Hellas Airlines!

Γιατί μόνο εφτά άτομα κινήθηκαν εναντίον του Ραλάκη (κολλητού του Τζέφρι Παπανδρέου;)και γιατί πλημμελειοδικείο και όχι κακούργημά; Ζωές ανθρώπων κατέστρεψε.
Όλοι οι άλλοι που πήγαν που έφαγαν ένα σωρό λεφτά στον Βόλο τι έκαναν;Μάλλον την πάπια, εγώ να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που εναντιώθηκαν σε αυτό το λαμόγιο που ακούει στο όνομα Ραλάκης ,τους βγάζω το καπέλο, αν είμασταν όλοι σαν αυτούς τους εφτά κανένας εργοδότης δεν θα τολμούσε να κάνει απατεωνιές.
Ο Ραλάκης εκτός από λαμόγιο είναι και ψυχοπαθής μιλάμε ο άνθρωπος έλεγε κάτι πίπες όπως θα μεταφέρω πατάτες ντομάτες από τον Βόλο, θα φέρω 10 αεροπλάνα,θα δίνω 1800 ευρώ μισθό,θα κάνω εσωτερικές γραμμές τον χειμώνα την στιγμή που ο Έλληνας δεν έχει ούτε για ψωμί,θα κάνω το αεροπλάνο cargo και επιβατηγό,τριγυρνούσε στον Βόλο και μοίραζε υποσχέσεις ο κατά φαντασίαν ιδιοκτήτης.Ένας εγκεφαλικά νεκρός άνθρωπος κατάφερε και έκανε άνω κάτω την Ελληνική αεροπορία.
Ελπίζω να πάρουν και άλλοι σειρά όπως είναι ο Κρίστιαν της Βαϊκινγκ που χρωστάει χιλιάδες ευρώ (εδώ φέρουν ευθύνη και οι υπάλληλοι που κάτσανε και δεν μίλησαν ούτε κινήθηκαν νομικά)
Ο Ταλάλ ο οποίος χρωστάει τρελά ποσά και στο ΙΚΑ αλλά και στους εργαζόμενους και μου φαίνεται περίεργο που επικρατεί σιωπή γύρω από το όνομα του.
Επίσης τα μηνύματα να πάνε και στην SKYGREECE και να καταλάβουν ότι κάποια στιγμή οι λαμογιές πληρώνονται.
Τέλος αυτή την απόφαση της δικαιοσύνης την αφιερώνω σε κάτι γυμνοσάλιαγκες που έχουν κάνει επάγγελμα το γλείψιμο γιατί και τότε πολλοί έγλειφαν και υπερασπιζόντουσαν τον Ραλάκη.
 
Έτσι για την ιστορία, συνημμένα θα δείτε το pdf που έστειλε η εταιρία μέσω mail στις... επιτυχούσες αεροσυνοδούς (από τη μέρα συνεντεύξεων αεροσυνοδών στο Βόλο) και τις καλωσόριζε στην εταιρία ,επιστήνοντας την προσοχή τους στα προσεχή mail της εταιρίας για την έναρξη της εκπαίδευσης!
Τρελό θράσος...
 

Attachments

  • hired letter.pdf
    20,7 KB · Προβολές: 331
Νοιωθω την ανάγκη να σχολιάσω τα αγγλικά προκαταρκτικής.
 
Top