LGHI/JKH Chios "Omiros"

Re: LGHI/JKH Chios

Και εγώ πραγματικά λυπάμαι διότι σε παρεξήγησα. Νόμιζα ότι παρέθεσες το λινκ για αστείο, λόγω του περιεχομένου και του ύφους του. Σίγουρα, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με χλεύη οι όποιοι αδαείς, αλλά όταν τα λάθη είναι εξώφθαλμα και το περιεχόμενο ιλαρό, μόνο θυμηδία μπορεί να προκληθεί. Ίσως αν η είδηση ήταν δοσμένη με διαφορετικό τρόπο, να είχε και διαφορετική αντιμετώπιση.
Συγγνώμη εκ μέρους μου.
 
Re: LGHI/JKH Chios

Συμφωνώ απόλυτα με τον Vassdel. Το άρθρο αυτό (ο Θεός να το κάνει άρθρο) δεν έχει καν λόγο ύπαρξης σε ένα αεροπορικό site. Τέτοια συμβαίνουν χιλιάδες καθημερινά ανά τον κόσμο και σαφώς πολύ συχνά και στην Ελλάδα. Απλά αυτά τα ηλίθια blogs δεν έχουν με τι να γεμίσουν την ύλη τους και γράφουν ακόμα και τα άνευ λόγου. Καλό θα είναι να φιλτράρουμε και να αξιολογούμε και λίγο αυτά που παραθέτουμε. "Άρθρα" όπως το συγκεκριμένο δεν χρήζουν καμιάς σοβαρής αντιμετώπισης από μέλη ενός αεροπορικού φόρουμ αλλά λινκάρονται για να... ευθυμούμε που και που.
 
Όσοι από εσάς έχετε περάσει από τον "Όμηρο" τις τελευταίες μέρες, σε νυκτερινή ώρα, θα έχετε παρατηρήσει κάτι αστείο: Η φωτεινή επιγραφή στην είσοδο του terminal έχει καεί κατά το ήμισυ, με αποτέλεσμα να διαβάζουμε: "ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ Χ". Αυτή η επιγραφή, σε συνδυασμό με την μουσική, παρμένη από τις ταινίες "Εμμανουέλα 1 έως 467" που παίζουν ολημερίς (και ολονυχτίς) τα μεγάφωνα του σταθμού, προξενούν μια άκρως ερωτική και σουρρεαλιστική διάθεση στους επισκέπτες....

...άμα το προσωπικό έχει κέφια.... ...ίσως να καταφέρει να βάλει άλλα 2 Χ στην επιγραφή, να φτιάξουνε το πρώτο ΧΧΧ αεροδρόμιο....
 
Νομίζω ότι ο πρόεδρος του επιμελητηρίου(2ος στην συνομιλία)έχει πιάσει το νόημα στήν παρακάτω συνέντευξη.Προσωπική μου εκτίμηση,και με βάση αυτά που έχω δεί σάν ταξιδιώτης,είναι ότι,τρείς πτήσεις με Q400 καθημερινά(7 το πρωί,απόγευμα κατα τις 4 και βράδυ κατα τις 10),φτάνουν και περισσεύουν για το νησί.
 
Στις αρχές του 2012 δημοπρατείται επέκταση/αναδιάρθρωση του αεροσταθμού της Χίου με κόστος €3.000.000 και στόχο ολοκλήρωσης το 2013.

http://www.ypodomes.com/index.php/news/ ... F%8D!/3938
 
'Ασκηση πραγματοποιήθηκε χτές στο αεροδρόμιο.
 
Δύο Dash της Οlympic,το Avro της Astra και ένα Super Puma 'δοκίμασαν' την πίστα αλλα και την αίθουσα επιβατών του αεροδρομίου.
 
Κάποια στιγμή στο μέλλον, θα διαβάσουν και a.gr να μάθουν και τίποτα:

:arrow: 24 Ιουν 2009
:arrow: 06 Απρ 2010
και φωτό:
[album]19305[/album]
Εννοείται πως το Πούμα είναι πάντα εκεί, αν και δεν καταλαμβάνει χώρο στην πίστα. Το πηγαίνουμε, με towing πάντα, πίσω από τα προστατευτικά...
 
Πάντως καμιά φορά εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε για να μας χτυπάτε στον τοίχο με τις υπερβολές μας! :wall:
 
Φιλε dreamliner τη κατασταση στο αερολιμενα Ομηρος συνεχως χειροτερευει..Τα ακουω χρονια οτι θα μεγαλωσουν πιστα ,διαδρομο κ κτιριο..μονο στα λογια ..Δεν εχουμε ανθρωπους να το χειριστουν το θεμα..Μονο λογια..Ετσι θα μεινουμε μια ζωη στα 1511 μετρα διαδρομου απο/προσγειωσης ,στη μινι πιστα που εχουμε κ στο κτιριο για ιθαγενεις,,φαινεται δεν μας αξιζει κατι παραπανω..Μετα γκρινιαζουμε οι Χιωτες οτι μειωθηκαν κατα 2 σε σχεση με περσι ,οι πτησεις τσαρτερ,,Γιατι αραγε?? Γιατι αραγε ο καλος επισκεπτης που θα ερθει το καλοκαιρι στην ομορφη Χιο ,φευγοντας θα διαπιστωσει οτι οι αποσκευες του δεν φορτωθηκαν λογω περιορισμου βαρους?Με το δικιο του θα φωναζει αλλα κ οι εταιρειες δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο..Μην ξεχνας τα πιο απλα..Εδω και 3 ΜΗΝΕΣ εχουν καμμενες λαμπες στη κεντρικη φωτεινη ταμπελα του αερολιμενα..Ελεος..Απλα η εικονα του αεροδρομιου ,ειναι :wall:
 
Top