AF-KLM

Μετά από 10 χρόνια η KLM ξεκινά τον Οκτώβριο απευθείας πτήση για Μπουένος Άιρες, θα γίνεται 3 φορές την εβδομάδα. Μετά την Αβάνα που η πτήση θα γίνεται με MD11, 3 φορές την εβδομάδα τώρα θα πηγαίνουμε και στο κοσμοπολίτικο Μπουένος Άιρες. :cool:
 
http://www.thebestpilot.gr/

Διαγωνισμός για τον "καλύτερο πιλότο", με δώρο 3ήμερο ταξίδι για δύο στο Άμστερνταμ.

Το καλύτερο σκορ που πέτυχα μόνος μου είναι 24:45, για να το βελτιώσεις χρειάζονται φίλοι στο facebook που θα αποδεχτούν την πρόσκληση για το παιχνίδι. Στα high scores ο πρώτος έχει 10:12 :shock: Μάλλον έχει πολλούς φίλους στο facebook...
 
Και εγώ περίπου τόσο χρόνο κατάφερα να έχω! Βλακεία το παιχνίδι τους, και πιο γρήγορα να δοκιμάσω να το κάνω, δεν πιάνονται όλα τα κλικ μου με αποτέλεσμα να χαθεί ένας προορισμός στο ενδιάμεσο και να χάσω όλο το παιχνίδι!! Ο πρώτος ενδεχομένως να έχει βρει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει τις διαδρομές μόνο του στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, έχω ακούσει ότι υπάρχουν τέτοια. Αν ήταν να βασιζόταν στους φίλους του στο facebook σώθηκε!!
 
Αν διαβάσετε πάντως τους όρους του διαγωνισμού θα δείτε ότι ο νικητής εκλέγεται με ηλεκτρονική κλήρωση κι όχι με βάση το σκορ στο παιχνίδι... ;)
 
Αυτό καλό ακούγεται!!
 
Με την πάροδο του χρόνου, γίνεται καλύτερη εκμετάλλευση των Α380 από την AF, στις 30/10/09 παρέλαβε το πρώτο Α380 και άρχισε την γραμμή CDG-JFK καθημερινώς, στις 17/02/10 παρέλαβε το δεύτερο και άρχισε την γραμμή CDG-JNB με την παραλαβή του τρίτου στις 5/10 μπόρεσε να πραγματοποιεί το JNB καθημερινώς και να αρχίσει την Ουάσιγκτον IAD και το Μόντρεαλ YUL, με την παραλαβή του τετάρτου στις 9/10 άρχισε την καθημερινή πτήση για Τόκυο NRT. Τώρα υπολείπεται χρόνος εκμετάλλευσης και αρχίζει την εποχική (6/6/11-4/9/11) πτήση για Σαν Φρανσίσκο SFO.
 
Παιδια μηπως ξερει κανεις που μπορω να μαθω την διαφορα που πληρωνεις σε περιπτωση που θες να αλλαξεις το εισητηριο για μια μερα αργοτερα?
 
εξαρταται τον τυπο του εισητηριου που εχεις αγορασει. την απορια θα στη λυσει μονο ενα τηλεφωνο στα γραφεια τους και μαλιστα το γρηγοροτερο για να εξαφαλισεις τη μικροτερη δυνατη διαφορα (εαν και εφοσον ο τυπος του εισητηριου σου επιτρεπει αλλαγη ημερομηνιας με καποιο ποσο-penalty)
 
Top