Παραίτηση στην Olympic Air

Σωστά το λες. Η...νεκροψία θα δείξει. Το αν διέλυσε το αεροπλάνο και εξέθεσε σε κίνδυνο τους επιβάτες που ακούμπησε στο διάδρομο και μετά πέταξε πάλι είναι μια ασήμαντη λεπτομέρια.
 
Άμα "διέλυσε το αεροπλάνο" και μετά "πέταξε πάλι", το αξίζει... μέχρι και για Πρωθυπουργό θα τον ψήφιζα...
 
Μπορει κανεις να δωση καμια πληροφορηση για το τι γινεται τελος παντων στην ΝΟΑ? Εφυγαν( παραιτηθηκαν), η εφαγαν κλωτσια απο τον Βγενο? Ειναι τοσο μπαχαλο η κατασταση, και εαν ειναι, φταινε μονο οι φυγαδες ( διωγμενοι) η και οι πανω απο αυτους? Μηπως το θεμα παει πισω στην αρχη της μεγαλης ιδεας , αλλα και στις κατα καιρους εισηγησεις και σχεδιασμους αυτων των εκλεκτων, πολυ κατωτερων των περιστασεων οπως φανηκε? Δηλαδη, ηταν καιρος για πραγματικο ξεκαθαρισμα (σωστο-λαθος, ο χρονος θα το δειξη), και μεχρι που θα παει? Ποιος ειναι ο επομενος, αλλα και η επομενη κινηση για την ΝΟΑ? Η Βαση τωρα περναει σε δευτερη μοιρα, αν ηταν ποτε στα σχεδια τους? Αγοραζει κανεις την ΝΟΑ η την Βαση? Ποιοι ειναι οι υποψηφιοι?
Διαβασα καπου οτι η προσφατη παραιτηση ηταν για διαφωνια του Γενικου Διευθηντη με μελος του Διοικητικου για "ησωνος" σημασιας θεμα. Παραιτειται κανεις απο τετοιες θεσεις για "ησωνος" σημασιας θεματα? Αστεια δεν ακουγονται ολα αυτα? Βεβαια δεν μπορει κανεις να ξερει. Καλη τυχη σε ολους εχει ο Θεος για ολους.
Χρονια πολλα στον Βγενο σημερα.
 
Η διοίκηση της τραπεζας περασε και επίσημα στα χέρια των Κυπρίων μετά την παραίτηση του Ε. Μπουλούτα. Ελπίζω η ΟΑ να μην αντιμετωπίσει θέματα με το δανεισμό της. Νέα δάνεια πάντως δε νομίζω να ξαναπάρει ειδικά από τη Marfin
 
Διαβασα και χαρηκα για την εξελιξη στην αγαπημενη εταιρεια των Ελληνων.
Γνωριζω τον κ.Μητσελο και το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι ο μονος που μπορει να προσφερει στην ΟΑ αυτο το διαστημα που τον εχει αναγκη.
Θεωρειται ενας απο τους 5 καλυτερους quality managers στην Ευρωπη και πολλα χρονια συνεργατης της Lufthansa! Τυχαιο δεν νομιζω. Μπραβο στην διοικηση της MIG για την επιλογη της.
Το μονο που εχετε να κανετε ολοι ειναι να παρακολουθησετε τα επομενα επι της οθονης.
Οι υπολοιποι ποτε θα φυγουν για να καθαρισει το τοπιο δεν ξερω...........
Κ. Μητσελο καλη επιτυχια και καλη τυχη αν και δεν την χρειαζεστε.
 
Πω πω τι καλά λόγια είναι αυτά!!!Ούτε ο ίδιος να ήσουνα....λέω εγώ τώρα.
Αλήθεια ,αφού τον ξέρεις τόσο καλά και είναι ο ένας και μοναδικός και στον κόσμο άλλος κανένας (α ,ξέχασα είναι και άλλοι 5 στην Ευρώπη σαν και αυτόν)για πες μας λοιπόν, τότε που όπως κατέθεσε δεν πήρε χαμπάρι πως βρήκε ο κινητήρας του και το φτερό του στον διάδρομο της Ρόδου,τι έγινε μετά και προσπάθησαν να κάνουν αβαβά το θεματάκι????
Ρωτάω έτσι μήηηηπως τυχόν και ξέρεις αφού είσαι τόσο κάθετος(μην πω εγκάθετος)για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.....
 
Καλως τον, σε περιμενα μπαμ κανει απο μακρια η ευγενεια σου και πανω απο ολα η πικρα της απολυσης απο την ΟΑ.
Σε καταλαβαινω παρα πολυ καλα, αλλα καποια πραγματα ετσι ειναι τι να κανουμε. Καποιοι ειναι παρα πολυ σπανιοι λογω της ποιοτητας τους και οι περισσοτεροι, οπως εσυ ας πουμε, εχουν γεμισει τη χωρα μας. Ειναι οπως ολοι αυτοι οι Ελληναραδες που μαζευονται γυρω απο ενα τρακαρισμα και αρχιζουν τις εμπειρογνωμοσυνες τους, αν δεν πλακωθουνε στο ξυλο τελικα.
Αν γνωριζες λοιπον την πραγματικοτητα και αν μπορουσες να την αξιολογησεις, τοτε θα ηταν καλυτερα για σενα και οχι για τον ανθρωπο για τον οποιο γινεται λογος, γιατι απλα δεν εχει την αναγκη!
Οπως βλεπεις δεν γραφω συνεχεια αλλα κατα καιρους διαβαζω τις γραμμες αυτου του χωρου οι οποιες ειναι καποιες στιγμες ενδιαφερουσες, προερχομενες απο αληθηνους επαγγελματιες σε ολους τους χωρους με ηθος και συνεπεια, κατι που με κανει να χαιρομαι για ολους εμας σε αυτη τη χωρα που προσπαθουμε μεσα στην ανεχεια και το σκοταδι.
Πριν μιλησεις θα ηταν καλυτερα να ησουν τουλαχιστον ενημερωμενος, απλα υπαρχει η περιπτωση να υπαρχει και καποιος που γνωριζει και το θεμα καλα αλλα και τον ανθρωπο αυτο λογω συνεργασιας τους στο παρελθον, ευχαριστω για την παρεα.
 
Top