Νεα αεροπορικη εταιρια στην Κυπρο

SCanavos

Economy-Class-Member
Εγγραφή
06/01/2007
Μηνύματα
133
Likes
0
Μηπως υπαρχει κανα νεο για μια νεα αεροπορικη εταιρια στην Κυπρο η οποια ειχε δημοσιευσει αγγελιες προσληψεων το καλοκαιρι και ζητουσε χειριστες,πληρωματα καμπινας κλπ τι γινεται?Στηθηκε η οχι ακομα?Στη Λαρνακα παντως δεν υπαρχει αεροπλανο περαν των γνωστων εταιριων.
 
Milas gia ti thryliki newlimits :D Akomi me to aoc paideuontai autoi nomizo,tha petagan me avro rj 100,den nomizo pote na deis aeroplano toys ekei :D
 
Δεν βρηκα αλλο θεμα σχετικο και ειπα να το ποσταρω εδω .Συμφωνα με πληροφοριες ιδιωτικη εταιρεια μας ερχεται απο το ερχομενο καλοκαιρι για να παρει το πακετο της Eurocypria.
:?: Ποια λετε να ναι :?:
http://www.sigmalive.com/inbusiness/new ... ces/324606
 
Ισως ειναι απο αυτό το καλοκαίρι στο νησί και τη λένε και Viking Hellas...για το λόγο οτι πήρε αρκέτες πτήσεις της Eurocypria μέχρι τώρα αφου οπως λένε κοστίζει λιγότερα.
 
Αυτη την φορα δεν ειναι ραδιο αρβυλα αφου ο επιχειρηματιας Σιακολας ανακοινωσε σημερα σε συνεντευξη τυπου το ανοιγμα νεας αεροπορικης εταιριας με εδρα το αεροδρομιο Παφου. :great:

:arrow: μικρη και ευελικτη
:arrow: δραση ολοχρονα
:arrow: αυξηση τουριστων για την επαρχια Παφου

εδω το βιντεο :arrow: http://www.sigmalive.com/news/local/29759

http://www.ant1iwo.com/oikonomia/2013/0 ... kos-siako/
http://www.kathimerini.com.cy/index.php ... 462&show=Y
 
τωρα με το κουρεμα του 10% που θα βρει τα ψιλα?

Περιμενει ψιλοβροχο??? :mrgreen:
 
Η εταιρεία μπορεί να έχει έδρα σε άλλη χώρα και απλά να έχει βάση στην Πάφο. Πλέον ό,τι κίνηση γίνεται θα αφορά κάθοδο ξένων προς την Κύπρο και όχι ταξίδια Κυπρίων προς το εξωτερικό, καθώς σε περίπτωση πτώχευσης/χρεωκοπίας της Κύπρου, τα σύνορα θα κλείσουν για να αποφευχθεί η μαζική φυγή μεταναστών προς το εξωτερικό. Επίσης, τόσο η easyJet όσο και η Ryanair δείχνουν να επικεντρώνουν τις δραστηριότητές στους στην Πάφο και όχι στην Λάρνακα. Με το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών και την διακοπή των πτήσεων της Olympic Air προς την Κύπρο, η κίνηση του αεροδρομίου Λάρνακας θα μειωθεί σημαντικά, καθιστώντας την Πάφο σημαντικότερο αεροδρόμιο του νησιού.
 
panos81c":2kyjc709 said:
Πλέον ό,τι κίνηση γίνεται θα αφορά κάθοδο ξένων προς την Κύπρο και όχι ταξίδια Κυπρίων προς το εξωτερικό, καθώς σε περίπτωση πτώχευσης/χρεωκοπίας της Κύπρου, τα σύνορα θα κλείσουν για να αποφευχθεί η μαζική φυγή μεταναστών προς το εξωτερικό.

Ωχ το μάτι μου...
 
Top