Virgin Atlantic

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Τρεις προορισμοί (εσωτερικά δρομολόγια) απέχουν πολύ από το να τους αποκαλέσουμε σοβαρό εσωτερικό δίκτυο. Δηλαδή ποιος θα προτιμήσει σύνδεση μέσω LHR για MAN / DUB από την αμερική, ειδικά αν η DL του προσφέρει άμεση σύνδεση...

Αλλού είναι το κέρδος για τη DL. Η TATL παρουσία της στο LHR γίνεται πολύ πιο σοβαρή. Κι αν μάλιστα η VS βάλει το εξαίσιο livery της στο Α380, τότε με τα υπάρχοντα slots στο LHR μπορεί να κάνει λίγο ass kicking στην καθεστηκυία τάξη BA/AA.
 
Στα περιφερειακά αεροδρόμια παίζει περισσότερο η UA καθώς ενώνει το BHX, BFS, EDI, GL, MAN με EWR και το LGW με Charlotte.

Το ABZ δεν έχει καμιά σύνδεση με τις ΗΠΑ.

Ενώ το MAN ενώνεται με Atlanta, Las Vegas, Philadelphia από τις VS/DL/US και
Chicago, New York (JFK) από τις AA/BA
Και IAD Washington από UA
Στο LGW παίζει η VS για Las Vegas και για Tampa παίζουν και η ΒΑ και η VS
Τέλος από GLA – Orlando παίζει η VS.

Οπότε φαίνεται στα περιφερειακά αεροδρόμια είναι μοιρασμένη η πίτα.
Ο σκοτωμός AA/BA και DL/VS γίνεται για το LHR, αναμφισβήτητα η DL καίγεται για τις χρονοθυρίδες του LHR.
Όσο για το Α380 που θα παραλάβει η VS το 2013 θα πηγαίνει JFK και μπορεί για San Francisco.
Τώρα το DUB που παίζει για Αμερική; Δεν νομίζω ότι έχει σχέση – είναι αυτοεξυπηρετούμενο - γιατί έχει τις δικές του 8 καλές συνδέσεις με ΗΠΑ, όπως καλός και φτηνός παίχτης για ΗΠΑ είναι και το KEF.
Αλλά DUB & KEF δεν μπορούμε να τα θεωρούμε ανταγωνιστές του LHR για διεθνής συνδέσεις. :thx:
 
Mια μικρή λεπτομέρεια έγραψα, σαφώς και το επίκεντρο είναι αλλού κι όχι τα ΑΒΖ,EDI κτλ... :)
Τελικά, μπήκε στοίχημα Branson-Walsh?
 
Little Red oνομάζεται πλέον το δίκτυο εσωτερικού, μάλιστα έχουν ανέβει χρηστικές πληροφορίες όπως οι διεθνείς ανταποκρίσεις για έκαστη πτήση εσωτερικού από EDI, ABZ και MAN, το οποίο τελευταίο φαίνεται ότι πήρε άλλη μια ημερήσια πτήση και θα εκτελείται 4χ καθημερινώς. :cool:
:arrow: http://www.virgin-atlantic.com/gb/en/the-virgin-experience/little-red.html
 
Aρχίσαν τα όργανα, να δούμε πόσο θα πάρει σε χρόνο και χρήμα για να τα συμφωνήσουν
A domestic air fares battle has been sparked between Virgin Atantic and British Airways after new offshoot Little Red reportedly offered “zero fares” – where passengers pay only taxes and charges.

BA responded with £1 fares just weeks before the airlines go head-to-head on routes from Edinburgh and Aberdeen to Heathrow....
:arrow: http://www.travelweekly.co.uk/Artic...le+red+in+big+domestic+price+war+with+ba.html
 
Oρεξάτος (ακόμη) με τη κοκκινούλα ο Branson, εγκαινιάζει ζωντανό IFE
‘Little Red LIVE’ starts with a series of stand-up gigs during the Edinburgh Fringe Festival followed by live music in September.

The carrier plans to give a high-flying atage to a series of rising stars on flights from Heathrow to Edinburgh and Manchester.

Comedy acts travelling to the Edinburgh Fringe Festival will provide live stand-up in the sky before they land and take the stage.

A series of secret acoustic music gigs will run in September, paying homage to the music scenes in Scotland and Manchester.
:arrow: http://www.travelweekly.co.uk/Artic...r+live+entertainment+on+selected+flights.html

Mήπως και η Α3 να βάζει στα τσάρτερ live bouzouki (και να πουλάει greek mouzaka & ouzo;;;); :mrgreen:
 
Δεν άντεξε τον ανταγωνισμό η Virgin Atlantic και εγκαταλείπει την Αυστραλία.
Η μόνη πτήση που είχε από LHR-HKG-SYD σταματά το σκέλος HKG-SYD στις 4 Μαΐου.
Που να αντέξει τον ανταγωνισμό της QF με Α380 της CZ στην CAN με A380 και τόσων εταιρειών που ανταγωνίζονται να συνδέσουν την Ευρώπη με την Αυστραλία.
Αυτή την στιγμή το SYD και η MEL συνδέονται από τις CX, TG, MH, SQ, GA, VN, PR εκτός της QF και της μόνης Ευρωπαϊκής BA μέσω SIN (TK δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, ενώ η AY φτάνει μέχρι HKG από εκεί codeshare η CX) και φυσικά οι εταιρείες του Κόλπου όπου και οι 3 πηγαίνουν στην MEL, στο SYD πηγαίνουν EY/EK, καθώς και PER πηγαίνουν EY/QR ενώ μόνο η EK πηγαίνει στις ADL και BNE.
 
Την άλλη εβδομάδα ξεκινούν οι συνοδοί εδάφους να φορούν το Google Glass – διαβάστε το άρθρο, εντυπωσιακό – και από Απρίλιο WiFi στα αεροσκάφη. Στην αιχμή της τεχνολογίας.

http://www.businesstraveller.com/news/1 ... t-heathrow
 
Mεγάλο σουξέ είχε το 2013 η Little Red καθώς σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το lf τους ήταν ... 37,6% :shock: :oops: :bash: Φέτος λένε ότι πάει καλύτερα το πράγμα, πόσο καλύτερα όμως το κρατάνε μυστικό :with:
:arrow: http://www.travelweekly.co.uk/Articles/ ... actor.html
 
Από τον Μάρτιο το Β787-9 θα πετά από Λονδίνο για Δελχί.
VS300 LHR-DEL 22:00-10:40(+1)
VS301 DEL-LHR 13:25-17:55
Έτσι η οι VS και AI θα χρησιμοποιούν Β787 και οι BΑ και 9W το Β777 στο ίδιο δρομολόγιο.
Αυτό το δρομολόγιο είναι το πρώτο του Β787 της εταιρείας εκτός Αμερικής, από τον άλλο μήνα 26 Οκτ. θα πετά για Boston, Δεκεμβ. Washington DC, Ιανουαρ. 2015 New York Newark, Φεβρ. 2015 New York JFK.
 
Top