Tαξιδι στη Βιεννη

yannis74

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
09/03/2008
Μηνύματα
3
Likes
0
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
O.A
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
jfkS
Γεια σας,
είμαι νέος στο forum και χρειάζομαι τη βοήθεια σας !! Σκοπεύω να κάνω ένα ταξίδι στη Βιέννη αρχές του Δεκέμβρη (9-12/12). Θα ήθελα μια ενημέρωση για πτήσεις από Αθήνα και, αν είναι δυνατό, προτάσεις για οικονομικά ξενοδοχεία (όσο πιο κέντρο γίνεται ή κοντά σε στάση μετρό).Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία καλοδεχούμενη!!! :thx:
 
Τις συγκεκριμένες ημερομηνίες η τιμή της Aegean είναι 132,94 ευρώ...
 
Τσέκαρε το Hilton Danube για ξενοδοχε'ιο. Εγώ είχα μείνει εκεί και μου είχε έρθει πολύ καλά. Κάτω από 100€ με πρωινό και δίπλα σε μετρό.
 
Τα τρια τελευταία χρονια εχω παει 3 φορες Βιέννη πριν τα Χριστούγεννα.
Εχω μεινει με την σειρα στα:
  • Meininger City Hostel & Hotel Vienna (καθαρά και σε στιλ ΙΚΕΑ). Μιαζει πιο hostel από ότι είναι. Βολικό πάντως και με τεραστία δωμάτια.
  • Kolping Wien Zentral Hotel Vienna (θρησκευτικός ξενώνας λεει, αλλα πολύ χαρούμενο, μοντέρνο και καθαρό). Μην το φοβηθείς εκτός από ενα (μοντέρνο) σταυρό σε κάθε 10 μέτρα ουτε που θρησκευτικό είναι και το Hotel κομμάτι του είναι ξενοδοχείο, όχι ξενώνας.
  • A&O Hotel City Stadthalle Vienna το πιο φτηνό και πιο απομακρυσμένο (εχει διπλά μια στάση μετρό αλλα μονο μια γραμμή). Καθαρό αλλά αδιάφορο κατα τα αλλά.
Βασικά σε κάθε πόλη που πηγαίνω ψάχνω κύρια για ενα καθαρό μερος να κοιμάμαι και να κάνω ένα ντους. Δεν σχεδιάζω να περνώ τον καιρό μου μέσα στο δωμάτιο ούτε να κάνω browsing στο Internet (δεν το απαξιώνω αλλά δεν είναι κριτήριο). Ειδικά αν πας μετά τις 6/12 που εχει τις χριστουγεννιάτικες αγορές στις πλατειές δεν χρειάζεται κάτι αλλο. Και τα τρια παραπάνω κάλυψαν αυτη την ανάγκη, και με τιμή καθε φορά κατω απο 60€ το δωμάτιο/νυχτα για έμενα ήταν άκρος ικανοποιητικά.
Για οτι αλλο θες ρωτας εδω ή με PM.
 
οκ παιδια σας ευχαριστω.ολα οσα προτεινατε ειναι μιααα χαρα ξενοδοχεια.ηδη ειμαι στο ψαξιμο κ το αργοτερο μεχρι αυριο θα χω κλεισει.
 
Σε παραπέμπω στο τελευταίο μου ταξίδι στη Βιέννη πριν 3 χρόνια. Ελπίζω να περάσεις καλά.
viewtopic.php?f=7&t=5823
 
Ρίξε μια ματιά και στα ξενοδοχεία της αλυσίδας Accor ( http://www.accorhotels.com) Ιδιαίτερα το ξενοδοχεία Ibis και All Season έχουν πολύ καλές τιμές και είναι σχετικά στο κέντρο.
 
Παιδες σας ευχαριστω ολους για τις χρησιμες πληροφοριες.σε καποια απ τα ξενοδοχεια που προτεινατε δε βρηκα δωματιο στις ημερομηνιες που παμε κ τελικα επελεξα κ εκλεισα εδω.. http://www.booking.com/hotel/at/boutique-stadthalle.el.html ( κ με κοπελα στη ρεσεψιον να μιλα ελληνικα παρακαλω :D ).
 
Top