Τα χρώματα της Aegean (livery)

  • Thread starter alex2
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ελπίζω να μην αφήσουν άσπρα κινητήρες και sharklets.
 
SkyHawk":3475pkln said:
Η Ουρα θυμιζει εντονα το σημα του γλαρου με το ενα φτερο του να συνεχιζει και στην περιοχη του APU. Αυτο που δεν μου κολλαει ειναι οτι εκει που λεει Aegean(?) η περιοχη εχει πολυ μεγαλυτερη καλυψη απο το οτι απλα να λεει Aegean. Ισως να λεει ολογράφως Aegean Airlines

Αυτό το σχέδιο που φεύγει από το rudder πάνω στο apu είναι το ίδιο χρώμα με την γραμμή κάτω από το msn/registration ή είναι άλλος τόνος; Μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος; Μιλάμε δηλαδή για 2-3 τουλάχιστον τόνους του μπλε. Μοιάζει να ειναι με το άκρο του γλάρου πάντως... Οσο για την περιοχή μπροστά μου φαίνεται πολύ μικρό να λέει Aegean Airlines και πολύ μεγάλο για σκέτο Aegean.. Ισως είναι σκέτο Aegean αλλά πιο "απλωμένο";
 
Να πω την αλήθεια το περίμενα όπως και περιμένω μαζί με την παρουσίαση των νέων χρωμάτων, να ανακοινώσουν και νέους προορισμούς..οι γλάροι φαίνεται θα είναι baby blue ...

Ελπίζω να μην αφήσουν άσπρα κινητήρες και sharklets

Λογικά θα είναι μπλέ όπως η EI τους έχει πράσινους
 
Έχουμε νεώτερη πληροφόρηση για το πότε θα μπουν στο πρόγραμμα πτήσεων και για πού; (εννοώ εκτός από αυτό https://www.routesonline.com/news/38/ai ... f-25oct19/)

Μια χαρά μού φαίνεται το (έστω ημιτελές) livery, χωρίς τους κινητήρες και τα winglets. Θα μου λείψει, ωστόσο, η γκρι/μπεζ κοιλίτσα και η κόκκινη ρίγα.
 
Εξαιρετικό μέχρι στιγμής το νέο livery και επειδή κάπου στο Facebook κυκλοφορεί φωτογραφία με πλήρης αποκάλυψη του κάθετου σταθερού, η μοναδική παρατήρηση είναι στο τελείωμα του γλάρου πίσω στην ουρά, σαν να φαίνεται λίγο άστοχο, κατά τα άλλα και τα χρώματα είναι πλήρως Ελληνικά καθώς κυριαρχούν οι διαφορές αποχρώσεις του μπλε που έχουν και οι θάλασσες μας, καθώς και η σημαία μας.
Βέβαια περιμένω και οι κινητήρες να είναι εξ ολοκλήρου μπλέ καθώς και τα Sharklets καθώς θα του δίνουν ξεχωριστή ταυτότητα όταν βρίσκεται στους αιθέρες όπως για παράδειγμα τα αεροσκάφη της easyJet ξεχωρίζουν από μακριά από το πορτοκαλί χρώμα, έτσι και η Aegean να ξεχωρίζει για το μπλέ χρώμα της.
Πιστεύω και εγώ όπως σημειώθηκε παραπάνω ότι το νέο νηολόγιο θα ξεκινάει από SX-NE... δηλαδή θα έχουμε SX-NEA,B,C,O για παράδειγμα.

Και όπως ειπώθηκε παραπάνω θα μου λείψει και μένα η γκρί κοιλιά με την κόκκινη ρίγα, πιστεύω μετά από χρόνια όταν θα είναι όλα τα αεροσκάφη της στο νέο χρωματισμό θα επανέλθει, ο παλιός χρωματισμός σε Retro Livery.

Καλώς να μας έρθει!!!
 
Το πρώτο ΝΕΟ θα έρθει κάπου το Δεκέμβριο.
 
nsap":1ref50b4 said:
Να πω την αλήθεια το περίμενα όπως και περιμένω μαζί με την παρουσίαση των νέων χρωμάτων, να ανακοινώσουν και νέους προορισμούς..οι γλάροι φαίνεται θα είναι baby blue ...

Οι γλάροι φαίνεται πως θα είναι ένας γαλάζιος και ένας λευκός. Φαίνεται με ένα zoom στο σημείο που ξεκινά το rudder.
 
Alex-LGSA":3b4najk3 said:
PS Oπως φαίνεται θα έχει νηολόγιο SX-NEO!
Αυτό είναι το πιθανό σενάριο, δηλαδή τιμής ένεκεν το πρώτο να νηολογηθεί ως "ΝΕΟ". Η άλλη εκδοχή λέει να είναι SX-DEO συνεχίζοντας το SX-D** sequence αλλά από την άλλη δεν έχει λογική να μην αρχίσει από το "Α" (SX-DEA).

Σε κάθε περίπτωση σαφώς ομορφότερο θα είναι αν και έπαιρνε βελτίωση :rolleyes:
 
aris320":1mthy7at said:
Εξαιρετικό μέχρι στιγμής το νέο livery και επειδή κάπου στο Facebook κυκλοφορεί φωτογραφία με πλήρης αποκάλυψη του κάθετου σταθερού,


που είναι η φωτο αυτή?
 
Την είδα, δεν είναι κανονική φωτογραφία. Είναι ενα Photoshop μεταξύ του τωρινού livery και του καινούριου κατά την φαντασία του δημιουργού.
 
Top