Green Jet Airlines

pilotathens":16mpd4c8 said:
αντε και με το καλο να ερθουν και to Uniform και ο Victor...

To Victor αποκλείεται να είναι γιατί έχει πάρει νηολόγιο EI-ETM και βρίσκεται από αρχές Απριλίου στο Δουβλίνο..

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το project θα πάει άκλαυτο (ειδικα με το backround καποιου σαν τον κ. Τ.), όπως και πολλά άλλα στο παρελθόν, αλλά και στο παρόν! ;)

Φιλικά
Α.
 
Η εταιρεια φερεται να εχει μισθωσει το LY-COS (cn 415, πρωην SX-SMV) απο την Avion Express.. Nεα ακολουθουν..
 
Και το πλήρωμα θα είναι από την Ισπανία συγκεκριμένα από την Cosmo Airlines τις ισπανίας.
 
Τελικά το συγκεκριμένο αεροσκάφος κατέληξε στην Wow Air. Mάλλον αλλη μια "αερόφουσκα".. Όχι ότι περιμέναμε τπτ της προκοπής..


Airbus A320 -231 415 LY-COS Cosmo Líneas Aéreas in svc 22jun12 KEF-STR vv in Wow Air cs “Wow Force Two”
πηγή
 
rythm":2phxr5v8 said:
Απαντώ στον/στην Lamogia και του λεω πως ναι εμεις οι 6-7 θα δουλεψουμε οχι για την ψυχη της μανας μας αλλα για την προσωπικη μας επενδυση.. Δεν περιμενουνε κανενα αστρονομικο μισθο περιμενουμε να κινηθουμε μεσα σε λογικα μισθολογικα πλαισια, βλεπεις κάποιοι που επαιρναν αστρονομικα ποσα στην VKH ηταν και αυτοι που εκλεισαν την εταιρεια ..αφου το μονο που τους ενδιεφερε ηταν να παρουν το αστρονομικο τους ποσο να κατσουν με το ενα ποδι πανω στο αλλο και να περιμενουν να τελειωσει το ωραριο τους και να φυγουν αλλοι παλι πετσουσαν οποτε ηθελαν και αν ηθελαν . Ε και για αυτο το λογο θα ειμαστε εμεις οι 6-7 που μαγκια μας το κανουμε απο χομπυ!!!! Το προβλημα το δικο σου δεν καταλαβαινω πιο ειναι !!! Εμεις οι χομπιστες λοιπον εχουμε δημιουργησει μια καλη ομαδα και περναμε μια χαρα εσυ κριμα που εισαι στην απεξω!!!


και εγω που δεν ειμαι χομπιστας, και περιμενω να πληρωθω τους μισθους που μου χρωσταει ο Κρίστιαν τι θα γίνω????
Αλλαζουνε ρε τα λαμόγια? Πρώτη φορα είναιπου το κανει? Αλλα θα το βρει απο αλλου μην ανυσηχεις, οσο για αυτα που χρωσταει σε τοσο κοσμο που του εκανε την δουλεια του ολη την περισνη σαιζον, να τα φαει στους ορούς και στα οξυγόνα.
 
H ιστοσελίδα της "εταιρείας" έχει κάποιες νέες προσθήκες.. Ας τα πάρουμε από την αρχή..

- Δηλώνουν έναρξη πτήσεων τον Σεπτέμβριο (του 2012!) εδώ, αλλά δεν έχουν καν προσωπικό μιας και ακριβώς από κάτω ζητάνε προσωπικό (το οποίο θα προλάβουν να εκπαιδεύσουν πότε?)
- Θα τσάρτερ, κάτι το οποίο το φανταζόμασταν μεν, αλλά η χρονική στιγμή έναρξης και η επιλογή των προορισμών (κατά λέξει: Northern Europe, the Mediterranean, North Africa and the Middle East «« ειδικά για εκεί αναρωτιέμαι αν διαβάζουν ειδήσεις..), σε εμένα τουλάχιστον δημιουργούν ένα... μπέρδεμα!
- Έχουν δημιουργήσει και μια σελίδα έξτρα για το προσωπικό, και το intranet, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.



ΥΓ: Ποιός πρασινοδιαβολάκος είχε την φαεινή ιδέα να διαλέξει courier σαν γραμματοσειρά, οεο? :banana:




peace.
 
Αποτι έμαθα κανένας απο τους παλιούς εργοδοτουμενους δεν θα πανε στην νέα εταιρεία του Cristian. Επίσης κανένας δεν θα δουλεύει δωρεάν και πως το παλεύουν ακόμα για Ιράκ ειδικά τώρα που θα ξεσπάσει και ο πολυ αναμενόμενος πόλεμος που θα πετάνε?

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
pilotathens":2bkphhav said:
Επίσης κανένας δεν θα δουλεύει δωρεάν

Δηλαδή υπάρχουν εργαζόμενοι που ακόμα κι αν τους πιέζουν να πληρωθούν, αυτοί αντιστέκονται σθεναρά φωνάζοντας: "Δεν το κάνω για τα λεφτά, αλλά για το καλό του έθνους";
 
Καλημέρα,έχουμε καμιά εξέλιξη με την green jet; Κανονικά,σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα τους από Σεπτέμβρη θα ξεκινούσαν.
 
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε οτι το πρώτο Α320 θα είναι το N407BV (c/n 407) το οποίο βέβαια είναι ακόμα στην Αμερική...
 
Top