Skygreece Airlines

Γράφτηκε πολλές φορές εδώ, ότι το α/φος δεν ήταν ιδιοκτησίας τους, αλλά της WFBN. Φυσικό είναι οι ιδιοκτήτες μετά την σχετική ταλαιπωρία και κάποιο πιθανό κόστος, να αξιοποιήσουν το α/φος τους. Απορώ όμως γιατί αυτοί που πίστευαν ότι το α/φος ήταν ιδιόκτητο, γιατί δεν πάνε να πάρουν τα δεδουλευμένα τους τώρα που το α/φος πουλήθηκε; Προφανώς κλαίνε μαζί με την ομάδα της άλλης πτωχευμένη Ελληνικής.
 
Αυτές τις μέρες, κλείνουν δύο χρόνια από το «κανόνι» της SkyGreece. Αναρωτιέμαι, αν σε αυτά τα δύο χρόνια, έγιναν ενέργειες από τις καναδικές και ελληνικές αρχές, ώστε να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες σε εκείνους, που παραπλάνησαν αδαείς επιβάτες, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, IFE με ψαλμωδίες, αρχαγγέλους, Βυζάντια, αναβιώσεις Ολυμπιακής και δε θυμάμαι κι εγώ τι άλλο.

Για τα whereabouts του «πανοσιολογιωτάτου» ας είναι καλά το facebook και τα selfies, που ανεβάζει.
 
http://www.capital.gr/epixeiriseis/3310 ... -skygreece

Re: Skygreece Airlines

Αναφέρετε αυτήν τη δημοσίευση
Παράθεση

Δημοσίευση από CHRISTOS55 » 26 Νοέμ 2016, 21:45
Γράφτηκε πολλές φορές εδώ, ότι το α/φος δεν ήταν ιδιοκτησίας τους, αλλά της WFBN. Φυσικό είναι οι ιδιοκτήτες μετά την σχετική ταλαιπωρία και κάποιο πιθανό κόστος, να αξιοποιήσουν το α/φος τους. Απορώ όμως γιατί αυτοί που πίστευαν ότι το α/φος ήταν ιδιόκτητο, γιατί δεν πάνε να πάρουν τα δεδουλευμένα τους τώρα που το α/φος πουλήθηκε; Προφανώς κλαίνε μαζί με την ομάδα της άλλης πτωχευμένης Ελληνικής.
 
Εμένα μου φαίνονται λίγα τα 4,5 για ένα 767-300 πάντως, είναι αυτή η πραγματική του τιμή;
 
Με λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ, αυτή είναι η σωστή τιμή. Μην ξεχνάμε είναι του 1992.

Εμένα πιο πολύ εντύπωση μου κάνει που η Merrill Lynch έδωσε 2 εκ για τέτοιο πλάνο...
 
astronautofemotion":2koex219 said:
Εμένα μου φαίνονται λίγα τα 4,5 για ένα 767-300 πάντως, είναι αυτή η πραγματική του τιμή;

Να μην ξεχνάμε ότι παίζει ρόλο και σε τι κατάσταση βρίσκεται το αεροπλάνο από άποψη συντήρησης. Όσο παλιώνει ένα αεροσκαφος, τόσο παραπάνω ορίζεται η αξία του από το maintenance condition. Το έψαξα λίγο και η αξία ενός 767-300ER του 1992, το 2015, κυμαινόταν από περίπου 4 μέχρι 14 εκατομμύρια δολάρια.
 
Top