Η Wizz Air στην Κυπρο

Νέα βαση στην Κρακοβία (θα μαλλιοτραβηχτει με FR) 12 προορισμοί μεταξυ των οποίων και LCA από 16 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα και Παρασκευή..Από Λαρνακα θα φευγει 1100π.μ. Η Κρακοβία ειναι ο 15ος προορισμός από LCA..Γιατι δεν κανει βάση να τελειώνουμε;Είναι ήδη πολύ δημοφιλής μετά την easyjet και μπορεί άνετα να προσθέσει προορισμούς όπως MAD.FCO,BCN,CGN.FRA,HAM,HAJ,BHX,BGY/MXP,NAP...Περα απο τα κλασικα (ΑΤΗ,TLV etc..)

https://wizzair.com/en-gb/information-a ... n-krakow#/
 
Συνεχίζεται η κρατικη επιδοτηση προς την Wizzair στο κρατίδιο FYROM/Β.Μακεδονια/Δυτ.Βουλγαρια/Ανατ.Αλβανια..(εσεις διαλεγετε..), 5o α/φος στο SKP

Μεταξυ άλλων ανοιγει και το SKP-LCA από 3 Ιουλίου, Τετ και Κυρ (συν BRE,FKB,TKU!) και ΟΗD-MMX,FMM,DTM,MXP

https://wizzair.com/en-gb/information-a ... w-routes#/
 
Μετά το κλείσιμο της Cobalt η Wizz Air είναι πλέον η εταιρεία με τους περισσότερους προορισμούς από τη Λάρνακα. Και μάλιστα χωρίς να εχει βάση εκεί. Αλλά δεν ξέρω τι σόι ζήτηση υπάρχει για δρομολόγιο στα Σκόπια.
 
Μεταξύ 3 – 20 Αυγούστου ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις δρομολογίων της εταιρείας από Κίεβο & Βαρσοβία μεταξύ των οποίων είναι και το Κίεβο-Λάρνακα λόγω αργοπορημένης παράδοσης Α320 από την Airbus που ήταν να το παραλάβουν στις 15 Ιουλίου και θα το παραλάβουν 20 Αυγούστου.


https://atwonline.com/aircraft-orders-d ... very-delay
 
London–Gatwick - Λάρνακα από 11 Απριλίου καθημερινες πτήσεις.
 
Aν ειναι στο Ορλυ γιατι βγάζει departs/lands at Beauvais?
 
To ίδιο κάνει και με το Αθήνα - Κίεβο. Έχει προσθέσει το Boryspil ενώ από κάτω σου λέει ότι πάει Zhulyany.
Πέρσι έκανε τα ίδια με το Dubai και Abu Dhabi
 
Top