Οlympic leased aircrafts 2006

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Μονγκολφιέρα!... Ή μήπως δίνουν και σε κάθε επιβάτη δύο φτερά που κολλάνε με κερί και οδηγίες να μην πετάξουν πολύ κοντά στον Ήλιο!...

Το Tristar στην εποψή του ήταν από τα καλλίτερα αεροπλάνα που είχα ταξιδέψει. Ειδικά με ΒΑ Λονδίνο-Αθήνα στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του '80... τώρα όμως είναι λίγα, δεν νομίζω ότι παράγονται ανταλλακτικά έτσι όσα ανταλλακτικά τους βάζουν προέρχονται από άλλα καννιβαλισμένα αεροπλάνα, και οι εταιρείες που τα έχουν είναι κυρίως wet-lease brokers με αμφίβολες περγαμηνές ασφάλειας.
 
310

OA 277 MANCHESTER 1940 2030 2035 A03 310 DEPARTED

Ξέρει κανείς από πού προέρχεται αυτό το 310;
 
Είναι 310 της Air Mardid.

Επιχειρεί αρκετές φορές για ΟΑ εκτελώντας κυρίως LHR και CDG. Σήμερα και στο ΜΑΝ
;)

Βασικά απότι έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό πρέπει να πετάνε 3 από τα 4 Α340(κάποιο check ίσως..) οπότε με ένα Α300 που πότε πετά, πότε δεν πετά, υπάρχει ανάγκη για επιπλέον a/c :!:
 
Xamos xtes vrady pou akousa eidisis sto alter giro stis 2300 me thn ptish apo milano logo tou oti den douleve to aircon kala se aeroplano tis air adriatic kai telika ligo prin tin apogiosh EPANASTATISAN 40 PERIPOU ELLINES KAI mateothike h apogiosh phge h astynomia kai telika h pthsh efyge xoris aytous tous 40 oi opoioi pigan se xenodoxia (me exoda poion ?) soorrry gia ta greeklish.................................... :D
 
Προσωπικά λύθηκα στα γέλια βλέποντας στο πρόσωπο ενός από τους αντάρτες τον...τζακά που χρησιμοποιούμε στις οικοδομές μας. Όλα τα λεφτά ο τύπος!
Όταν τον πήρα έλεγε πως στο αεροσκάφος δεν λειτουργούσε το aircon και έσκασε μύτη τύπος με κατσαβίδι για να λύσει το πρόβλημα, αεροσυνοδοί που δε μιλούσαν καλά καλά αγγλικά, πόρτα χτηπημένη, και διάφορα άλλα. Μπορεί και να υπερέβαλε λιγάκι βέβαια...
 
Ταξίδεψα νωρίτερα χθες με το MD8 της Air Adriatic... Δε νομίζω πως το εσωτερικό του αεροπλάνου ήταν σε χειρότερη κατάσταση από τα 734 των ΟΑ. Ενδιαφέρον πως πέραν του πληρώματος επέβαιναν επιπλέον δύο άτομα προσωπικό: maintenance και mechanic έγραφε η ταυτότητά τους... Οταν βρω περισσότερο χρόνο θα προσπαθήσω να γράψω αναλυτικότερο trip report...
 
olympic

Εγινε παλι χαμος χθες με τους επιβατες τις ολυμπιακης οταν ανακαλυψαν οτι το αεροπλανο που θα ταξιδευαν δεν ηταν της οα
αλλα εκ κροατιας.Οι επιβατες ισχυριζοντουσαν οτι το αεροπλανο μεσα ηταν σε αθλια κατασταση με μπαλοματα στα καθισματα και το deck.Και επισης κοντεψαν να φανε ξυλο απτο πληρωμα οταν προσπαθησαν να βγαλουν φωτογραφιες,τελος εκδιωχθηκαν κακιν κακως εξω απτο α/φος

Το βρισκω πραγματικα παραλογο να πληρωνεις για να ταξιδεψεις με την αξιοπιστια και ασφαλεια της οποιας εταιριας και εκεινη να φερνει την καθε ιπταμενη νεκροφορα να ταξιδεψεις(δεν συμβαινει παντα,πολλες φορες θα παρακαλαγαμε να χε η οα καποια απο τα α/φη που νοικιαζει) :cry:
 
Αν αυτό συνέβαινε σε κάποια ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα, πόσα ...δευτερόλεπτα θα χρειαζόταν κάποιος πολιτικός / συνδικαλιστοπατέρας να την αποκαλέσει 'παραγκοεταιρεία';
 
Περισσότερα εδώ:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244

Στον χώρο αυτό αποβιβάστηκαν όλοι οι επιβάτες και για λόγους ασφαλείας τους ζητήθηκε να αναγνωρίσουν τις αποσκευές τους, διαδικασία που κράτησε περίπου τρεις ώρες. Τελικά, στο κροατικό αεροσκάφος με προορισμό την Αθήνα επιβιβάστηκαν ξανά 99 επιβάτες, ενώ οι υπόλοιποι παρέμειναν στο Μιλάνο.

Μεταξύ των 99 επιβατών που έφτασαν στην Αθήνα αργά τη νύχτα, με καθυστέρηση 3 ωρών και 25 λεπτών, βρίσκονταν και 67 επιβάτες με τελικό προορισμό την Αίγυπτο (Κάιρο και Αλεξάνδρεια). Oι συγκεκριμένοι επιβάτες που έχασαν τις πτήσεις τους προς την Αίγυπτο, διανυκτέρευσαν στην Αθήνα με έξοδα των OΑ. Επίσης, με έξοδα των OΑ διανυκτέρευσαν στο Μιλάνο και οι 28 επιβάτες που αρνήθηκαν να επιβιβαστούν.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Ολυμπιακής θεωρεί παράνομη την ενέργεια των 28 επιβατών, κάνοντας λόγο για «στάση» και εξετάζει το ενδεχόμενο να στραφεί εναντίον τους δικαστικά για παρακώλυση συγκοινωνιών, καθώς και για την οικονομική ζημία που είχε η εταιρεία.

Εφόσον δοθεί συνέχεια στην υπόθεση από την Ολυμπιακή, σε μηνύσεις προτίθενται να προχωρήσουν και ορισμένοι εκ των επιβατών, όπως δήλωσαν.
 
oa

κατι για pantheon airlines που λεγαμε υπαρχει καποια εξελιξη η μεσα στο χειμονα θα αναδιοργανωθει ριζικα η οα ? :rolleyes:
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top