Lufthansa

Συνέχεια της απεργίας και την Παρασκευή, αν και μόνο στα shorthauls.
 
Η διαφορά medium hall short haul?

ΠΧ Helsinki - Munich παει medium? :)

στο site της αναφέρει short hault fleet μονο τα embraer
 
Υποθέτω short haul και medium haul, δηλ. μόνο τα intercontinental / long haul θα πετάξουν κανονικά.

Κάτι που δεν αποκλείει να έχει και κάποιες πτήσεις short / medium haul, απλά μέχρι κάποια στιγμή αύριο δεν θα ξέρουμε ποιές θα είναι.
 
Στα Γερμανικά βέβαια στο site τους ειναι λιγο πιο σαφές, απο το απλό continental flights, και αναφέρει οτι δεν θα πραγματοποιηθούν οι shorthall στην γερμανία και ευρώπη, δηλαδή οι domestic και οι shorthaul ευρωπαικές;

Υπάρχει ακόμα ελπίδα. Απο Aegean as said δε με κανουν rebook με άλλη εταιρία πχ sas που ειχε διαθεσιμότητα. Απορώ αν πήγαινα στο αεροδρόμιο, δεν θα με προωθούσαν με άλλη εταιρία (με αλλαγή από lufthansa). Μήπως οι εταιρίες και πράκτορες δεν εχουν άδεια να κάνουν rebook με οτι γουστάρουν;

Για να δούμε, καλή υπομονή στους παθόντες :)
 
Η αλήθεια είναι ότι τα ticket counters στο αεροδρόμιο κάποιες φορές μπορούν να κάνουν περισσότερες αλλαγές από τα hotlines. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπως στη δική σου (πτήση LH σε εισιτήριο Α3). Δηλ. ίσως αξίζει να πας στο αεροδρόμιο στο ticket counter, πιθανόν η ίδια η LH μπορεί να κάνει rebooking σε άλλες εταιρίες όπως SAS, ακόμα εάν το εισιτήριο σου είναι της Α3. Και αφού η LH ακύρωσε τη πτήση, έχει την υποχρέωση να σου προσφέρει εναλλακτική.
 
Είχα ακούσει, ότι το εκδοτήριο στο αεροδρόμιο της Αθήνας έχει κλείσει και ότι υπάρχει ένας υπάλληλος, ο οποίος μιλά τηλεφωνικά με κάποιο call centre στο εξωτερικό.
 
Μπορώ να το επιβεβαιώσω. Εκεί υπάρχει ένας υπάλληλος που κάνει κρατήσεις/ αλλαγές τηλεφωνικά. Όπως το κατάλαβα μέσω του γραφείου στην Αθήνα, και σε ώρες που δεν λειτουργεί σου δίνουν τον αριθμό του Call Center της LH (ίσως παίρνει τηλέφωνο κι αυτός, δεν ρώτησα…).

Δεν γνωρίζω τί κάνουν σε περίπτωση απεργίας κλπ., δηλ. αν τώρα έχουν περισσότερα άτομα εκεί που πραγματικά μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.
 
Συνέχεια της απεργίας και το Σάββατο, αυτή τη φορά όλα τα longhaul…Ευτυχώς που την Δευτέρα πετάω με Α3 (και για αύριο μπορούσα εγκαίρως να αλλάξω την πτήση μου).
 
Συνέχεια της απεργίας ανακοίνωσε το συνδικάτο των πιλότων, Τρίτη short/medium haul, Τετάρτη όλες οι πτήσεις…
 
Απορία. Η Aegean δεν συμμετέχει σε κανένα "απεργοσπαστικό" σύστημα? Άλλες φορές το έκανε νομίζω ή κάνω λάθος?
 
Top