου κάδων στη Κομοτηνή ο οποίος τραυματίστηκε εχθές από πυροβολισμούς πρώην εργαζόμενου.Ο δράστης εισέβαλε στο εργοστάσιο αυτό για να απαιτήσει αιτήματά του κρατώντας επίσης ομήρους κάποιους από τους εργαζόμενους.Τελικά παραδόθηκε σε αστυνομικούς μετά τα μεσάνυχτα.
 
Ευτυχώς που στα αεροδρόμια δεν μπορείς να περάσεις όπλο... Ελπίζω να ζήσει ο άνθρωπος γιατί η αεροπορική παράγκα του μου χρωστάει ακόμα πολλά... :mrgreen:
 
Top