ATH-CPH-MUC-ATH business

Σκιοκυνηγέ, ώστε εσύ ήσουν η αιτία παλιοκανάγια! :D

Πόσα δίνεις για ένα κουταλάκι γλυκού και ένα μαχαιράκι Lufthansa? (από αυτά που γλίτωσαν από την...απαλλοτριωτική μανία σου).
 
Προτείνω μαζί με τη "Συλλογή Εισιτηρίων" να κάνουμε και "Συλλογή Μαχαιροπήρουνων". Έχω καταπληκτικά κομμάτια από SK, SQ, OS, CY, OA, LH που είναι έργα τέχνης. Κι' ύστερα αρχισαν οι αεροπειρατίες και ανακαλύφθηκε το πλαστικό....
 
Τσ τσ...μα Οβελίκιε για ποιον με πέρασες; Τα κουταλάκια μου (γιατί τα μαχαιροπηρουνάκια τα περιφρονώ-ποτέ δε κατάλαβα γιατί :oops: ) από Lufthansa φτάνουν να θρέψουν όλα τα παιδάκια της Βαυαρίας κάτω των 10 ετών :p

Κύριε aakunz, in case you got any spares one or just got bored of the ones you have, είμαι πρόθυμος να αγοράσω μέρος της συλλογής σου (αναφερόμενος συγκεκριμένα σε Singapore & SAS)! Έχω έτοιμες 17μηνιαίες επιταγές για την Bank of Fiji Islands σε διαταγή σου και περιμένουν.

Πάντως η (απορριπτέα κατά τα άλλα) KLM) είχε σούπερ κουταλάκια...αν και συλλεκτικά είναι πρακτικότατα και τα χρησιμοποιώ (τα υπόλοιπα τα έχω για να τα κοιτάω και να με κοιτάνε).
 
Hunting a Shadow":s7kwdndb said:
@Ovelix: Οff topic, αλλά έχεις σκεφτεί να γράψεις κανά χρονογράφημα, κανά ρεπόρτ για καμιά εφημερίδα/περιοδικό, κάτι τελοσπάντων; αν μη τί άλλο έχεις απολαυστικό τρόπο που γράφεις.
Μην το ψάχνεις, του το έχουμε πει κι εμείς. Μάλλον εκεί είναι το μέλλον του. :D
 
Top