Aeolian Airlines

Απλά αναρρωτιέμαι γιατί παραμένει στις ανοιχτες;
 
Εν τάξει,κατάλαβα.-OFF-
 
μαγκες η aeolian εκανε περσυ ενα operation στο Μιλανο που πηγε καλα.Η εταιρεια πληρωνε τα πληρωματα στην ωρα τους μεχρι κ το τελευταιο ευρο.τωρα απο οσο 3ερω εχει παγωσει την αδεια της κ την παλευει να παρει airbus πραμα που ακουγοταν απο περσυ οσο ειχε ακομα το MD.Μακαρυ να κατσει η κεντα κ να ξαναπεταξει φετος γιατι περσυ φαγαμε ψωμι!!!
 
Καλησπερα και απο εμενα! ειμαι καινουριο μελος και ψαχνω εταιρεια για να δουλεψω η εστω να κανω το OJT μου, ξερει κανεις αν η Aeolian λειτουργει η οχι?
 
Και ξαφνικα και απο το τιποτε, το skyliner αναφερει:

Airbus A320-212 cn 427 SX-ABX Aeolian Airlines seen regd at ATH 03may17, all white, no titles

ελα μου;
 
Το αεροπλάνο το εχω δει στο αεροδρόμιο, πρέπει να είναι εκεί ακομη, κουραμπιεδάκι. Για την Αιόλιαν δεν έχω ιδέα.
 
7/7/2017, το SX-ABX, το οποίο στο FR24 ότι ανήκει στην "Olympus Airways", γύρω στις 22:15 φαινόταν να κάνει πτήση ALG - ORY, ZI460, για λογαριασμό της Aigle Azur

Η Olympus Airways φαίνεται πως επίσης κατέχει τα:
SX-ABE, A319-132 με πτήσεις από την Atlantique Air Assistance [Atlas Atlantique Airlines]
SX-ABX, A320-212 με πτήσεις από την Aigle Azur και Alidaunia
SX-ABQ, A321-231 με πτήσεις από την Windrose Airlines
SX-BDV, 737-505 αγνώστων στοιχείων
 
Mαλλον μας εχουν μπερδεψει ολους. Το SX-ABΧ αλλες πηγες (planespotters.net, jetphotos.net) λενε οτι ειναι της Aeolian, και απο τελη Μαΐου πεταει για την ουκρανικη Dart, αλλες (A320 archive, ATDB.aero) λενε οτι ανηκει στην Οlympus και ειναι leased στην Dart..

Δε νομιζω να υπηρχε κατι το οποιο θα μπορουσε να αμφισβητησει την αξιοπιστια μιας πηγης και να μην ειναι ελληνικο... :mrgreen:
 
Top